Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben aslında normal dogum ıstıyordum ama bende astım var o yuzden korkuyorum ya nefesım yetmezse dıye sezeryan daha cazıp gelıyo o acıdan ama ondan da herkes ınsanı korkutuyo yok agrısı cok oluyo yok karnında sıslık gecmıyo yok bı daha agır kaldıramıyosun dıyolarda dıyolar yani

sezeryandan hemen sonra yataktan çıkıp yürümeye başlarsan (doktorlar şiddetle tavsiye ediyorlar) o bahsettiğin sıkıntılar çok olmuyor. Ama tabi abartmıcaksın, evet yataktan kalkmak ilk bir iki gün çok zor oluyor, yardımsız kalkamıyosun hatta ama kendini zorlayıp kalkarsan kolay atlatıyosun, yok acıyo diyip yatarsan yatağa gömülür bahsettiğin sıkıntıları daha uzun süre çekersin. Ben başkaca bi sıkıntı yaşamadım çok şükür, karnımda bir ay sonra yok gibiydi 4 ay sonrada bikini giyip denize girdim:) ağır kaldırmak normalde de sıkıntılı fıtık filan olursun ilerde, ama birkaç ay sonra sezeryan ya da normal farketmiyor. Yine de tabi imkanın varsa mecbur değilsen normal doğum daha iyi olabilir duruma göre. Ama herzaman doğal olan iyidir diye bir kural yok.. senin fiziksel ve ruhsal durumun önemli bence doktorunla birlikte karar ver..

kimse bana hamileyim diye yer vermiyor kızlar aranızda bursalı varmı? :82:

halamın kızında da astım vardı doktoru riske atmak istemedi normaldi herşeyi fakat sezeryanla doğum oldu.sağlık herşeyden önemli doktorun neyi öneriyorsa onu yap canım.

halamın kızında da astım vardı doktoru riske atmak istemedi normaldi herşeyi fakat sezeryanla doğum oldu.sağlık herşeyden önemli doktorun neyi öneriyorsa onu yap canım.

eski doktorumda riske atmamak için sezeryan demişti yenisiyle ilk kez görüştüm ve astımım oldugunu soylemeyi unuttum o da büyük ihtimal sezeryan der ama etraftakilerin ağzını kapayamıyosun işte herkes kötü yanını gösteriyo hiç mi iyi yanı yok canım

MERHABA KIZLAR....ya bişey sorcam..12. haftadayım ben.10 haftalıkken kontrole gitmiştim.dr herşey normal dedi o kadar.ama geçen gün aynı zamanda olduğumuz bi arkadaş bazı testlerden bahsetti.kan, demir vs bişeylerine bakıp ona göre ilaç başlamış doktoru.bu rutin yapılır dedi.sizde de yaptılar mı bunları

evet cnm yaptılar dediği gibi rutin şeyler bunlar

sen sormadan bişi söylemeyen rutin testleri bile istemekten aciz olan sanki 10. hamileliği yaşıyormuşuz gibi özensizce davranan bir an önce odasından dışarı çıkmamızı gözleyen doktor tipinden nefret ediyorum.
inşallah grip olurlar

:) evet ya......bi de özel hastane güya!!!! değiştiriym o zaman ben bu hastaneyi, ne gerek var....uff, şimdi hastane araştırcam bi de....

kimse bana hamileyim diye yer vermiyor kızlar aranızda bursalı varmı? :82:

Hic sorma yaaa,bazen okadar yorgun oluyorum ki ozellikle is cikisi,ama yine de yer veren yok 9 aylik kadina bile yer vermiyorlar bir kac kez karsilastim.Yani bu konuda istanbuldan umut yok..

