Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım çok sevindimmm..nasıl anlatamam,erkek annesi olmak bir ayrıcalıktırhadi hayırlısı artık:))

saol canım.. teşekkür ederim.. düne kadar kız isterdim.. şimdi erkek olunca havaya girdim :))) annemi aradım anne yakında torunun koridorda pipisini sallaya sallaya kaçar sen kovalarsın dedim.. annemden gelen tepki : yaaa ama ben saçlarını örüp tokalar takıcaktım ... alem annem var 3 kızı hala doyamamış kıza :)))

sende içini rahat tut.. bebişini de üzme sakın.. inşallah hepimiz sağ sağlim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza...

bu arada 2liyi yaptıramadım hastanede yokmuşda hafta içi dışarda yaptırıcam..

benim annemin ilk torunuydu erkek,şimdi ablamın kızı var ama inan bana oğlanın yerini tutmuyormuş:)cnm sen öğretmen değilmiydin,devlete bağlı yerlerde yaptırsana,özele niye para vericen boşuna??hadi bakalım,hayırlı haberlerini alalım işallah.içim daha rahat artık,inanıyorum güzel olacak herşey,hatırlıyorsundur hamile kalacağımıza bile diğer topikte en çok inanan ve herkesi yüreklendirenlerden biriydim ben,o halde dewam,inanmaya dewam:)umarım bunda da yanılmam..

burda hastanede yok zaten ben devlete gidiyorum zaten ama özelin fiyatını sordum muayneyle birlikte ikili test 20 küsür dediler..

evet canım doğru hatırladın öğretmenim ama özel okulda çalışıyordum.. artık çalışmıyorum bebek davasına ayrıldım ve bir kaç sene diplomalı ev hanımı modunda oğluşuma öğretmenlik yapıcam :)) eşimden dolayı emekli sandığı olmuş benimki sigortalıydım eskiden...

canım hatırlamaz olurmuyum.. sen güçlüsün inşallah boşuna telaşlanmışım diye kendine kızacaksın :))

Gunaydin annislerrrrrrrrrr,gunaydin guzel bebisllerrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese gunaydin, Acilis benden olsun bugun:)))

:81::81:Hadi uyanin artikkk bebislerinizi besleyinnnBen suan bir dunya yiyabilirim cok acim,hemen kahvaltiya gidiyorumm

Günaydııın herkese. celinss gibi ben de acaip aç uyanıyorum, doyduktan sonra kendşme geldim anca ve nete girebildim.Cinsiyetler billi olmaya başlamış ne güzel,kızlar erkekler ohh maşallah.Benim de belli olsun ben de ilk önce buraya yazıcam.Kız mı erkek mi hissedemiyorum da:<bi gün kız bi gün erkekmiş giibi geliyor.ekimin ilk haftası üçlü tarama var ozaman çıkar inşş.
Okulda artık topuklu ayakkabı hiç giyemiyorum.bütün gün ayakta olunca mafoldum ptesi günü.vee bir daha aslaa:Saz topuklu ortopedik alayım istiyorum.onlarda da hep babanne modelleri var.Ayakkabı konusunda fikri olan var mı?siz ne yaptınız?fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Buarada ben de tam 2,5 kilo almış bulunmaktayımgöbeğim de çıkamaya başlamış öyle diyor arkadaşlar.Ayrıca benim okulda 3 tane hamile var onlar 7 aylıklar ve artık zor durumdalar.:<

günaydın çıtır anneler...

ama bende artık böle aç olup dünyayı yemek istiyorum :)))))))) iştahlı yemek yemeyi özledim... bulantı bitti ama iştahsızım herhalde geçiş süreci böle oluyor.. sırada kurt gb acıkıp hiç doymamak var sanırsam.....

günaydın annişlerr..bnde dün dayanamayıp sağlık ocağına gittim..orda doppler var kalp atışını dinlerim diye..tansiyonum ölçüldü sonra hemşire nabzımı ölçtü "sn niye bu kadar heycanlısın böyle" dedi "nası olmiim kalp atışını dinlemek için heycanlanıyorum" dedim..sanırım çok panik bi anne olcam bide ilk kontrolde talihsizlikler yaşayınca bebeğimle ilgili ne olsa hemen kalbim boşalır gibi oluyo korkuyorum.. neyse dinledim ve rahatladım..napiim daha 2 hafta var kontrole gitmeme yani 2 hafta bu kdrmı geçmez..herkes şakır şakır kontrole gidiyo sanırım 2 hafta sonra kontrole giden bi ben olcam...bu arada cinsiyet öğrenen testlerini yaptrıp içi rahatlayan bütün anneleri tebrik edip Allahtan sağlık diliyorum hepiniz için...

ne tesadüf, bende 15+5im ve ben de bugün ayakkabı bakmaya gidicem, sabah anneme kahvaltıya geldik, birazdan da çıkıp ayakkabı arayacaz kocişle, ama sanırsam ilerde bizim ayaklar pide ekmek gibi büyüyüp şişecek ve ayak numaralarımız değişecek, yani şimdi aldığımız ayakkabılar iki üç ay sonra küçük gelecek, biz bir de kışa doğru ayakkabı bakacaz heralde, ben de hiç sevmem öyle yaşlı modellerini ama buluruz heralde koca ankarada, hadi kolay gelsin bize.

