kıslar 13 haftalık gebeyim ve bu sabah büyük abdestim siyaha yakın bir renkte geldi normal mi bu doktorum izinden pazartesi dönecekmiş ne yapmam lazım çk kötüyüm ne yapacağıımı bilmiyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZ...BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.MİDE BULANTILARIM TAMAMEN GEÇTİ DİYEBİLİRİMMAŞŞŞŞAAALLLAAAHH DİYORUM BUGÜN SAĞLIKOCAĞI KONTROLÜM VAR ORADAKİ EBELER ÇAĞIRDI GEBE TAKİP İÇİN ÖĞLENDEN SONRA ONA GİDİCEM.
BU ARADA FOLİK ASİTE DEVAM EDEN VARMI ARANIZDA.:125::126:
ben bıraktım canım folik asidi. 2 gündür kan hapını içiyorumGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZ...BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.MİDE BULANTILARIM TAMAMEN GEÇTİ DİYEBİLİRİMMAŞŞŞŞAAALLLAAAHH DİYORUM BUGÜN SAĞLIKOCAĞI KONTROLÜM VAR ORADAKİ EBELER ÇAĞIRDI GEBE TAKİP İÇİN ÖĞLENDEN SONRA ONA GİDİCEM.
BU ARADA FOLİK ASİTE DEVAM EDEN VARMI ARANIZDA.:125::126:
arkadaşlar başı ağrıyan, burnu tıkanan (özellikle gece yatarken) var m?benim ara ara oluyor...burun tıkanıklığı ise sürekli oluyor...doktora söylemeyide unuttum geçen sefer bebişi görünce insan kendini unutuyor!! başımmmm ağrıyorrrrrr yaaaaaaaa...........................keyfim yok bugünnnn
baaaaak demiştim sana geçti geçiyor diye :) hadi gözün aydın canım
hamileliğin ennnnnn güzel dönemine hoşgeldin
bu haftalarda sanırım normal cnm..bnde de oluyo bazen geçen hftadan beri..normalde hiç başım ağrımaz ama oluyo işte..bi sitede okudum hafta hafta gebelik yazmışlar kendi haftama baktım baş ağrıları fln yazıodu
Bu arada 12 haftalık gebeyim 1 hafta sonra 2 li test için gideceğiz. Hiç baş ağrım mide bulantım olmadı. Sadece arada mide yanmalarım oldu. Ve 4 kilo zayıfladım :))) en güzeli de bu .
arkadaşlar başı ağrıyan, burnu tıkanan (özellikle gece yatarken) var m?benim ara ara oluyor...burun tıkanıklığı ise sürekli oluyor...doktora söylemeyide unuttum geçen sefer bebişi görünce insan kendini unutuyor!! başımmmm ağrıyorrrrrr yaaaaaaaa...........................keyfim yok bugünnnn
ya ben cok salam yiyorum cok seviyorum,
zarari varmidir?
aranizda varmi yiyen?
ya ben cok salam yiyorum cok seviyorum,
zarari varmidir?
aranizda varmi yiyen?
naptın canım sen ya salam çiğ olduğu için zararlı...yeme artık....ben bırak salamı pişmiş sucuğu bile yemiyorum...bebeğe zararlı çiğ şeyler....yumurtada dahil...
cnm çiğ et toksoplazma yapacağından ben yemiyorum doktorum çiğ et yememelisin diye uyarmıştı
çok sevmeme rağmen sucuktu sosisti azıma bile sürmüyorum ama çok zor tabi hergün reçel yumurta peynir bıktım ama katlanıyorum
teşekkür ederiz canım, sizin de gözünüz aydın.. ben anlamadım zaten bu sene herkesin oğlu oluyo, oğluşlarımıza kız bulamıcaz valla :90:
sizin de eviniz 29 şubatta şenlenir inşallahdeğişik bi doğum günü olur işte bıdığın fena mı :90::90::90: senide ablanıda bekleriz topiğimize
toksoplazma nedir?
hastalikmi?
ben ne yaptim:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?