Hic sorma yaaa,bazen okadar yorgun oluyorum ki ozellikle is cikisi,ama yine de yer veren yok 9 aylik kadina bile yer vermiyorlar bir kac kez karsilastim.Yani bu konuda istanbuldan umut yok..

izmirde de durum pek farklı değil, hani gençleri ya da beyleri geçtim kadınlar bile yer vermiyorlar.. dün otobüs durağında tam 25 dakika dikildim ayakta, bu aralar dadanan bi bel ağrım var üstelik. leylek gibi tek ayak üzerinde değişe değişe durmaya çalıştım, banka oturmuş üç adet gayet genç ve dinç hanım istiflerini hiç bozmadılar bile.. yani kadın kadının halinden daha bi iyi anlar diye düşünüyo insan ama nafile.. hamile olduğum belli benim baya büyüdü karnım üstelik. Bundan sonra şu üzerinde bebek resimleri olan hamile tshirtlerinden giyicem gözlerine gözlerine sokucam göbeğimi belki utanırlar

Son düzenleme:
valla kızlar hiiiiiç çekinmeyin, ben hamileyim biraz kötü hissettim oturabilir miyim lütfen deyin ve baş köşeye geçin oturun.. bir daha hayatımızda kaç kere hamile kalıcaz dimi ama :))

valla kızlar hiiiiiç çekinmeyin, ben hamileyim biraz kötü hissettim oturabilir miyim lütfen deyin ve baş köşeye geçin oturun.. bir daha hayatımızda kaç kere hamile kalıcaz dimi ama :))

:) evet, iyi fikir.ayrıca hakkımız zaten, o ön koltuklar hamileler için.kalkmıyolarsa kibarca söylemek lazım

canım sezeryan kaç saat sürüyor?gözlerini ne kadar sonra açtım....lokal anestezidede belden iğne yapılıyormuş onada iyi değil sonradan diyorlar....herkes bişey söylüyor yaaa...bana herkes normal doğum yap diyorlar...ondan da ben korkuyorum

bizde bugun itibariyle 13 haftalik olduk ve bende acaip belli oluyo..gecen gun dersle ilgili bi yoneticinin yanina gittim, sabahlari gelemiyorum hamileyim dedim, goruyorum zaten cok belli oluyo dedi :)) bu uyku olayi cok fena bende, kocacim hep yalniz geceleri..cunku esim isten 12-1 de geliyo o gelene kadarda ben uyuyo oluyorum..sadece gunduz biraz gorusebiiyoduk, oda okulum basladi cok az yani (
bugun bebise gidiyoruz biz 4 saat sonra gorucem onu, ikii testimiz var..niye bilmiyorum hic telas yapmiyorum sizler kadar, sizde cok okudum cok korkuyorum falan ben niye oyle degil, cok rahatim?? saat 1 olmaz simdi bebisi gormeyi ozledim..
bu arada sizde de oluyo mu merak ettim yururken nefeste degisiklik..sanki 9ayligim ve derin derin nefes aliyorum..evin icinde bile yurusem degisiyo nefesim..

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde "çayseti" oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?"

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

bende sırf bu yuzden bebek resimli tsortlerden giyiniyorum ,gozlerine gozlerine sokiyim diye. O halde bile trende yer vermeyen vermiyor...Sadece kucucuk cocuklarını koltuklara oturtanlara , lutfen kucagınıza alırmıısnız diye uyarıyorum .Zaten yakında bırakıcam işi , zaten ne kilo aldım , ne ytemek yiyorum ,bide yorgunluk olunca dayanamıyorum

sezeryan 10 dakikalık filan bi operasyondu yanlış hatırlamıyorsam çok seri biçimde yapıyorlar. Ama benim gözümü açmam 1-2 saati bulmuştu. Narkozdan uyanmak pek hoş bi duygu değil itiraf etmek gerek ama abartıldığı kadar korkunç bir işlem de değil inan ki. Sadece uyandıktan bir iki saat sonra yada mümkün olan en kısa zamanda ayağa kalkıp yavaş yavaş yürümeye başlaman şart. Ne kadar erken yürürsen o kadar çabuk açılıyosun. Yanımda yatan kadın 3. doğumuydu ve hiç kalkmadı çocuk çatladı ağlamaktan, acıyo acıyo diyip duruyodu kadın kalkamadı yatıp durunca. Benim ilk doğumumdu ama annem sağolsun destekleye destekleye kaldırdı beni zorladı kalk diye sık sık yürüdüm eve gelince de yatmadım doğru dürüst.

kızlar miray ismi nasıl sizce..eşim bulmuş hoşuna gitmiş şimdi miray deyip duruyor bide biraz büyüynce dili dönmezse miyay dermiş çok sevimli olurmuş falan görseniz ne hayaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…