Doğru aslında ayaklar şişecek okuldaki hamile arkadaş 38 giyiyormuş normalde,şuan 7 aylık hamile ve 39 numara sıkıyor diyor.Valla şimdilik bir babet alayımda sonra çizmeyi büyük alırız olmadı,nasılsa kış gebeyiz.Ben de Sivas'ta olduğum için,burda kış bitmez:>

kızlar ben ikidir rüyamda bebişimi erkek görüyorum daha 1 ay nasıl dayanıcam yaa

canım bende rüyalarımda erkek görüyordum.. ense kalınlığı için doktora gittim dün... tüm şirinliğimi kullanarak cinsiyetle ilgili ipucu istedim.. erkek dedi.. yüzdelik dilimi istedim yüzde 90 hatta 99 dedi :))) ben pek yanılmam dedi ama erken olduğu için yinede yüzde 1 lik yanılma payımız olsun dedi... yani sanırım oğluşum oluyo... sende aslında başka bi doktora gitse daha çok varmış randevuna.. gidip ssor cinsiyeti ne diye... erkekse zaten artık görünür herhalde

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla bir arada olmak rahatlatıyor:) bende 13+5 günlük hamişim:) ilk bebeğimiz ve çok mutluyum korkuyorum nazar değecek bşi olacak die rüyamda bile dua ediyorum.geçen hafta gittik doktora oynayıp duruyor parmağını emiyor ellerini kaldırıp parmaklarını açıyor ayaklarını kaldırıyor rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.allah hepimizin kuzularını sağlıklı hayırlı kucağımıza alıp büyütmeyi nasib etsin. üç ay sonra ilk kez süt içtim bu arada sevindim birden inşallah hayırlısıyla kolayca geçer hamişliklerimiz

ya kızlar şöyle normal bi muayene randevusu alıp cinsiyet öğrenmeye geldik desek ayıp olur mu? çok merak ediyorum ben..

ya bu arada arkadaşlar ben en son özel doktora gittim gıcık bi doktor çıktı bebeğin ense kalınlığı 1.10ml normal yani doktor sen yine de hep down sendromlu düşün deyince kızdım bi hamileye hep hasta düşün denirmi bebeğiyle alakalı test falan da yaptırmadım güvenmiyorum artık hiç bir özel doktora vallahi.dedim benim bebeğim sağlıklı ben biliyorum anneyiz artık hissediyoruz insallah diyor eşimde kızdı ama biz bebeğe odaklanmıştık zaten pek umrumuzda olmadı bı dediği gereksiz şeyler.haklı değil miyim?benim o yüzden baktı ki ters teptim kız erkek bişi söylemedi anladı da söylemedi sanırım şidi diğer kontrolümü bekliyorum heyecanla başlarda kız dyordum bi kaç haftadır erkek diyoum merak büyük yani:) şimdilik erzincandayım ist.a döndüğümde 4.buçuk aylık olcak bakalım ne olacak cinsiyeti çok merak ediyorum bu arada cicikler almaya başlayan varmı ben nazar değr diye almadım daha

ya kızlar şöyle normal bi muayene randevusu alıp cinsiyet öğrenmeye geldik desek ayıp olur mu? çok merak ediyorum ben..

slm canım ben 14+2 de iken başka bi hastaneye randevu aldim,,,dr ye cinsiyetini öğrenmeye geldik biz hocam dedim,cinsiyet için çok erken dedi,ama bakalım dedi,baktı kız olabilir çıkıntı göremiyorum dedi,ama kesin bişi söyleyemem dedi,sizde gidebilirsiniz ama ultrason cihazı kaliteli 3 yada 4 boyutlu bir yere gidin ki net bişi söylesinler...

hoşgeldin canım... umarım sende güzeeel bir hamilelik geçirisin...

tabiki gidebilirsin.. parasıyla değil mi... hatta doktora de ben hem farklı bir hekim görsün istedim hemde cinsiyeti belki öğreniriz diye düşündümde git... heben bu hafta 2 li testi özelde yaptırıcam ama gitmişken muayene de olcam.. başşka bi hekimin görmesinde bi zarar yok :)) hemde cinsiyetine yüzde 99 erkek demişti doktorum bakalım bu ne dicek :))

hepimiz için umarım... ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin cicişler almaya çıktın mı hiç bende yoğun bi heyecan var istanbuldaki koku çok kusturduğu için temiz havaya geldim bir ay sonra dönüyorum asıl doktorum orada bakalım ne diyecek

valla ben daha cinsiyetini bilmediğim halde gittim aldım napiim dayanamadım bi tulum takımıyla bi de battaniye aldım kremli kahveli

valla ben daha cinsiyetini bilmediğim halde gittim aldım napiim dayanamadım bi tulum takımıyla bi de battaniye aldım kremli kahveli

ii yapmışsın ben cesaret edemedim nazar değer filan gibisinden diyrum tam tehlikeli dönem geçsin döndğümde 4.buçuk aylık olacak iki hafta daha sabreder başlarım alışverişinekaç haftalıksınız bebeişinle,

kimseye göstermezsen ne nazarı değecek canım ben aldım eşimle ikimiz bakıp bakıp ahh çekiyoruz biz tam tamına 15 haftalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…