Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Cinsiyet 15. 16. hafta ve sonrasında daha net öğreniliyor.. 12. hafta vs de bir kesinlik taşımıyor diye düşünüyorum. Dr um bana 16. hafta da gelin demişti. Bebişimizi çok özlediğimizden bekleyemeyip 15. haftada gittik ve cinsiyetide öğrendik. Sağlıkla büyürler inşallahhhhhh.
İsim konusunda ise büyüdüğü zamanda kullanacağını düşünerek anlamlı isimler daha mantıklı gibi geliyor.

Bizim şekerciğimizin adı Ruya Su olcak inşallah

benim bu pazartesi 14 haftalık oluyor canım amin gerçektende nasib etsin hayırlısıyla inşallah haber edersin cinsiyetini :)

158.cimci/////////bebek erkek

iyi okuyamamşışsın hatta diğer yazılanları takip etmemişsin arkadaşım anlaşılan.benim ikinci gebeliğim bu.8 yaşında oğlum var,elbette şimdi kız istiyorum,evlatın yeri aynıdır,kız erkek farketmez önemli olan sağlık tabiki.ama iyiki ilki erkek olmuş,yine söylüyorum ısrarla ki yaşamayan bilmez,erkek annesi olmak ayrıcalıktır,bunu yaşayan bilir.kızı olanlarda kız annesini olmayı ayrıcalık sayıyordur elbette.bu yüzden önceki yazılanları takip etmeden ve bilip bilmeden yorum yapmayalım olur mu...

baş ağrısından ölüyorum yaa 2 gündür durmadan devam ediyo.. zonk zonk zonkluyoo

benimkinin cinsiyeti belli değil henüz rabbim herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat versin kız veya erkek annesi olmak daha doğrusu anne olmak allahın bize verdiği çok değerli bi hediye bence

Son düzenleme:
baş ağrısından ölüyorum yaa 2 gündür durmadan devam ediyo.. zonk zonk zonkluyoo

hamilelikle alakalıymış cnm bu,özellikle bu haftalarda oluyormuş netten araştırdığım kadarıyla.bende yaklaşık 4-5 gün çektim başağrıları.zaman zaman yine oluyor.bol bol temiz hava al cnm,iyi geliyor.

evt cnm öyleymiş..ama felaket yaa bu ağrıyla hiçbiyerede çıkamıyorum..geçenlerde balkonda muz keyfi diye bi muhabbet dönmüştü..muz iyi gelir diye onuda yedim ama balkonum olmadığı için malesef odada pc başında yedim :)) pek işe yaramadı..zaty istanbulda ne kadar dışarı çıksamda temiz hava alabildiğimizi düşünmüyorum ya neyse..geçer inş..yarına

günaydın dünyanın en güzel hamişleriii nasılsınız bakim

günaydın canım ben iyiyim şükür 3 gün tatil yaptım da söylemesi ayıp tatilden sonra işe gelince o gün hep kusuyorum vücut alışıyor sanırım dinlenmeye geç kalkmaya ama.cuma günü 3lü tarama testimi yaptırdım yarın alacağım kısmetse bebişimde ara ara tekmikleriyle beni heyecanlandırıyor.rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin herkese.

Günadın kızlar nasılsınız artık yavaş yavaş göbişler çıkmaya başladı ben şimdiden başladım nemlendirici kremler fln sürmeye en korktuğum sey o çatlaklar çok mu erken başladım acaba :26:

günaydın canım.hayır erken değil kaşınmaya başladın mı?benimde göbüşüm çıkmaya başladı 18+2 deyim ben 11 12 haftadan beri zeytin yağı sürüyorum her banyodan sonra.kıllanma olur dediler ama hiç de öyle bişi olmadı ilerde kayısı yağıda süreceğim onunda faydasını gören var.bence ne kadar erken başlarsan o kadar iyi en az çatlakla bitirmek dileği ile sen hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun?

Son düzenleme:
günaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)

geçmiş olsun saliha,
gözün aydın bebişini de öğrenmişsin erken öğrendiğin içinde şanslısın hep erkek bebiş vallahi buradakilerin bi kız bebiş bende mi var ayol :82:

Gunaydinnn,Catlak kremlerini 16 haftadan sonra oneriyorlar,ama zeytinyagi ve benzeri yaglardan surebilirsin.Ben de bu sabah bir cizgi gordum karnimda catlakmi degilmi emin olamadim cok duzenli suruyorum badam yagini ve catlak kremini ama annem ve ablam o kadar catlamis ki,umarim onlar kadar catlamam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…