- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
kimseye göstermezsen ne nazarı değecek canım ben aldım eşimle ikimiz bakıp bakıp ahh çekiyoruz biz tam tamına 15 haftalığız
ne güzel güle güle giydirirsin inşallah bebişine doğrusu bendedayanamadım çıtcıtlı badiyle corap aldım bizde 2 gün sonra tam 16 haftalık olucaz inşallah rabbim bebişlerimizi korusun
bu arada moustique senin madem cinsiyt belli sormak istedim genelde ne canın istedi ne yedin benim hep ekşi limon limonlu havuç filan ekşi yönde istiyor bu ara yeni yeni yiyorum herbişeyden ve çok acıkıyorum inanılmaz sık.sen ne yedn genelde
benimde sabahları bulantım oluyo ne kocaya kahvaltı hazırlıyorum nede kendıme:)zavallım işe ac gıdıyo:)bizde bugun temızlık yapcaktık ama mesaisi cıktı eşimin işler bana kaldı ama balkonuda ona bbıraktım bende:):)hak gecmesın demi oda calışsın:):)günaydın güzel hamişler bulantılarım az da olsa geçti en azından geceleri tutuyo artık çok şükür :) sabah kendimi çok iyi hissediyodum kalktım kocişe güzel bi kahvaltı hazırladım bi güzel yedik mutfağımı topladım şimdi ben çayımı içiyorum o evi süpürüyoo
amin canım ya hepimizinkini korusun valla dua etmekten hatim indirdim diorumeşime bazen insan endişe annelik güdüsümüdür nedir ya bişi olursa endişesi ama fazla değil tabi sende güle güle giydir inş. cinsiyeti bellimi civcivinizin
Alıntı zehradurak kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım çok sevindimmm..nasıl anlatamam,erkek annesi olmak bir ayrıcalıktırhadi hayırlısı artık:))
bayağı uzun zaman oldu bu forumdayım başından beri hemen hemen hepimiz aynı şeyleri düşünüp yazıyoduk ki bence bikaç kişi hariç hala diğerleri aynı fikirde diye düşünüyorum herkes kız olsun erkek olsun fark etmez allah yeterki sağlıklı versin derken cinsiyetler öğrenilmeye başlandıktan sonra fikirler de değişti bi arkadaşımızın yazısını okudum ve açıkçası çok kınadım en başta allahtan hayırlısı istenir erkek kız fark etmez bence erkek annesi olmakta bi ayrıcalık değildir her ikiside evlattır sevgiside yeride aynı olmadır bence gerçekten hala böyle düşünen insanlar var diye çok şaşırdım...
selam kızlar bende cuma günü doktora gittim bebişimiz erkekmiş dr 12 haftalıkken söylemiştim şimdi kesinleşti kısmetse:) Bu arada 16+4 günlük hamileyim.
hayırlısı olsun tatlım yeter ki sağlıklı kucağımıza alalım da ama yine de allah gönlüne göre versin:) İsim falan düşünüyor musunuz?
Ben kocama derdımkı hep askım bı kızımz bı oglumz olsa bıle aynı anlamda ısımler koyalım mesela kuzeyle şimal gibi demıstım ozamndn kalma kuzey elımzde duruo:)))) erkekse tabı bılemıorum cok erken onerılere acıgım hem kız hem erkek ısımlerı bakıorum ben sadece erkek ve kız cocugumuza ısımlerı konusunda bıle esıt davranalım ımajı vermek ıcın boyle solemstm oylede kaldı yanı:))) siz ne düşünüyosunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?