Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

evet canım bende de 2 li iyi çıktı 3lü istemedi doktorum, bir dahaki gidişimde organlara bakacakmışız 4 boyutluda..
kalbi midesi eli ayağı oyyy her yerini yerim ben onun :90:

bu arada bayanlar izlemeyenler varsa anne karnında yaşama yolculuk diye bi belgesel var kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum ben çok etkilendimm bebişin her halini görünce

ikinci düzey ultrasonu nerede yaptıracaksınız devlet hastanelerinde randevular dolu oluyor
avrupa yakasında bildiğiniz iyi bi yerler yok mu
takip eden doktorum devlet hastanesi doktoru ve hastanemizde de ikinci düzey ultrason yok

valla canım devlet karşılamıyor ve devlet hastanesinde yok dedi doktorum bu ultrasonu ben izmirdeyim bu arada.doktorum bana 6 tane yerin telefonunu verdi ben bunları tavsiye ederim seninde bildiğin bir yer varsa oradada çektirebilirsin ama lisansı olmasına dikkat et dedi.çünkü bu işlem normalde 30-40 dakika sürüyormuş dikkatlice bebeğin kalbi dudağı inceleniyormuş,ama kimi yerler 10 dakikada oldu bittiye getiriyorlar dedi.bende aradım kimi yer 350 kimi yer 250 bi taneside doktorumun adını söyledyince nakit olursa 225 den 180 e ineriz dedi.

maşallah ya hamiş sayısı 153 olmuş bu arada:)) kızlar günde 1 bardak nescafenin zararı olur mu acaba?bende sigara ve kahve bırakanlardanım hamile olduğumu öğrenince...kendime sözüm vardı sigara konusunda hamile kalırsam bırakıırım kesinlikle diye...ama bir bardak kahveden bişey olurmu??

canımmmmmmm kusura bakma senin adın nasıl olmaz yaaa

sana jest yaptım 100 numaraya koydum :) şşş çaktırma

:)))))))))) oleeyyy :))))))) dimi ama adım nasıl olmaz hergün rapor verenlerden briyim :)))))))) ama neyse 100. müşteri olmak hayalimdi :))))))

bende normalde hamile kalmadan önce cok ıcıyordum hamıle oldugumu ogrenınce bırakmıstım dun doktoruma sordum cunku bu aralar ıcesım cok gelıyo bı zararı olmaz sutlu olursa dedı canım

bende normalde hamile kalmadan önce cok ıcıyordum hamıle oldugumu ogrenınce bırakmıstım dun doktoruma sordum cunku bu aralar ıcesım cok gelıyo bı zararı olmaz sutlu olursa dedı canım

evet benimki de ara sıra sütünün içine azcık katabilirsin demişti.. az biraz içsen bişey olmaz heralde..

tünaydın anneler,

işyerinde yoğunum bu ara çok sayfada olamıyorum hiç birinizi takip edemedim zaten balık hafızaydım iiiice aklım uçtu gitti...bu ara patronuma sinir olmakla meşgulum ve bir an önce işlerimi toparlamak istiyorum ama halsizlikten eskisi gibi seri çalışamıyorum...allahım yardım etsin hepimize insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten...adam eskisi gibi koşar adım her işe yetişeceğimi sanıyor bazen bende kaptırıyorum kendimi farketmeden hızlı hareket ediyorum kızım zaten nazlı iyice ağrı oluyor her tarafımda...cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum hepimiz bu ayları çok rahat ve mutlu geçiririz inşallah....benim bulantım bazen tamamen yok olsada ara ara yine başlıyor ve tüm günümde midem ağzımda süründürüyor beni malesef ama şükürler olsun kusturmuyor...yavaş yavaş yemek yapmayada başladım...bu arada cuma günü dr bana idrar testi yaptı ve iltihap çıktı ilaç verdi onları kullanıyorum ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum bide geçip geçmediğini nasıl anlarım...bu gün yoğun bi şekilde pembemsi akıntım var iltihapmı acaba anlamıyorum bide bazı arkadaşlar bana diyoki iltihap çok tehlikeli erken doğuma yada düşüğe neden olur diyolar ben sürekli kendimi kollayıp sıcak tutuyorum nasıl iltihap oldum bilmiyorumki inşallah bir an önce geçer gider bendeki son durumlar böyle bebişler...bu arada benim göbişim hala bi büyük bi küçük ayakta belli bile olmuyo bakıyom maşallah herkesinki belli bende popoda yoktu hala yok yawwww hani kızda popo büyürdü :)

