herkese merhabalar hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman girmiştim siteye lısteye adımıda yazdırmısdım ama sonra bulantılar faland erken hıc yazamadım ama hergun mutlaka takıp ettım sıteyı sızlerı hepınızı okuyorum yanı ama nedense bırturluı yazaamadım artık dedımkı kendı kendıme ole sadece okumakla olmaz bırazda sen paylasımda bulun dıyerekden yazmaya baslıyorum bugunden ıtıbaren ..:)
şöle kısa bi özgeçmiş yapıyım bende ılk hamılleık zamanımda cok bulantım oldu oyuzden kafamı kaldıramadım kendı ıısmızde calsımanın verdgı rahatlıkla yattım sureklı ( allah calısan annelere yardım etsın dıyorummm cok zor cunku
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
) suan 15+3 haftalık hamileyim 2 li testım cok ıyı cıkmısıdı buıyuzden doktor 3 lu ve 4 lü testleri yapmayı uygun gormedı. şuara hala 2 gün iyi 2 gün kotu olmakla bırlıkte hayatıma devam edıyorummm anlıcagınız nezaman ıyı nezaman kotu olcam bellı olmuyo tam bıtmıstı derken tekrar baslıyo ama hıcbırı ılk haftalardakı gıbı zor degıl oyuzden bu haftalara gelmemıs arkdslar ıcın soylemek ısterımkı bıraz daha sabretsınler daha rahat olcakalrı zamanlara gelcekler 15 haftadan sonra hemen ekliyim erkek anneis olucam bi oğluşum olucak zaten sitemızde sanırım erkek agırlıklı ( cok kızım olsun ıstemıstımm ama sağlıklı olması en onemlısı )buarada guıter senınle sanırım aynı zamanlardayız çok konuştum ama ıcımde tutmusum nıyeyse yaa sımdıden sonra paylaşımlarımız artar umarım güzel hamişlerr buarada yazmasamda hepiniizi klendıme cok yakın hııseıdıyorumm sabahalrı kalkınca sızı okuamdan gune baslaayamıyorum nedense yaaa canalrım benımmm ha bıde son artık gercekten baydım bılıyorumm ızmırden katılıyorum aranızaaa:))
Allahım hepımızın yardımcısı olsun bu guzel aynı zamanda yorucu bı okadarda mutlu donemımızde hepımızın bebişleirni rabbim korusunn...