Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kızlar ben bir şey sorucam henüz doktora gitmedim dün aile hekimliğinde kan tahlili yaptırdım hcg 15000 çıktı perşembe günü doktora gidicem keseyi görebilirim di mi ?

bekleme hemen git benim elimdeki sefa hastanesi kan grafiğine göre baya yüksek b hcg ihmal etme git folik asitte almamışsındır daha sen hem onada başlarsın... hayırlı olsun tebrik ederim..

bekleme hemen git benim elimdeki sefa hastanesi kan grafiğine göre baya yüksek b hcg ihmal etme git folik asitte almamışsındır daha sen hem onada başlarsın... hayırlı olsun tebrik ederim..

teşekkür ederim canım. evet henüz almadım perşembe günü gidicem bakalım artık

güldürdün beni ya :) 23 mayıs

koşa koşa doktora git hemen, kapat bilgisayarı git hemen o kadar yani :)

benim sat 1 hazirandı 29 haziranda hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 doktor 2 kan testi geçmişim oldu :)

veeeeeeeee, tebrikler ilk bebek mi ?

Kızlar.......

İstanbul anadolu yakasında oturan kimler var aramızda ? doktor ve hastane konusunda yardımlaşma şansımız artar...

ben sana söliim sen kalp atışınıda duyarsın bence bebeğin ve hepimiz çatır çatır çatlatırsın :)

ben daha dün gittim kan testi için ondan önce idrar testi yapmıştım evde( 3 kez) :) pozitif çıkmıştı ama yine de emin olamamıştım. keşke hemen gidebilsem ama eşimin işi dolayısıyla perşembeyi beklemem gerekecek evet ilk bebek olacak inş

Kızlar.......

İstanbul anadolu yakasında oturan kimler var aramızda ? doktor ve hastane konusunda yardımlaşma şansımız artar...

çengelköy üsküdar dayım ben sefa hastanesine gidiyorum bacımda mihrimah sultana gidiyor onun gittiği polikilinik olduğu için doktoru ya erdem yada üsküdar hostilalyum da yaptırıyor doğumu ama birz sezeryan meraklısı bi doktor gibi geldi bana o yüzden ben sefa hastanesini tercih ettim allah izin verirse normal yapacağım. sen neresindesin anadolu yakasının bu arada adım benim sevcan rizbay koyduğumada pişmanım rizeli bayburt geliniyim :)) :))

folik asit kullanıyor musun ? haftandan dolayı bebeğin omuriliği tamamlanmak üzere, kapanma sorunu ama yaşamasın...

hayır kullanmıyorum ama hamile kalmadan önce doktora gitmiştim şimdi gerek yok hamile kal eger ihtiyacın olursa başlarsın illa kullanmak zorunda değilsin demişti bir şey olur mu ki ? :18:

ben de bayburt geliniyim iyi mi

bende ümraniye'de oturuyorum, şuan için Erdem Hastanesine gidiyorum ama , doktor araştırıyorum, kozyatağı central hospital daki doktorları çok methettiler randevu alıp bir ara bi gitcem... bu arada benim adımda gamze :)

hayır kullanmıyorum ama hamile kalmadan önce doktora gitmiştim şimdi gerek yok hamile kal eger ihtiyacın olursa başlarsın illa kullanmak zorunda değilsin demişti bir şey olur mu ki ? :18:

şu dönemdeyken riske atma derim ben, eksikliği dönülmez sonuçlar yaratıyor, fazlasından ise hiçbirşey olmuyor, ve doktorlar hamile kalmadan 2-3 ay önceden başla diyorlar, öğrendiğim gün başladım, doktor folibol verdi, kesinlikle eczaneye hemen gidip bugün bir tane al, günde 1 tane tok karnına zaten,
Folik asit-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) folik asitin hamilelikte önemini linkte bulabilirsin.

aile hekimin vermedimi folik asit bu nasıl iş illa tam teşekkürllü hastane olması şart değil sağlık ocağıda veriyor tabi tam teşekküllü bi hastaneye gitmenin avantajıda büyük göz artı edilemez bi gerçekte kan tesini yapıp aaa sen gebesin diyip bi reçete yazmadanmı yolladı seni doktorun enteresannn.. valla canım yakınımda olsan ben götürürdüm seni o folik asit küçücük bi hap ama faydası var bebişe hemde azımsanamayacak kadar netten araştır elinin altında internet denen bi nimet var bu arada bol yoğurt ve marul tüket madem hala alamadın ama marulu sirkeyle iyice yıka bağırsak paraziti yapar gebelerde bide çıplak elle et ve en önemlisi tavuk elleme ok mümkünse steril eldiven tak bunlarda benden sana bi kardeşim dersin ablamı dersin nasihati olsun ok... ben okadar araştırdımki bı tıkdaha araştırsam uzman olcam valla :))) :97:

kızlar gunaydınnnnn nasılsınız

canım kesınlıkle folık asıt kullanmalısın sen doktor demedende eczaneden al 1.5 tl nasıl doktormusta gerek yok demıs anlamadım yanıı

aynı şekildeyim bende, araştır araştır oku oku fenalardayım :) , yerli yabancı birçok kaynağa bakıyorum ve yerli kaynaklardan favorim -Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) herşey var...

tanıştığımıza memnun oldum yakınmışız erdem hakkında bende iyi duyumlar almadım gitmedim ama öyle söylüyorlar sefa yakın sana bi minibüs santralden bi gel istersen :)) benim doktorum meltem idil doktoruda çok iyi diyorlar ama ben sabit fikirli olduğum için değişmiycem inat ettim :)))) kozyatağındaki hastaneyi biliyorum ama doğum orda baya bi tuzludur haberin olsun :))) :94:

ben de aslında arastırıyorum bi çok yerde de okudum ama doktor gerek yok diyince ben de vardır bi bildiği dedim doktora danışmadan kendim alıp kullanabilirim o zaman çok teşekkür ederim kızlar 2 dk alıp geleyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…