Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım bu testleri tabiki yaptırmaz zorunda değiliz ama doktorlarımız sormak durumunda testi yaptırmak ya da yaptırmamak kişilerin kendi tercihi..
testler olumlu güzel çıkıp doğum sırasında oksijensiz kalıp engelli olan bebekler var..
kaderin önüne geçemeyiz
allah hepimize sağlıklı bebekler, kolay doğumlar versin
ben haftaya 2li testimi yaptıracağım inşallah herşey yolundadır

iyi düşünelim iyi şeyler olsun güzel bi hamilelik geçirelim
allah hepimizi nazarlardan korusun

saol cnm artık hakkımızda hayırlısı ALLAH ım ne yazdıysa onu yaşıycaz.ama burda olmamız çok guzel yaa:)çevremde hiç hamile yok ıyıkı varsınız

tabiki cnm herşeyi ALLAH bilir.aslında bana kalsa dokuz ay doktora gitmeyip dırekt doguma gıtsem daha iyi:):)test mest hiç hoşlanmadıgım şeyler sonuc cıkana kadar ömrümden ömür gidiyor benım:)

tabiki cnm herşeyi ALLAH bilir.aslında bana kalsa dokuz ay doktora gitmeyip dırekt doguma gıtsem daha iyi:):)test mest hiç hoşlanmadıgım şeyler sonuc cıkana kadar ömrümden ömür gidiyor benım:)

evet ya. o bekleme süreci korkunç zaten.ablamada bebekte zeka problemi olabilir filan demişlerdi. kız o üçlü testi beklerken ne sıkıntı çekti.yiğenim şimdi 11 aylık. cin gibi maşallah...en iyisi tevekkül edip beklemek doğumu

evet cnm ama şimdi teknoloji var bizde nimetlerinden yararlanalım diyoruz yaptırıyoruz doktor ne derse işte hayırlısı ALLAH tan tabikide.ee bişiler aldınmı bebişe bizim daha bi patiğimiz bile yok annemler daha erken dıyorlar bende bişi almıyorum ama büyüsede alsam artık dıyorum:):)

geçmiş olsun yavrus dikkat et bol bol dinlen ve iyi beslen başka alternatifin yok çünkü veee moralini yüksek tut[/QUOTE]

teşekkür ederim :))) kociş geldi az öncede bana deniz suyu getirdi ezaneden.. oh be nefes alıyorum :))))))))))))))

bu arada haftaya baya ikili teste gidecek olan varmış... bende haftaya cuma gidicem... inşallah sıkıntı yoktur

Yapmayalımmı yanı sımdı bu 2lı testı zaman gecsede su testlerı bı yaptrsm dıye beklıorum 2 haftadr onumzdekı hafta 2lı test ıstendı bende olr dedım ne bıleyım cevremde hıc ıkılı test yaptrıp kotu bısey duyn olmadı o yuzden bu ınsnlr bu testın yapılması trftrı ayrıca dr bana bunlr sadece tanı testı hata paylrı var demstı ne bıleyım ıcım sıkıldı okuduklrıma

keşke hergün bi test olsa da gidip bebeğimi görsem

Son düzenleme:
selam fıstıklarrrrrr, yoğunluktan ancak girebildim buraya..

canım geçmiş olsun iyi bak kuzucuğuna da kendine de, sıcak bişeyler iç... deniz suyunu da iyi düşünmüşsün ben de kullanırım hep hem doğal hemde rahatlatıyor

saol cnm artık hakkımızda hayırlısı ALLAH ım ne yazdıysa onu yaşıycaz.ama burda olmamız çok guzel yaa:)çevremde hiç hamile yok ıyıkı varsınız

aynen katılıyorum iyi ki burası var :))

canım ben ikili test sonucu iyi çıkınca nasıl rahatladım biliyomusun... yani 9 ay boyunca onu yaptırmadan tedirgin geçirmektense yaptırıp rahatlamayı tercih ederim ama sen bilirsin tabi...

keşke hergün bi test olsa da gidip bebeğimi görsem

evet ayda 1 görmek çok çok çok az
imza psikopat anne.

quiter cok halısın yanı olumsuz bısey duymaktansa olumlu duymayı hayal edıorum zatn ıyı bısey duysam ıcım cok rahat olck ıyı bısey duymak ıyı olacagı anlamınada gelmıokı zatn kotu bısey cıkınca kesınlıkle oyle olmayacagı gıbı sadece tanı testı kotu cıksa alın bebegımı dıyıp yatmıcm masaya heralde Rabbım hayırlısını versın cumlemıze

yok cnm yapırmakta yarar var yınede ama dıyoruzkı olumsuz sonuc cıktıgında hemen karar vermeyın dıyoruz sonucta hayırlısı ALLAH tan.bide anne olcagımız için herhalde hemen kötü şey aklımıza geliyo daha şimdiden kıyamıyoruz.ilk kontrolumde doktor boş kese yada dış gebelık olabılır daha cok erken bekleyelım demiştide cor beklemiştim ya dış gebelıkse ya boş kesecıkse dıye ama şükür 11+4teyim haftaya cuma test var bakalım görelim meleğimizi:)en son fasulyeydı artık buyumuştur inşallah

bende test yaptırmadım. ilk bebeğimde de yaptırmamıştım. allah'a güveniyorum. insanı yaratan o. ben çevremden testlerin kötü olduğuna ve 9 ay boyu annelerin acı çekdiğini bildiğim için çok umursamıyorum. tutupta senin bebek down sendromlu derlerse ne olacak. kaç anne bu durumda çocuk aldırmayı düşünür. saçma. allah her şeyin en iyisini bilir. niyet hayır akıbet hayır diyelim.

haklısın cnm sonuçta ALLAH ın dediği olur.cocuk aldırma sadece bızım hayatınız tehlıkedeyse söz konusu.yoksa bebeğe can veren ALLAH onun hayatını sonlandırmak bızım elımızde değil.ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasıp etsın inşallah.

ben de sabah gittim arkadaşlar ikili test için. ultrasona baktı normal problem görünmüyor dedi. hemşiresine de rakamlar söyledi. kan tahlilimi de yaptırdım. 1 hafta sonra alacağım. hayırlı haberler olur inşallah.

benim de ağrım sol bacağımda ve kuyruk sokumumda.ara sıra kasılmalar oluyor.

Kan tahlılı yapılnca 1 hafta sonramı cıkıoms sonclar?

ben devlet hastanesinde yaptırdım canım. özel hastane belki daha erken veriyordur sonuçları

benim özelde 1 günde çıktı canım

Bişey bildiğim yokki :)) bnmde 1 haftam var beklıorum zamn gecsın mubarek zaman aslında akıoda beklıoruz yaa bıze gecmıo :)) mnk bebekımı gormek ıstıorum onun o atan kalbını yerım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…