Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kimseye göstermezsen ne nazarı değecek canım ben aldım eşimle ikimiz bakıp bakıp ahh çekiyoruz biz tam tamına 15 haftalığız

maşallah nazarlardan korusun hepimizi inş. doğru aslında bende bu p.tesi 14 haftama basıyorum yani bebişle birlikte bu arada biraz kasılmalar oluor içimde snki doktor rahimin hızla büyüyor ondan demişti ama, ondandı sanırım göbekler ne alemde bu arada ben 51 kiloyla hamile kaldım 169 boy yani zayıftım ama hemen bel çevrem genişledi 2. ayımda ben günlük bktığım için tam anlayamıorum ama tabi eskiye nazaran baya bi çıkıntı var ama dikine değil yuvarlak bişi sol tarafta duruyor sanki sizde nasıl kızlar

bu arada moustique senin madem cinsiyt belli sormak istedim genelde ne canın istedi ne yedin benim hep ekşi limon limonlu havuç filan ekşi yönde istiyor bu ara yeni yeni yiyorum herbişeyden ve çok acıkıyorum inanılmaz sık.sen ne yedn genelde

Bir ara forumda sırf iç bulantıları,yemek yiyememeler falan konuşulurdu,şimdi ise o sorunlarımız kalktı hemen hemen Allaha şükür konuştuğumuz konu cinsiyet oldu:>Güzel ve e büyük bir gelişme:>Öğrensek de rahatlasak hepimiz.Benim de karnım çıkıyor,çaktırmayın ama bazı pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum.napayım vazgeçemedim onalrda daha.bide hergün okula giderken kıyafet sorunu yaşamaktan ii geliyor düğme açmak

ne güzel güle güle giydirirsin inşallah bebişine doğrusu bendedayanamadım çıtcıtlı badiyle corap aldım bizde 2 gün sonra tam 16 haftalık olucaz inşallah rabbim bebişlerimizi korusun

ne güzel güle güle giydirirsin inşallah bebişine doğrusu bendedayanamadım çıtcıtlı badiyle corap aldım bizde 2 gün sonra tam 16 haftalık olucaz inşallah rabbim bebişlerimizi korusun

amin canım ya hepimizinkini korusun valla dua etmekten hatim indirdim diorumeşime bazen insan endişe annelik güdüsümüdür nedir ya bişi olursa endişesi ama fazla değil tabi sende güle güle giydir inş. cinsiyeti bellimi civcivinizin

canım sen moustigue a sormuşsun ama bende paylaşayım seninle deneyimimi.ilk hamileliğimde oğluma sürekli olarak ekşi yedim.ama öyle böyle değil kavanoz kavanoz salatalık turşusu.sürekli ekşi,tuzlu şeyler istiyordu canım..ne bileyim favori yemeğim mantıydı mesela.meyve göresim yoktu,hele hele tatlı,ıyyy oluyordum duyunca bile.şimdi tam tersi bi durumdayım.tuzlu yiyorum elbette ama gece yarıları kalkıp meyve yiyorum sürekli,dondurmadan nefret ederim ama dondurma istiyor canım.ha birde sütü zorla içiyorum ama oğlanda hergün 1 lt sütü götürüyordum.kızım olacak gibi konuşuyorum dimi:)ama daha cinsiyet belli değil.bakalım şu aşermeler tutacak mı:)şaka bir yana kız erkek,sağlıklı olsunlarda..şimdi onu diyorum,sağlıklı olduğunu öğreneyim amniosentez sonrası doktora cinsiyeti sormıycam bile...

e kızlar normal kontrol için randevu alıp baktığında cinsiyeti söylemiyomuki eğer görüyosa dr. bunun için ayrı bişimi gerekiyo..yani bn bidaki rutin kontrole gittiğimde zamanı gelmiş olcak inşallah cinsiyetide sorcam..öyle değil mi?

Kızlarr isim düşünmeye başladınız mıı ?biz kararımızı verdik mert emir olucakkk

günaydın güzel hamişler bulantılarım az da olsa geçti en azından geceleri tutuyo artık çok şükür :) sabah kendimi çok iyi hissediyodum kalktım kocişe güzel bi kahvaltı hazırladım bi güzel yedik mutfağımı topladım şimdi ben çayımı içiyorum o evi süpürüyoo

bende yarın ikili test için gidicem inşallah.13+2deyim şuan bakalım saglıklı olsunda kız erkek farketmez benim için ikisinide istiyorum:):)inşallah herşey yolunda ider sağ salim alırız meleklerimizi kucagımıza:)erkek olursa salih cihat kız olursa setenay,eslem,deniz,duru,yaren düşündüğüm isimleryiğenimin adida mert eren:)