çok geçmiş olsun canım doktora gittğinde mutlaka şikayetlerini bildir.inşallah en kısa zamanda geçer.kız benimde hiç göbeğim popom yok çok hafif belli 17+5 haftalığım diyorum inanmıyorlar sanırım bu aydan sonra şişmeye başlarız

sağol canım...3 hafta sonra gideceğim doktora o zamana kadar iltihap için verilen antibiyotiği kullanmalımıyım acaba ?
dr anlattım şikayetlerimi geçicek yavaş yavaş merak etme hamileliğin balayı zamanındasın şimdi en rahat geçireceğin aylar dedi...allaha şükür bulantım eskisi gibi değil iştahımda açıldı sanki şu lekelenme olayındanda bi kurtulsam çok mutlu olacam sabah yürüdüm ondan oldu heralde....şiştim biraz ama popom hiç yok annemde diyoki sende benimde popom yoktu sonradan oldu diyo bakalım nasıl olacak hee benim belim kalınlaştı yaw dümdüz oldum sanırsam

Herkese merhabaaa

Ben de bebişimi hissedebiliyorum ara sıra pıt pıt bişeyler atıyo göbeğimde bazen de sanki içerde dönüp duruyomuş gibi bişiler hissediyorum çookk değişik bişeyyyy yaa
Artık hiç mide bulantım yok,herşeyi yemek istiyorumm çok çabuk acıkıyorum,sigara konusu geçmiş ben de hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım bidaha da içmedim zaten kokusuna bile tahammülüm yok eşim balkonda içip dişlerini fırçalayıp öyle yaklaşıyo yanıma
kahvaltıda 1 ya da 2 bardak harici çay içmiyorum,kahve de hiç içmiyorum ama haftada 1 türk kahvesi içiyorum.süt kesinlikle ağzıma sürmezdim bikaç gündür içmeye başladım yatmadan 1 bardak .Sabahları artık poça yerine peynir zeytin falan ile kahvaltı yapıyorum iş yerinde.
doktorum benden de 18 . hafta da detaylı ultrason istedi ben de araştıyorum nerde yaptırsam diye.Kendi gittiğim hastanede 100 TL dediler,dışarda bi ultrason merkezine sordum bakırköyde 200 TL dedi.Sanırım hastanemde yaptırcam
Benden haberler bu kadar :)

Bi de hamile olduğumu herkes anlayabiliyo artık çok belli oluyor artık,otobüste yer bile veriyorlar
Bi tane hamile kotu almıştım bayramdan beri hergün üstümde başka bişey olmuyor artık

Bi de hamile olduğumu herkes anlayabiliyo artık çok belli oluyor artık,otobüste yer bile veriyorlar
Bi tane hamile kotu almıştım bayramdan beri hergün üstümde başka bişey olmuyor artık

ne güzeel.. bende çok hevesliyim böle insanlar yer versin yol versin :))

bana sanki karnım çıktı gb geliyo.. 3 aylık hamileyim diyorum hiç belli olmuyo diyorlar :)) ama belli olsunartık yaaw.. anladığım üzere 16 17 civarı artık bariz görünüyo .. bi gelse o günler :)

kızlar aranızda sezeryan düşünen var mıı

benim ilk doğumum sezeryanla olmuştu kendi isteğim dışında (8 saat sancıdan sonra kasılma oldu bebeğin kalp atışları zayıfladı apar topar ameliyata alındım) o nedenle ikinciside sezeryan olucak ki zaten normal doğum beni biraz ürkütüyor, ilkinde de korkularım yüzünden son dakika sezeryan olmuştu.. hiç değilse şimdi baştan sezeryan olsun diyimde planlı programlı olsun apar topar yerine diye düşünüyorum. Ama ilkinde genel anestezi olmuştu bunda local anestezi istiyorum. O anı ve ilk çığlığını kaçırmak çok üzücü..

kızlar aranızda sezeryan düşünen var mıı

benim ilk doğumum sezeryanla olmuştu kendi isteğim dışında (8 saat sancıdan sonra kasılma oldu bebeğin kalp atışları zayıfladı apar topar ameliyata alındım) o nedenle ikinciside sezeryan olucak ki zaten normal doğum beni biraz ürkütüyor, ilkinde de korkularım yüzünden son dakika sezeryan olmuştu.. hiç değilse şimdi baştan sezeryan olsun diyimde planlı programlı olsun apar topar yerine diye düşünüyorum. Ama ilkinde genel anestezi olmuştu bunda local anestezi istiyorum. O anı ve ilk çığlığını kaçırmak çok üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…