upsss :26:
hemen ekledim canım kusura bakma
maşallah diyim sayımız o kadar arttı ki, karışıklık olabiliyor
:)))) dün bende burda bir arkadaşla aynı şeyi konuştum oğluşuma kız bakıyorum %50 rizeli %50 bayburtlu temiz aile çocuğu şimdilik bitane devamı gelirmi allah bilir çok zengin değiliz madi açıdan ama gönlümüz çok zengin kızlarınız ben den iyi kaynana bulamaz valla :)))) pardon kayınvalide
ayy bi hoş oldum o günlerde gelir inşallah allahın izniyle :))
valla ben de hızla kilo alıyorum... her tartıya çıktığımda gram kısmında artış oluyor
ama takılmıyorum kiloya pek, doğumdan sonra zaten yeterince düşüncez işin o kısmını.. şimdi bebişin sağlığı önemli
valla ben de hızla kilo alıyorum... her tartıya çıktığımda gram kısmında artış oluyor
ama takılmıyorum kiloya pek, doğumdan sonra zaten yeterince düşüncez işin o kısmını.. şimdi bebişin sağlığı önemli
az kaldı az :))
seni çok sevdiğimden iki kere yazmışım
quiter senmi yapmıştın gözbebeğim mi yapmıştı ayrıntılı bi tablo vardı o tabloyu güncellesek ya hani bissürü bilgi vardı ya
bu arada gözbebeğim nerelerde hiç görmüyorum onu
ya kızlar alakası yok ama bişey danışıcam size ümraniye çevresinde tanıdığınız bi temizlikçi var mı, evim aldı başını gidiyor, bulantıdan hiçbişey yapamıyorum
canım yardımcı olmak ısterdım ama ıstanbulun ben bı ucundayım sen bı ucundasın gerçi kuzenim yeditepe üni orda otruyo istersen sorabilirim
ya kızlar alakası yok ama bişey danışıcam size ümraniye çevresinde tanıdığınız bi temizlikçi var mı, evim aldı başını gidiyor, bulantıdan hiçbişey yapamıyorum
vallabulursan bana da yolla cnm çekmeköy tarafındayım bende :)
köpeğim var bulamıyorum kimseyi
oralar nereler bilmiyorum ki kalemmin şansına kuzenim orda otruyo kaynanası devamlı temizlikçi alıyo ona sordum bende
hehehe benim kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?