Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın güzel anneler, hepinize güzel bir gün diliyorum. Hasta olanlara acil şifalar. Cinsiyet öğrenenler çoğalmış, inş bir iki haftaya ben de öğrenirim bebeğimi:) Bulantıdan yakınan anne adaylarına moral olsun 15 haftama girmemle beraber bulantılar ciddi oranda azaldı, yok olmadılar ama bi koku yada yemek tetiklemedikçe kusmuyorum artık. Yalnız bel ağrısı musallat oldu bir de bütün gün oturarak çalışıyorum ben pc başında. Arada kalkıp dolanıyorum ama yine de uzun süre oturmaktan mıdır nedir kuyruk sokumumda acayip bi ağrı oluyor.:26: Karnımda baya bi çıktı artık sanırım beden ağırlaştığı için bu ağrıların peydah olması da normal bişey olsa gerek.

[sıze=3]güzel anne adayları,

uzun zamandır birlikte yazıyoruz, paylaşıyoruz.. Listemiz de giderek kabarıyor..

Artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladığımıza göre, listemize ekleyelim diyoruz..

Ben hatırladıklarımı yazmaya başladım ama siz de bana hatırlatırsanız cinsiyetleri çok sevinirim.

Kimin kızını kimin oğluyla kerticez bilelim dimi ama :90:

Sevgiler.... [/sıze]

Kuzum senin kaç haftalık oldu öğrenmişin ne güzel bende biran önce yazılmak istiyorum listeyeee

Kuzum senin kaç haftalık oldu öğrenmişin ne güzel bende biran önce yazılmak istiyorum listeyeee

şu anda 16 hafta bitti, 14ün bittiği hafta öğrendim tatlım..
senin kaç oldu??
öğren sen de en kısa zamanda inş. , sanki ne varsa, cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi havaya giriyor insan

Maşallah cnm sağlıkla kucağına al bebişini inş. bizimde ekimin ilk haftası 3 testimiz var senden de direk onu mu istediler yoksa 2 test de yapıldı mı bide öyle geç mi çıkıyor sonuçlar

cnmcım ikili testimiz temiz çıktı bizim ama doktor yinede 3lüyü 4lüyü istiyor.normalde sonuçlar 3-4 günde çıkıyor ama benim organ taramamı dokotrumun arkadaşı kendi özel cihazıyla yapacak.hepsinin toparlanması değerlendirilmesi okadar sürer sanırım.dün kafa ölçünü yapıldı 3.5 cm çıktı. 2lide ense ölçümü yapılmıştı. her biri farklı sanırım...

şu anda 16 hafta bitti, 14ün bittiği hafta öğrendim tatlım..
senin kaç oldu??
öğren sen de en kısa zamanda inş. , sanki ne varsa, cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi havaya giriyor insan

14 olduk bu gün cnm iki hafta var daha randevuya ,işte merak kız da olsa erkek de olsa aynı olacak bizim için birini daha çok sevip diğeri az sevecek değiliz ya :) ama işte o merak çatlatıyo insanı yaaa dediğin gibi bi havaya giriyor insan şimdi fındığım bademim diye seviyom belli olsa da ona göre davransam artıkın

Biz 12.haftada gittik cnm sadece ensesi kalın değil iyi dedi 3 lü test istedi bidaha ki randevu da acaba eksik bişiler mi yapıyor olamaz değil mi ayy öf çok pimpirikli oldum yaa

ahaha kızlar alemsiniz valla koptum ee erkek dediin daa anne karnında belli olur meydanda herşey :)

şimdi arayıp fiyatıda aldım ayrıntılı organ taramasını 100 tl ye yapıyorlar. fotoğraf ve cd veriyorlarmış yaşasın bebeişimle ilgili net bişi elimde olacak sonunda..:))))))))

ahh bir öğrensem de söylesem, bu arada benim ismim listede 2 kere yazılmış, hem 68 hem 71. sıradayım

saolun kızlar iyiki bu siteye üye olup sizleri tanıdım inanın ailem gibi oldunuz çok rahatladım doktorum bana cinsiyet söyleyemdi bebeğim hiç durmadıki yerinde doktıru bile kızdırdı... rabbim hepimizin meleklerini korusun hhayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin herşey için tşk ederim :119::119:

Son düzenleme:
az kaldı az :))

seni çok sevdiğimden iki kere yazmışım

hiç üşenemden bütün yorumları okuyorum bişey yazzmasamsa hoşuma gidiyor aylardır bu formdayım ee artık benide listeye ekleyin dimi ama:) bebişimde %90 kız mış.büyük bi oran dimi

günaydınlar kızlar insanın annesinin yanında olması ne kadar da güzel bişeymiş kahvaltı yapısınız bile değişiyor ilk kez bu kadar iştahlı yiyordum ki annemden çok güzel bi kelime geldi ŞİŞKOOO sağol yaa dedim bi kere 4 ayda sadece yarım kilo almısım deyince herkes gibi o da şaşırdı malum göbek önden gidiyor

:)))) dün bende burda bir arkadaşla aynı şeyi konuştum oğluşuma kız bakıyorum %50 rizeli %50 bayburtlu temiz aile çocuğu şimdilik bitane devamı gelirmi allah bilir çok zengin değiliz madi açıdan ama gönlümüz çok zengin kızlarınız ben den iyi kaynana bulamaz valla :)))) pardon kayınvalide
ayy bi hoş oldum o günlerde gelir inşallah allahın izniyle :))

ne güzel yaa ben midem bulandıı halde 3 kilo aldım bide bulantılarım gçse heralde daa çok alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…