Günaydın kızlar bu gün çok fena kasıklarımda sancı var oturunca geçiyor ama ayağa kalktığım an adım bile atamıyorum neredeyse çok korkuyorum bebişime bişi olcak diye bu neden olur bilginiz varmı
Bildigim kadariyla sanci seklinde oluyorsa idrar yolu enfeksiyonundan kaynakli olabilir.Idrar yolu enfeksiyonlari bazen cok ilerlemeden hic belirti vermiyor Benim hic belirtim yoktu tahlil sonucunda cikti Bir iki gun once kasiklarimda sanci oldu doktorum enfeksiyondan kaynakli dedi.Eger gerilme yada sadece agri seklinde ise rahmin buyumesindendir.Insallah ciddi bisey degildir gecmis olsun
yaaaaa 1 kilo almışım... çok erken değilmi... üstelik iştahsızlığım da vardı 2 gündür anca azıcık düzeldim... iştahsızım ama sadece patates puaça simit yiyordum... sonunda patladı bu üçlü bünyemde(( zaten 67 ile hamiş kalmıştım... şimdi 67.9 geldim bu sabah ((((((((( artık düzelik sebzeye başlamalıyım ((((( hemde acilll....... hayır faydalı beslenip kilo alsam takmicam.. ne et ne sebze ne süt ne yumurta onları yiyemiyorum ki henüz ((((((((((((
bütün kız bebek hayaliyle yanıp tutuşan anne adaylarının çok hoşuna gitmiştir bu yazı,eminim,bende öyle oldu walla:)
Selam kızlarr.. aranızda elevit kullanan varmı? ben baslıcm lakın folık asıtı brkmam lazm gelrmı bılemıorum dr kontrolmde 1 hafta var dıs etlrım hep cekıldı hüüdun ecz agz gargarası almak ıstedım bana dedı yanı kullanmasn daha ıyı cunku fırcalaynca cok kanıo dısetlrım hep sıstıler hüü oda dedı sen hemen elevıte basla folık asıtı brk bende dr sormadn brkmak ıstemedm ıkısını bır ıcsem cokmu agr gelr bılemedm okuduklrıma gore elevıte baslayanlr folık asıtı brkıo bılemedm
Selam kızlarr.. aranızda elevit kullanan varmı? ben baslıcm lakın folık asıtı brkmam lazm gelrmı bılemıorum dr kontrolmde 1 hafta var dıs etlrım hep cekıldı hüüdun ecz agz gargarası almak ıstedım bana dedı yanı kullanmasn daha ıyı cunku fırcalaynca cok kanıo dısetlrım hep sıstıler hüü oda dedı sen hemen elevıte basla folık asıtı brk bende dr sormadn brkmak ıstemedm ıkısını bır ıcsem cokmu agr gelr bılemedm okuduklrıma gore elevıte baslayanlr folık asıtı brkıo bılemedm
ben elevitle folik asiti beraber kullanıyorum.dr um folik asit bitene kadar kullan bitince bırak dedi.dişlerimde gayet sağlıklı gidiyor.sen yinede dr a danış cnm.ama ağır gelmiyor emin ol..
bnde hep kız hissediodum eşimde hep rüyalarında kız bebek görüyodu ama oğluşumz olucakmışş onu görüncee kalbim yerinden çıkıcaktıı erkek olduğu için hiçç üzülmedimm rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsinn inaşalalhh hepimizee
Anam dişlrim ağzıma dokulcek okdr cekıldıkı etlerı kabak gıbı ortaya cıktılr bıde ustune sıstıler hamılelık gıngıvıtısımıdr ole bı zımbırtymıs ınsanın basına gelınce ogrenıo mecbur :)) yanı ıcımmı sımdı gunde 2 tane folık ast ıcıorum yıne aynımı ıccem yksa 1 ondn bır ondnmı nasıl kullanıosun sen?
Günaydın kızlar bu gün çok fena kasıklarımda sancı var oturunca geçiyor ama ayağa kalktığım an adım bile atamıyorum nerdeyse çok korkuyorum bebişime bişi olcak diye bu neden olur bilginiz varmı
ben hiç iki tane kullanmadım folik asiti.yediklerinle dengele dedi dr.ikiye gerek yok dedi.ben 1 tane folik asit bir tane elevit içiyorum..sen bilirsin hayatım..
Ozaman sımdı bıtane elevıt ıceym mıde bulantılarını azaltıoms dıye okudum ınsallah ıse yarar:)) gecede folık asıt alırım bıtane teskkur ederım ztn haftaya dr gtcm 2lı test ıcın ozamnda dr sorar ona gore bı duzen uygularım:)
Benim drum folik asiti bırakıp sonra elevit ve demir hapı verdi.Bazı kişilerde dişetlerinde çekilme olabiliyormuş.druna danış mutlaka bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş bu durum.elevit ile folik asitin bir kullanımı hakkında da yine druna danış.benim bildiğim zaten elevitin içinde folik asit var.
Günaydın kızlar bu gün çok fena kasıklarımda sancı var oturunca geçiyor ama ayağa kalktığım an adım bile atamıyorum nerdeyse çok korkuyorum bebişime bişi olcak diye bu neden olur bilginiz varmı
evet celins çok doğru açıklamşsın ya idrar yolu enfeksiyonu ya da rahmin büyümesinden dolayı yaşanan kasık ağrılarındandır.tabi bu bizim tecrübelerimizden yola çıkarak yaptığımız bir tahmin.yürüyememene kadar gittiyse doktoruna başvurman en doğrusu canım.ve sakın ihmal etme.idrar yolu enfeksiyonuysa ilerlemeden tedbir alınmalı çok tehlikeli çünkü.geçmiş olsun canım
ayrıca ben de herzaman olduğu gibi bugün de çok çoook mutlu kalktım sabah kahvaltılarına bayılırım ve çok uzun süreli yaparım onu da yaptım herşey yolunda ama galiba nezle olucam,çocukalrdan kaptım sanırım.Hemen kontrol etmem lazım:> bol limonlu ıhlamur çayı yasak mı gebelikte,biliyor musunuz?adaçayı yasak sanırım da
takma cnm yaa,fazla sıkma kendini..bende 2kilo aldım.48 im şuan.ama umrumda bile değil.ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım.buna rağmen.3400 doğmuştu bebek..hepsi gidiyor kiloların.önemli olan son dönemlerde sağlıklı beslenmen.ilk zamanlar gereksiz ne varsa istiyor insanın canı..ama sona yaklaştıkça bebiş kilo alsın diye ete süte balığa yükleniyorsun ister istemez zaten bulantıda kalmıyor..takma kafana bebeğide sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?