benimde sabahları bulantım oluyo ne kocaya kahvaltı hazırlıyorum nede kendıme:)zavallım işe ac gıdıyo:)bizde bugun temızlık yapcaktık ama mesaisi cıktı eşimin işler bana kaldı ama balkonuda ona bbıraktım bende:):)hak gecmesın demi oda calışsın:):)

amin canım inşallah o mini mini yüzlerini görüp mis gibi kokularını içimize çekmeyi nasip etsin rabbim.aynen canım o kadar pimpirikli oluyoki insan her şeye tedirgin oluyorum bende.yarın doktora gidicez bakalım göstericekmi bizim civciv cinsiyetini seninki ne kadar canım sizin bellimi

Alıntı zehradurak kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım çok sevindimmm..nasıl anlatamam,erkek annesi olmak bir ayrıcalıktırhadi hayırlısı artık:))

bayağı uzun zaman oldu bu forumdayım başından beri hemen hemen hepimiz aynı şeyleri düşünüp yazıyoduk ki bence bikaç kişi hariç hala diğerleri aynı fikirde diye düşünüyorum herkes kız olsun erkek olsun fark etmez allah yeterki sağlıklı versin derken cinsiyetler öğrenilmeye başlandıktan sonra fikirler de değişti bi arkadaşımızın yazısını okudum ve açıkçası çok kınadım en başta allahtan hayırlısı istenir erkek kız fark etmez bence erkek annesi olmakta bi ayrıcalık değildir her ikiside evlattır sevgiside yeride aynı olmadır bence gerçekten hala böyle düşünen insanlar var diye çok şaşırdım...

Aynen sana katılıorum canım evlat cok degerlıdr erkegı kızı olmaz tabıkı lakın ALLAH ıcımı bılıo kız evlattn hayr var dıye dusunuorum yıne yaslanınca kızın gelıp 1 bardak su verıo sana mısal kız evlensede evden cıkmıo yıne anasının yanında oluo ama erkek oyle degıl ben evlendım 3 yıl oldu evlendıgm ılk yıl kısı annemn evınde gecrdım :))) suan sık sık gıdıorum bız 4 kardesız 3 kız 1 erkek abım annemn kıymetlısdr bırıcık ogludr herzaman ozel ılgı gormstur butun sulalemız tarfndn bız cokuz dıyemıdr nedr bılmem hıc oyle ozel ılgı gormedk yanı:)) abım cuma gunu evlenıo annemın geldıgı nokta ıse kız olsun camurdan olsun:))) ALLAH herkese hayırlı evlat nasıp etsn onemlı olan bu cınsıyetı degıl.

selam kızlar bende cuma günü doktora gittim bebişimiz erkekmiş dr 12 haftalıkken söylemiştim şimdi kesinleşti kısmetse:) Bu arada 16+4 günlük hamileyim.

selam kızlar bende cuma günü doktora gittim bebişimiz erkekmiş dr 12 haftalıkken söylemiştim şimdi kesinleşti kısmetse:) Bu arada 16+4 günlük hamileyim.

ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn canım Demek dogru cıktı hakkında hayırlısı olsun banada 2lı test yaptrmaya gıttgmde erkek dedı ama ben cok ufk dıye kız ıhtımalını hala ıcımde tutuorum:)) kesın olrk 16. haftadamı ogrenılıo bende 12. haftamın ıcındeym persmbe gıttık dr teyzesı:)

hayırlısı olsun tatlım yeter ki sağlıklı kucağımıza alalım da ama yine de allah gönlüne göre versin:) İsim falan düşünüyor musunuz?

hayırlısı olsun tatlım yeter ki sağlıklı kucağımıza alalım da ama yine de allah gönlüne göre versin:) İsim falan düşünüyor musunuz?

Ben kocama derdımkı hep askım bı kızımz bı oglumz olsa bıle aynı anlamda ısımler koyalım mesela kuzeyle şimal gibi demıstım ozamndn kalma kuzey elımzde duruo:)))) erkekse tabı bılemıorum cok erken onerılere acıgım hem kız hem erkek ısımlerı bakıorum ben sadece erkek ve kız cocugumuza ısımlerı konusunda bıle esıt davranalım ımajı vermek ıcın boyle solemstm oylede kaldı yanı:))) siz ne düşünüyosunz?

güzel düşünmüşsünüz biz de kız olsaydı beren sude,deren,bade gibi isimler düşünmüştüm.Erkek oluncada ada, kaan ege ,yağız gibi isimler vardı ben kaan ege düşünüyorum allahın izniyle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…