Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

çocuklarını oturtan kadınlara gerçekten bende çok sinir oluyorum geçen trende denk geldi bir kadın uyardı lütfen çocuğu kucağınıza alında ben oturayım dedi.aaaa o kalkmaz ağlar ben kalkayım dedi kadına anne kalktı ayağa küçücük velet oturdu bi sinirlendim o çocuğa nasıl bir eğitimdir bu anlam vermedim

Son düzenleme:

ayy olmaz mı, son merdivende kaldığımda komik oluyor özellikle :90:

haahahhah çok hoşmuş bu yaa

kızlar miray ismi nasıl sizce..eşim bulmuş hoşuna gitmiş şimdi miray deyip duruyor bide biraz büyüynce dili dönmezse miyay dermiş çok sevimli olurmuş falan görseniz ne hayaller

miray, kulağa hoş geliyor canım..

ayy olmaz mı, son merdivende kaldığımda komik oluyor özellikle :90:

Haahahhah çok hoşmuş bu yaa

Miray, kulağa hoş geliyor canım..

isim telaşı tuttu beni bide kış bebeği olacak diye yelek modelleri patik modelleri Ayaklı zıbınlar bakıyorum ha bire

iyi fikir :)) bende mi onlardan giyinsem :)) ama onu giyinecek kadar karnım yok kiii (( komik olur bee...

valla kızlar hiiiiiç çekinmeyin, ben hamileyim biraz kötü hissettim oturabilir miyim lütfen deyin ve baş köşeye geçin oturun.. bir daha hayatımızda kaç kere hamile kalıcaz dimi ama :))

doğru söylüyosun aslında... ben bazen dolmuşta düşünüyorumda ayakta duramicak gb olsam herhalde derim yer verin diye.. sağlığım herşeyden önemli.. zaten karşımdaki kalkmazsa ayıp eden o olur ben değil...

süpermiş... kociş nöbetten dönsün anlatıcam

kızlar miray ismi nasıl sizce..eşim bulmuş hoşuna gitmiş şimdi miray deyip duruyor bide biraz büyüynce dili dönmezse miyay dermiş çok sevimli olurmuş falan görseniz ne hayaller

çok hoş bir isim... benim sevdiğim bir isim... hadi topik olarak gözümüz aydın ilk isim belli oldu :))))))))) miray bebek :))

evet teyzeleri kızımın adı miray olabilme ihtimali çok yüksek ilk isim benden hadi bakalım devamı sizden

miray çok güzel isim canım, adıyla yaşasın ömrü güzel olsun.
bizim daha hamile kalmadan belliydi ismimiz:) boğa burcuyum ben sağlamcıyım biraz en baştan hazır olcak herşeyD
kız olursa inci ece, erkek olursa kayra doruk olucak kısmetse. artık cinsiyetini öğrendiğim zaman inci mi geliyo kayra mı geliyo söyllerim zalim doktorum söylerse bişeyler bikaç hafta sonra

eşimin sülesi çok kalabalık ve son 5 senede hep kız bebek oldu hepsinde dayılarında yeğenlerinde hepsi kaptı isimleri bulamıyoruz o onda var bu bunda var kararsız kalıyorduk şimdikil miray.inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin ben öğrenince çok ağlamıştım

hahahaha çok doğru sonuçlar gerçekten çok komikmiş

Of yaaaaaa ben 14+3 haftalık oldum bugün doktora gittik herşey yolunda ama cinsiyet öğrenemedik(((

bende 12 haftalıgım persmbe 2lı teste gırcem bazılrı 2lı testte yuksek tahmınler soyleyebılıo drlr dıolr hüü yanı sen bı 3 4 hafta daha bekle dıosun kısaca anladım :))) bana dun arkadasım makas bıck yaptı bıck cıktı:)))

Doğal ultrasn yontemlerımız habern yokmu :))) o arkadasım yengesıne ve bı kac kısye daha yapmstı bunu bı koltugn bı tarafına bıcak bı trfına makas koyuolar sen gormedn sen nereye ılk oturursn cınsıyetn o olacagına ınanıolr bıck erkek makas kız demek benım hıc ınancım yokta ıste hıc sasmadı benım dogal ultrasnum ogln olck kesın dıo ben kız ıstıorum ama ıcıme erkek doguo dahada 12. haftamdaym erken yanı hayırlısı olsun dıorum saglıklı olsunda:))

benim daha 1 ay olmamıstı ogrendıgımde kaynanamlar kafama tuz atmıslar trakyalılar cok yaparmıs bunu burnunu kasırsan erkek agzına dokunursan kızmıs ben dırek burnuma dokunmusum tabı soledıler senın oglun olcak dıye ınanmadım tabii ki çin takviminde de kız diyo cinsiyetini de göstermiyo benimki anasına poposunu izletiyo hep bakalım ne çıkacak sonuc

:)) miray gerçekten güzel ve farklı bir isimmiş benim bacımında kızı olacak yağmur yada yaren istiyordu ama ikiside kullanldı diye vaz geçti benimki kız olsaydı eylül ahsen koyacaktım ona tavsiye ettim aklına yattı bide evra da koyabilirim abla diyor evra nında anlamı güzel yüzlü insan

:))) ay teyzesi ne yapsın onun totişini süpriz yapacak demekki :))
valla benim bu gün bi müşterim ağzımı açık bıraktı şekerim kadın bi baktı hamilemisin dedi evet dedim kaç aylık dedi 4 ayın içindeyim diyince kadın erkek nasıl belli ediyor kendini dedi nasıl yaa demekten kendimi alı koyamadım nerden anladınız diyince tecrube şekerim dedi :))) vay anasını yavv millet karından cinsiyet anlama uzmanı olmuş diye içimden kikirdeyip durdum kadın gidene kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…