bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama 2 defadır göstermiyor ya, her tarafı oynuyo bi bacakları kapalı bayağ bi edepli olcak heralde
18.haftada doktor anomali taraması diye diye geçen 4 boyutlu 2.düzey usg istedi onda kesin belli olur heralde.bu arada doktorunuz sizdende bu ultrasonu istedi mi.benden 3 lü testi istemedi 2li iyi çıkmış bunu yaptır bebeğin iç organlarına,eline,ayağına falan bakıp ölçüyorlarmış bi sorun varmı diye bakıyorlar dedi.
ikinci düzey ultrasonu nerede yaptıracaksınız devlet hastanelerinde randevular dolu oluyor
avrupa yakasında bildiğiniz iyi bi yerler yok mu
takip eden doktorum devlet hastanesi doktoru ve hastanemizde de ikinci düzey ultrason yok
canımmmmmmm kusura bakma senin adın nasıl olmaz yaaa
sana jest yaptım 100 numaraya koydum :) şşş çaktırma
maşallah ya hamiş sayısı 153 olmuş bu arada:)) kızlar günde 1 bardak nescafenin zararı olur mu acaba?bende sigara ve kahve bırakanlardanım hamile olduğumu öğrenince...kendime sözüm vardı sigara konusunda hamile kalırsam bırakıırım kesinlikle diye...ama bir bardak kahveden bişey olurmu??
bende normalde hamile kalmadan önce cok ıcıyordum hamıle oldugumu ogrenınce bırakmıstım dun doktoruma sordum cunku bu aralar ıcesım cok gelıyo bı zararı olmaz sutlu olursa dedı canım
tünaydın anneler,
işyerinde yoğunum bu ara çok sayfada olamıyorum hiç birinizi takip edemedim zaten balık hafızaydım iiiice aklım uçtu gitti...bu ara patronuma sinir olmakla meşgulum ve bir an önce işlerimi toparlamak istiyorum ama halsizlikten eskisi gibi seri çalışamıyorum...allahım yardım etsin hepimize insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten...adam eskisi gibi koşar adım her işe yetişeceğimi sanıyor bazen bende kaptırıyorum kendimi farketmeden hızlı hareket ediyorum kızım zaten nazlı iyice ağrı oluyor her tarafımda...cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum hepimiz bu ayları çok rahat ve mutlu geçiririz inşallah....benim bulantım bazen tamamen yok olsada ara ara yine başlıyor ve tüm günümde midem ağzımda süründürüyor beni malesef ama şükürler olsun kusturmuyor...yavaş yavaş yemek yapmayada başladım...bu arada cuma günü dr bana idrar testi yaptı ve iltihap çıktı ilaç verdi onları kullanıyorum ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum bide geçip geçmediğini nasıl anlarım...bu gün yoğun bi şekilde pembemsi akıntım var iltihapmı acaba anlamıyorumbide bazı arkadaşlar bana diyoki iltihap çok tehlikeli erken doğuma yada düşüğe neden olur diyolar ben sürekli kendimi kollayıp sıcak tutuyorum nasıl iltihap oldum bilmiyorumki inşallah bir an önce geçer gider bendeki son durumlar böyle bebişler...bu arada benim göbişim hala bi büyük bi küçük ayakta belli bile olmuyo bakıyom maşallah herkesinki belli bende popoda yoktu hala yok yawwww hani kızda popo büyürdü :)
çok geçmiş olsun canım doktora gittğinde mutlaka şikayetlerini bildir.inşallah en kısa zamanda geçer.kız benimde hiç göbeğim popom yok çok hafif belli 17+5 haftalığım diyorum inanmıyorlarsanırım bu aydan sonra şişmeye başlarız
Bi de hamile olduğumu herkes anlayabiliyo artık çok belli oluyor artık,otobüste yer bile veriyorlar
Bi tane hamile kotu almıştım bayramdan beri hergün üstümde başka bişey olmuyor artık
kızlar aranızda sezeryan düşünen var mıı
kızlar aranızda sezeryan düşünen var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?