Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:

canım hayırlı olsun

geç değil tam zamanı bence

erken gidince kese de gözükmüyor zaten boşun gidilmiş olunuyor

i
ya hiç kafana takma benimde
28.06 74.40
01.07 427
04.07 1207

ben kesemi bile gördüm:))hiç üzülme çünkü ikiye katlanma süresi 48-72 saat arasıymış.yani kimi 2 günde kimi 3 günde ikiye katlanıyo

Bu arada listeye benide ekleyin :))
Ayrıca 27 sinde hcg 42
30 da 385 di. Laboratuvardakiler iyi yükseldiğini söylemişlerdi.
Sizce ben ne zaman keseyi görebilirim ?

Gunaydinnn kislarrr....Bugun öğleden sonra doktorum ile randevum var. Keseyi görürüz inşallah...

bu arada listeye benide ekleyin :))
ayrıca 27 sinde hcg 42
30 da 385 di. Laboratuvardakiler iyi yükseldiğini söylemişlerdi.
Sizce ben ne zaman keseyi görebilirim ?

valla ultrasona göre değişebiliyo doktorum benim keseciği 3+5 de görmüştü.önemli olan kan değeri 1000-1500 arası kese görünüyo genelde.bence ii bi dr a gidersen görebilirsin

Cnnart bak benim 28inde 74 1 temmuzda 427 dünde 1200 çıktı.bence sende daha yüksek çıkar çünkü benim yarılanma sürem 60 saat miş.seninkisi daha kısa gibi gözüküyo

HANIMLAR listemizi ilk mesajıma koydum ordan yeni hamişlerimiz de geldikçe ilave ederiz...

Eksik varsa lütfen bildirsin hemen ilave edeyim

Listemizin uzayıııp gitmesi dileğiyle

hanımlar listemizi ilk mesajıma koydum ordan yeni hamişlerimiz de geldikçe ilave ederiz...

Eksik varsa lütfen bildirsin hemen ilave edeyim

listemizin uzayıııp gitmesi dileğiyle
[u]merhaba bende aranıza bu sabah katıldım arkasdalar 28 hazıranda adet olmam gerkıyodu olmadım .1temmuzda test yaptım posıtıf kan testınde 67,44 cıktı yukselmıştır ınsallah bugun doktor kontrolum var akşam 8 de heyecanlıyım aceba keseyı gorebılecekmıyımm.sabah kalktıgımda kahverengı akıntım gelmış cok az kortum umarım bı problem yoktur rabbım hepımıze yavrularımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp eylesın[/u]

yüreğini ferah tut.benimde az biraz olmuştu akıntım ama çok şükür bişi yoktu.sende yüreğini ferah tut.

günaydın canım bu ağrılar olcak maalesef
bende masabaşı çalışıyorum bel ağrısı oluyor bazen cidden rahatsız ediyor

canım bende 3 tane bel diskimde kayma var, geçen sene teşhiş konmuştu, doktorum zor bir hamilelik geçireceğimide söylemişti ama kilo almaya başlayınca, bebek büyüp karın büyümeye başlayınca bele yapılan baskı artacağın ağrılar artar demişti, şuan çok erken bunlar için. acaba diyorum 3 gündür yoga yapıyorum acaba zorluyormuyum da ağrılarım arttı böyle düşünüyorum, bugün yapmıcam zaten, yastıklar her yerimde şuan sıkıntı içindeyim

ayyyyyyyyyy çok mutsuzum bugün ya.......

yüreğini ferah tut.benimde az biraz olmuştu akıntım ama çok şükür bişi yoktu.sende yüreğini ferah tut.

saol tatlım ılk bebegımı dustu bir bucuk sene once o yuzden korkuyorum aynı seylerı yasamaktan.kasıgım sızlıyo sanırım rahım gelıyor.negaztıf bı dusunce olmasın hıcbırımızde dua edelım bırbırımıze cnm

çok teşekkürler canım bende deniycem inş yapabilirim

canım bnde ilk hamileliğimde bel problemi ile başlamıştım.siyatik vardı bendede ama hep pozitif düşündüm.zorlu işlerden kaçındım.üstüne üstlük normal doğum yaptım:)kilona dikkat edersen bence rahat olursun.ben tüm hamilelikte 10 kilo ile tamamlamıştım.sende pozitif düşün

selam kızlar ben bir şey sorucam henüz doktora gitmedim dün aile hekimliğinde kan tahlili yaptırdım hcg 15000 çıktı perşembe günü doktora gidicem keseyi görebilirim di mi ?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:

geç değil zati gitsende keseciği göremeye bilir daha çok küçük olduğu için fakar folik asit takviyesine başlaman lazım bu sebepten hemen gitmenin faydasıda var yani.. ben mesela 19 haziranda adet günümde test tim pozitif çıkınca doktora koştum kan tesim o sırada 2987 çıktı hemen folbol yazdı bana ama ben solgar rın folik asidini aldım sordum bunda başka vitaminlerde var direnç açısından ala bilirmiyim sorun değil dedi aslına bakarsan folik asit i hamile kalmadan başlamak daha faydalıymış ama kalınca başladık bana sorarsan arkadaşım git en azından folik asit tedavin başlasın.. tekrardan tebrik ederim.. :)

selam kızlar ben bir şey sorucam henüz doktora gitmedim dün aile hekimliğinde kan tahlili yaptırdım hcg 15000 çıktı perşembe günü doktora gidicem keseyi görebilirim di mi ?

1.500 mü yazmak istedin, yoksa gerçekten 15.000 mi sonuç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…