[sıze=3]güzel anne adayları,
uzun zamandır birlikte yazıyoruz, paylaşıyoruz.. Listemiz de giderek kabarıyor..
Artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladığımıza göre, listemize ekleyelim diyoruz..
Ben hatırladıklarımı yazmaya başladım ama siz de bana hatırlatırsanız cinsiyetleri çok sevinirim.
Kimin kızını kimin oğluyla kerticez bilelim dimi ama :90:
Sevgiler....[/sıze]
Kuzum senin kaç haftalık oldu öğrenmişin ne güzel bende biran önce yazılmak istiyorum listeyeee
Maşallah cnm sağlıkla kucağına al bebişini inş.bizimde ekimin ilk haftası 3 testimiz var senden de direk onu mu istediler yoksa 2 test de yapıldı mı bide öyle geç mi çıkıyor sonuçlar
şu anda 16 hafta bitti, 14ün bittiği hafta öğrendim tatlım..
senin kaç oldu??
öğren sen de en kısa zamanda inş. , sanki ne varsa, cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi havaya giriyor insan
cnmcım ikili testimiz temiz çıktı bizim ama doktor yinede 3lüyü 4lüyü istiyor.normalde sonuçlar 3-4 günde çıkıyor ama benim organ taramamı dokotrumun arkadaşı kendi özel cihazıyla yapacak.hepsinin toparlanması değerlendirilmesi okadar sürer sanırım.dün kafa ölçünü yapıldı 3.5 cm çıktı. 2lide ense ölçümü yapılmıştı. her biri farklı sanırım...
ooo hadi gözün aydın :)) erkek dediğin öyle olur kuzummm, benim oğlanınki de öyle ortalıktaydı valla, bide doktor ışığı oraya vurdu iyice çıktı bamya ortaya çok güldüm :90:
sağlıkla gelsin hepsi inşallah...
uzun zamandır birlikte yazıyoruz, paylaşıyoruz.. Listemiz de giderek kabarıyor..
Artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladığımıza göre, listemize ekleyelim diyoruz..
Ben hatırladıklarımı yazmaya başladım ama siz de bana hatırlatırsanız cinsiyetleri çok sevinirim.
Sevgiler....[/sıze]
ahh bir öğrensem de söylesem, bu arada benim ismim listede 2 kere yazılmış, hem 68 hem 71. sıradayım
günaydın çıtır anneler :)))))))
çook heyecanlıyım.. yarın bebişimi görcem :)))) 2li testten yana korkum yok iyi düşünüyorum ki iyi şeyler olsun :)))
vee dün gece süt içip yattım :)) hiçte midemi rahatsız etmedi..dün yoğurt da yedim... 1 kilo aldım diye çok taktım kafaya erken oldu diye ama artık takmıyorum :)) karar aldım..
yüzde 80 iyi bir yüzdelik dilim... en azından fikrin var her ne kadar kesin değilsede... masrafsız olan isim düşünme olayına girebilirsin :)) ama kıyafet için sıRADAKİ RANDEVUNU BEKLE :) bu arada bir dahaki randevuya ne zaman çağırdı??? ve bebiş nasıldı büyümüşmüydü.. bende yarın görcem ya akran oldu bizimkiler.. o yüzden sana soruyorum.. birde usgye göre son gittiğimde benimki 1 gün önceydi.. bir nevi aralarında 1 gün var :))
30 eylülde bir daha gidicem.bebişin durumu gayet iyi.benimde bazen önde çıkıyor bazen adet tarihine uygun yani şuan yazdığım gibi çıkıyor.ama doktor bu durumun normal olduğunu söyledi.asıl gidiş sebebim rahim ağzı ölçümüm yapılacak.belki hatırlıyorsundur önceki topiklerden,ben konizasyon olmuştum daha önce şimdi de serklaj durumum var.bu sebeple gidicem.hayırlısı olur inşllah.ee tabii gitmişken şu % 80 i % 100 e bağlamak da hiç fena olmaz hanizıt cinsiyetlerde olursa bağlarız artık başlarını:))
günaydınnnn
canını sakın sıkma şekerim zira sonuç iyi bende ilk test yaptıranlardan ve yaptırmaya tırsa tırsa gidenlerdenim kombine risk+yaş riski+ ikili test riski toplamın altta trisomy 18+NT olarak toplanıp 10,000 kadında 1 ihtimal olarak çıkmış doktorun a daha göstermediysen 10,000 de 1 ihtimal cümlesini duymak için hazırlıklı ol bu çok çoook düşük bir ihtimal yani. rabim sağlıcakla kucağııza almayı nasip eylesin inşalla. sana doktor şudur yada budur cinsiyeti daha doğrusu olabilir diye bi yorum yaptımı bana %60 erkek demişti ve tutrdu ikili test doktoruuz :)) gönlünde olanı hakında hayırlı kılsın mevlam inşallah AMİN..
az kaldı az :))
seni çok sevdiğimden iki kere yazmışım
az kaldı az :))
seni çok sevdiğimden iki kere yazmışım
ama beni hiç yazmamışsın
Sevgiler....[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?