bende 12 haftalıgım persmbe 2lı teste gırcem bazılrı 2lı testte yuksek tahmınler soyleyebılıo drlr dıolr hüüyanı sen bı 3 4 hafta daha bekle dıosun kısaca anladım :))) bana dun arkadasım makas bıck yaptı bıck cıktı:)))
az önce netten okuduğum yazıyı paylaşıyorum :
Hamileliğin 13. Haftasında Tavsiyeler
Hamileliğin 13. Haftasından sonra daha rahat etmek istiyorsanız hamilelik elbiseleri almaya başlayabilirsiniz. Bu alışverişi eşinizle beraber yapmanız hem stres atmanıza hem de birlikte güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır.
Bu haftadan sonra yanınızda mendil taşımaya başlayın bunun sebebi soğuk algınlığı değil nazal konjestiyon olabilir. Kulak tıkanıklığı ve burun kanamaları görülebilir. Bunların sebebi mukozaları besleyen kan damarlarındaki kanın artmasıdır. Bu hamile bayanlarda olabilecek muhtemel durumlardandır.
yan, b,z üşütmedik... yani biz bebişlerimize kötü bakmadık :))) meğerim normalmiş :))
kızlar ikili tarama testimin sonuçları çıkmış aranızda anlayan varsa lütfen yorum yapsınnnn
Serbest HCG 70.5
HCG Düzeltilmiş MoM 2.01
PAPP-A 3.09
PAPP-A Düzeltilmiş MoM 0.86
CRL 66
NT 1.5
Kombine risk 1/4949
İkili test 1/962
Yaş riski 1/1132
Trisomy 18 +NT 1/10000
NT mom 0.89
doktorun ne yorum yaptı canım??
kızlar ikili tarama testimin sonuçları çıkmış aranızda anlayan varsa lütfen yorum yapsınnnn
Serbest HCG 70.5
HCG Düzeltilmiş MoM 2.01
PAPP-A 3.09
CRL 66
NT 1.5
Kombine risk 1/4949
İkili test 1/962
Yaş riski 1/1132
Trisomy 18 +NT 1/10000
NT mom 0.89
ama şunu biliyorum.eğer değerler 1/200 ün altında çıkarsa amniosentez yapılırmış yani risk varmış.senin gayet iyi gözüküyor bence.
şimdi baktım biraz ayrıca nt 3mm den az olmalıymış,çok şükür senin değer de öyle
Serbest HCG 70.5
HCG Düzeltilmiş MoM 2.01
PAPP-A 3.09
CRL 66
NT 1.5
Kombine risk 1/4949
İkili test 1/962
Yaş riski 1/1132
Trisomy 18 +NT 1/10000
NT mom 0.89
canım için rahat olsun sonuçların teeertemizzz bebişin de gayet sağlıklı ben cok arastırdım bu degerleri merak etme bi sıkıntınız yok tatlım bide bu hcg değeri 50 nin üstünde olursa bebek kız olurmuş genelde ama ne derece doğrudur bilmem senin bebiş gösterdi mi cinsiyeti benim deger de 86 cıktı ama öğrenemedik hala:)
sağol canım...3 hafta sonra gideceğim doktora o zamana kadar iltihap için verilen antibiyotiği kullanmalımıyım acaba ?
dr anlattım şikayetlerimi geçicek yavaş yavaş merak etme hamileliğin balayı zamanındasın şimdi en rahat geçireceğin aylar dedi...allaha şükür bulantım eskisi gibi değil iştahımda açıldı sanki şu lekelenme olayındanda bi kurtulsam çok mutlu olacam sabah yürüdüm ondan oldu heralde....şiştim biraz ama popom hiç yok annemde diyoki sende benimde popom yoktu sonradan oldu diyo bakalım nasıl olacak hee benim belim kalınlaştı yaw dümdüz oldum sanırsam
canım için rahat olsun sonuçların teeertemizzz bebişin de gayet sağlıklı ben cok arastırdım bu degerleri merak etme bi sıkıntınız yok tatlım bide bu hcg değeri 50 nin üstünde olursa bebek kız olurmuş genelde ama ne derece doğrudur bilmem senin bebiş gösterdi mi cinsiyeti benim deger de 86 cıktı ama öğrenemedik hala:)
kizlar sizlere simdiden hayirli dogumlar, hayirli evlatlar...bebislerinizle beraber omur boyu mutluluklar..ben gruptan ayriliyorum, sizlere daha oncede soyledigim gibi cevap alamiyorum hicbir yazdigima,silerseniz sevinirim... hoscakalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?