Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:
igünaydın kızlarrr
dün yukarıdakileri yazmıştım ve içim hic rahat degildi çünkü en son yaptığım testi başka sehirde oldugum icin başka bi yerde yaptırmıştım ve dün akşam kendi hastaneme gittik eşimle orda yine bir test yaptırdım ve sonuç 3207 cıktı!!!!!!!!!
Ordaki hemşirede demişti heryerde farklı makineler var devamlı yaptırdıgınız yerde testi yaptırmanız gerekiyo diye
çok şükür endişelenmemem boşunaymiş normalde yarın doktora gidecektim ama randevuyu bugün 4 e aldık inşallah hayırlı haberlerle dönerim
quiter gözün aydın canım allah devamını getirir inşallah
bu arada listeye benide ekleyin :))
ayrıca 27 sinde hcg 42
30 da 385 di. Laboratuvardakiler iyi yükseldiğini söylemişlerdi.
Sizce ben ne zaman keseyi görebilirim ?
inşallah canım.bence tanışırsınız bugün fasulyeciklegunaydinnn kislarrr....bugun öğleden sonra doktorum ile randevum var. Keseyi görürüz inşallah...
[u]merhaba bende aranıza bu sabah katıldım arkasdalar 28 hazıranda adet olmam gerkıyodu olmadım .1temmuzda test yaptım posıtıf kan testınde 67,44 cıktı yukselmıştır ınsallah bugun doktor kontrolum var akşam 8 de heyecanlıyım aceba keseyı gorebılecekmıyımm.sabah kalktıgımda kahverengı akıntım gelmış cok az kortum umarım bı problem yoktur rabbım hepımıze yavrularımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp eylesın[/u]hanımlar listemizi ilk mesajıma koydum ordan yeni hamişlerimiz de geldikçe ilave ederiz...
Eksik varsa lütfen bildirsin hemen ilave edeyim
listemizin uzayıııp gitmesi dileğiyle
[u]merhaba bende aranıza bu sabah katıldım arkasdalar 28 hazıranda adet olmam gerkıyodu olmadım .1temmuzda test yaptım posıtıf kan testınde 67,44 cıktı yukselmıştır ınsallah bugun doktor kontrolum var akşam 8 de heyecanlıyım aceba keseyı gorebılecekmıyımm.sabah kalktıgımda kahverengı akıntım gelmış cok az kortum umarım bı problem yoktur rabbım hepımıze yavrularımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp eylesın[/u]
günaydın canım bu ağrılar olcak maalesef
bende masabaşı çalışıyorum bel ağrısı oluyor bazen cidden rahatsız ediyor
yüreğini ferah tut.benimde az biraz olmuştu akıntım ama çok şükür bişi yoktu.sende yüreğini ferah tut.
çizelgeyi bende çözdüğüme göre anlatabilirm artık :)
Pregnancy and Due Date Ticker bu siteden önce çizelgeni sonra next diyip çizelge karakterini peşindende tahmini doğum tarihini giriyorsun, kodların olduğu bir sayfa gelecek o kod sayfasında bbcode kutucuğundan şu şekli bir copy yapıp http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;11/st/20120307/dt/7/k/e2cd/preg.png
başındaki ve sonundaki img leri almıyorsun, bunu profil bölümünde çizelgeye paste yapıyorsun, ve işlem tamam :)
canım bnde ilk hamileliğimde bel problemi ile başlamıştım.siyatik vardı bendede ama hep pozitif düşündüm.zorlu işlerden kaçındım.üstüne üstlük normal doğum yaptım:)kilona dikkat edersen bence rahat olursun.ben tüm hamilelikte 10 kilo ile tamamlamıştım.sende pozitif düşüncanım bende 3 tane bel diskimde kayma var, geçen sene teşhiş konmuştu, doktorum zor bir hamilelik geçireceğimide söylemişti ama kilo almaya başlayınca, bebek büyüp karın büyümeye başlayınca bele yapılan baskı artacağın ağrılar artar demişti, şuan çok erken bunlar için. Acaba diyorum 3 gündür yoga yapıyorum acaba zorluyormuyum da ağrılarım arttı böyle düşünüyorum, bugün yapmıcam zaten, yastıklar her yerimde şuan sıkıntı içindeyim
ayyyyyyyyyy çok mutsuzum bugün ya.......
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:
selam kızlar ben bir şey sorucam henüz doktora gitmedim dün aile hekimliğinde kan tahlili yaptırdım hcg 15000 çıktı perşembe günü doktora gidicem keseyi görebilirim di mi ?
1.500 mü yazmak istedin, yoksa gerçekten 15.000 mi sonuç ?
15000 yazıyo sonuçta ama fazla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?