canım çok sevindimmm..nasıl anlatamam,erkek annesi olmak bir ayrıcalıktırhadi hayırlısı artık:))
saol canım.. teşekkür ederim.. düne kadar kız isterdim.. şimdi erkek olunca havaya girdim :))) annemi aradım anne yakında torunun koridorda pipisini sallaya sallaya kaçar sen kovalarsın dedim.. annemden gelen tepki : yaaa ama ben saçlarını örüp tokalar takıcaktım ... alem annem var 3 kızı hala doyamamış kıza :)))
sende içini rahat tut.. bebişini de üzme sakın.. inşallah hepimiz sağ sağlim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza...
bu arada 2liyi yaptıramadım hastanede yokmuşda hafta içi dışarda yaptırıcam..
benim annemin ilk torunuydu erkek,şimdi ablamın kızı var ama inan bana oğlanın yerini tutmuyormuş:)cnm sen öğretmen değilmiydin,devlete bağlı yerlerde yaptırsana,özele niye para vericen boşuna??hadi bakalım,hayırlı haberlerini alalım işallah.içim daha rahat artık,inanıyorum güzel olacak herşey,hatırlıyorsundur hamile kalacağımıza bile diğer topikte en çok inanan ve herkesi yüreklendirenlerden biriydim ben,o halde dewam,inanmaya dewam:)umarım bunda da yanılmam..
Günaydııın herkese. celinss gibi ben de acaip aç uyanıyorum, doyduktan sonra kendşme geldim anca ve nete girebildim.Cinsiyetler billi olmaya başlamış ne güzel,kızlar erkekler ohh maşallah.Benim de belli olsun ben de ilk önce buraya yazıcam.Kız mı erkek mi hissedemiyorum da:<bi gün kız bi gün erkekmiş giibi geliyor.ekimin ilk haftası üçlü tarama var ozaman çıkar inşş.
Okulda artık topuklu ayakkabı hiç giyemiyorum.bütün gün ayakta olunca mafoldum ptesi günü.vee bir daha aslaa:Saz topuklu ortopedik alayım istiyorum.onlarda da hep babanne modelleri var.Ayakkabı konusunda fikri olan var mı?siz ne yaptınız?fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Buarada ben de tam 2,5 kilo almış bulunmaktayımgöbeğim de çıkamaya başlamış öyle diyor arkadaşlar.Ayrıca benim okulda 3 tane hamile var onlar 7 aylıklar ve artık zor durumdalar.:<
ne tesadüf, bende 15+5im ve ben de bugün ayakkabı bakmaya gidicem, sabah anneme kahvaltıya geldik, birazdan da çıkıp ayakkabı arayacaz kocişle, ama sanırsam ilerde bizim ayaklar pide ekmek gibi büyüyüp şişecek ve ayak numaralarımız değişecek, yani şimdi aldığımız ayakkabılar iki üç ay sonra küçük gelecek, biz bir de kışa doğru ayakkabı bakacaz heralde, ben de hiç sevmem öyle yaşlı modellerini ama buluruz heralde koca ankarada, hadi kolay gelsin bize.
Günaydııın herkese. celinss gibi ben de acaip aç uyanıyorum, doyduktan sonra kendşme geldim anca ve nete girebildim.Cinsiyetler billi olmaya başlamış ne güzel,kızlar erkekler ohh maşallah.Benim de belli olsun ben de ilk önce buraya yazıcam.Kız mı erkek mi hissedemiyorum da:<bi gün kız bi gün erkekmiş giibi geliyor.ekimin ilk haftası üçlü tarama var ozaman çıkar inşş.
Okulda artık topuklu ayakkabı hiç giyemiyorum.bütün gün ayakta olunca mafoldum ptesi günü.vee bir daha aslaa:Saz topuklu ortopedik alayım istiyorum.onlarda da hep babanne modelleri var.Ayakkabı konusunda fikri olan var mı?siz ne yaptınız?fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Buarada ben de tam 2,5 kilo almış bulunmaktayımgöbeğim de çıkamaya başlamış öyle diyor arkadaşlar.Ayrıca benim okulda 3 tane hamile var onlar 7 aylıklar ve artık zor durumdalar.:<
kızlar ben ikidir rüyamda bebişimi erkek görüyorum daha 1 ay nasıl dayanıcam yaa
ya kızlar şöyle normal bi muayene randevusu alıp cinsiyet öğrenmeye geldik desek ayıp olur mu?çok merak ediyorum ben..
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla bir arada olmak rahatlatıyor:)bende 13+5 günlük hamişim:) ilk bebeğimiz ve çok mutluyum korkuyorum nazar değecek bşi olacak die rüyamda bile dua ediyorum.geçen hafta gittik doktora oynayıp duruyor parmağını emiyor ellerini kaldırıp parmaklarını açıyor ayaklarını kaldırıyor rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.allah hepimizin kuzularını sağlıklı hayırlı kucağımıza alıp büyütmeyi nasib etsin. üç ay sonra ilk kez süt içtim bu arada sevindim birden inşallah hayırlısıyla kolayca geçer hamişliklerimiz
ya kızlar şöyle normal bi muayene randevusu alıp cinsiyet öğrenmeye geldik desek ayıp olur mu?çok merak ediyorum ben..
ya bu arada arkadaşlar ben en son özel doktora gittim gıcık bi doktor çıktı bebeğin ense kalınlığı 1.10ml normal yani doktor sen yine de hep down sendromlu düşün deyince kızdım bi hamileye hep hasta düşün denirmi bebeğiyle alakalı test falan da yaptırmadım güvenmiyorum artık hiç bir özel doktora vallahi.dedim benim bebeğim sağlıklı ben biliyorum anneyiz artık hissediyoruz insallah diyor eşimde kızdı ama biz bebeğe odaklanmıştık zaten pek umrumuzda olmadı bı dediği gereksiz şeyler.haklı değil miyim?benim o yüzden baktı ki ters teptim kız erkek bişi söylemedi anladı da söylemedi sanırım şidi diğer kontrolümü bekliyorum heyecanla başlarda kız dyordum bi kaç haftadır erkek diyoum merak büyük yani:) şimdilik erzincandayım ist.a döndüğümde 4.buçuk aylık olcak bakalım ne olacak cinsiyeti çok merak ediyorum bu arada cicikler almaya başlayan varmı ben nazar değr diye almadım daha
valla ben daha cinsiyetini bilmediğim halde gittim aldım napiim dayanamadım bi tulum takımıyla bi de battaniye aldım kremli kahveli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?