ben aslında normal dogum ıstıyordum ama bende astım var o yuzden korkuyorum ya nefesım yetmezse dıye sezeryan daha cazıp gelıyo o acıdan ama ondan da herkes ınsanı korkutuyo yok agrısı cok oluyo yok karnında sıslık gecmıyo yok bı daha agır kaldıramıyosun dıyolarda dıyolar yani
ne güzeel.. bende çok hevesliyim böle insanlar yer versin yol versin :))
bana sanki karnım çıktı gb geliyo.. 3 aylık hamileyim diyorum hiç belli olmuyo diyorlar :)) ama belli olsunartık yaaw.. anladığım üzere 16 17 civarı artık bariz görünüyo .. bi gelse o günler :)
ben aslında normal dogum ıstıyordum ama bende astım var o yuzden korkuyorum ya nefesım yetmezse dıye sezeryan daha cazıp gelıyo o acıdan ama ondan da herkes ınsanı korkutuyo yok agrısı cok oluyo yok karnında sıslık gecmıyo yok bı daha agır kaldıramıyosun dıyolarda dıyolar yani
halamın kızında da astım vardı doktoru riske atmak istemedi normaldi herşeyi fakat sezeryanla doğum oldu.sağlık herşeyden önemli doktorun neyi öneriyorsa onu yap canım.
MERHABA KIZLAR....ya bişey sorcam..12. haftadayım ben.10 haftalıkken kontrole gitmiştim.dr herşey normal dedi o kadar.ama geçen gün aynı zamanda olduğumuz bi arkadaş bazı testlerden bahsetti.kan, demir vs bişeylerine bakıp ona göre ilaç başlamış doktoru.bu rutin yapılır dedi.sizde de yaptılar mı bunları
sen sormadan bişi söylemeyen rutin testleri bile istemekten aciz olan sanki 10. hamileliği yaşıyormuşuz gibi özensizce davranan bir an önce odasından dışarı çıkmamızı gözleyen doktor tipinden nefret ediyorum.
inşallah grip olurlar
evet cnm yaptılar dediği gibi rutin şeyler bunlar
kimse bana hamileyim diye yer vermiyorkızlar aranızda bursalı varmı? :82:
Hic sorma yaaa,bazen okadar yorgun oluyorum ki ozellikle is cikisi,ama yine de yer veren yok 9 aylik kadina bile yer vermiyorlar bir kac kez karsilastim.Yani bu konuda istanbuldan umut yok..
valla kızlar hiiiiiç çekinmeyin, ben hamileyim biraz kötü hissettim oturabilir miyim lütfen deyin ve baş köşeye geçin oturun.. bir daha hayatımızda kaç kere hamile kalıcaz dimi ama :))
benim ilk doğumum sezeryanla olmuştu kendi isteğim dışında (8 saat sancıdan sonra kasılma oldu bebeğin kalp atışları zayıfladı apar topar ameliyata alındım) o nedenle ikinciside sezeryan olucak ki zaten normal doğum beni biraz ürkütüyor, ilkinde de korkularım yüzünden son dakika sezeryan olmuştu.. hiç değilse şimdi baştan sezeryan olsun diyimde planlı programlı olsun apar topar yerine diye düşünüyorum. Ama ilkinde genel anestezi olmuştu bunda local anestezi istiyorum. O anı ve ilk çığlığını kaçırmak çok üzücü..
izmirde de durum pek farklı değil, hani gençleri ya da beyleri geçtim kadınlar bile yer vermiyorlar.. dün otobüs durağında tam 25 dakika dikildim ayakta, bu aralar dadanan bi bel ağrım var üstelik. leylek gibi tek ayak üzerinde değişe değişe durmaya çalıştım, banka oturmuş üç adet gayet genç ve dinç hanım istiflerini hiç bozmadılar bile.. yani kadın kadının halinden daha bi iyi anlar diye düşünüyo insan ama nafile.. hamile olduğum belli benim baya büyüdü karnım üstelik. Bundan sonra şu üzerinde bebek resimleri olan hamile tshirtlerinden giyicem gözlerine gözlerine sokucam göbeğimi belki utanırlar
canım sezeryan kaç saat sürüyor?gözlerini ne kadar sonra açtım....lokal anestezidede belden iğne yapılıyormuş onada iyi değil sonradan diyorlar....herkes bişey söylüyor yaaa...bana herkes normal doğum yap diyorlar...ondan da ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?