aynen %100 katılıyorum cnm sna..bnada dedi ikili test istiyoruz..dedm zorundamıyız..hyr ama bz istemek zorundayz siz istemezssenz yaptrmazsınız dedi..iyi o zmn bn istemiyorum dedm..çnkü aynen biçok tanıdığa olumsuz şeyler söylenmiş ve çock doğduğunda yada ileriki zmnlarda maşallah sapasağlam..boşuna kaç ay stres ve üzüntü yaşadılar..sonra anne sağlığını tehdit eden bir durum söz konusu değilse dr orda olumsuz bişi söyledi diye orda atan kalbi durdurmak canına kıymak cinayetten başka bişi değil bence sırf öyle bi ihtimal var diye..öyle bile olsa Allahın takdiri..dünyaya geldiğinde ne olacağını bilmiyoruzki tutki sağlam oldu..kayınvalidem anlattı onların memlekette bi kadının bebğine down sendromu teşhisi koymuşlar bu ikili testlerde..oda çocuğu aldırmış...daha sonra 2.yi doğurmuş..çocuk sapasağlam..gelgörki bikaç yıl sonra çocuk engelli olmuş..işte bnde Allahın gazabındn korkarm öyle bişi yapamam o yüzden istemedm..
günaydın canım benimkide sağa yapışmış yatıyor. inşallah kızdır :) tüm tahminler fallar falan erkek diyor ama.. nasip artık :)
aklına kötü şeyler getirme hiç güzel şeyler düşün canım :)
ben de 11. haftadayım.göbeğim çıktı biraz.2li test dediğini zeka testi sanırım.doktor bize zeka testi istiyomusunuz diye sordu.ben de çıkan sonuca göre bebeği aldırmak dışında alınacak bi önlem var mı dedim. o da yok dedi.'o zaman gerek yok' dedim ben de.hem test sonuçları sadece bi ihtimali vriyo.bi çok tanıdığıma olumsuz şeyler söylenmişti ama çocukları doğdu ve gayet sağlıklılar.aylarca boşuna üzülmüş oldular.tecrübeli bi çok kişi de yqaptırma dedi bana.
tabiki cnm herşeyi ALLAH bilir.aslında bana kalsa dokuz ay doktora gitmeyip dırekt doguma gıtsem daha iyi:):)test mest hiç hoşlanmadıgım şeyler sonuc cıkana kadar ömrümden ömür gidiyor benım:)
evet ya. o bekleme süreci korkunç zaten.ablamada bebekte zeka problemi olabilir filan demişlerdi. kız o üçlü testi beklerken ne sıkıntı çekti.yiğenim şimdi 11 aylık. cin gibi maşallah...en iyisi tevekkül edip beklemek doğumu
günaydın çıtır anneler ...
ben hasta oldum( dün bademciklerim şişmişti... bugünde burnum tıkalı bide ayıptır sölemesi balgam sıkıntımda var ( berbat bir gece geçirdim... en kötüsüde ilaç kullanamamak...
bu kış çoook dikkat etmemiz gerekecek..
bu arada göbek içinde şöyle söylim.. 12. haftamın içindeyim çok hafif bi göbekim var... hamiş olduğumu bilen göbeğin çıktı diyo... bilmeyen de muhtemelen bu kız göbekli herhalde diye bakıyodur.. varla yok arası yanii
saol cnm artık hakkımızda hayırlısı ALLAH ım ne yazdıysa onu yaşıycaz.ama burda olmamız çok guzel yaa:)çevremde hiç hamile yok ıyıkı varsınız
Yapmayalımmı yanı sımdı bu 2lı testı zaman gecsede su testlerı bı yaptrsm dıye beklıorum 2 haftadr onumzdekı hafta 2lı test ıstendı bende olr dedım ne bıleyım cevremde hıc ıkılı test yaptrıp kotu bısey duyn olmadı o yuzden bu ınsnlr bu testın yapılması trftrı ayrıca dr bana bunlr sadece tanı testı hata paylrı var demstı ne bıleyım ıcım sıkıldı okuduklrıma
keşke hergün bi test olsa da gidip bebeğimi görsem
Yapmayalımmı yanı sımdı bu 2lı testı zaman gecsede su testlerı bı yaptrsm dıye beklıorum 2 haftadr onumzdekı hafta 2lı test ıstendı bende olr dedım ne bıleyım cevremde hıc ıkılı test yaptrıp kotu bısey duyn olmadı o yuzden bu ınsnlr bu testın yapılması trftrı ayrıca dr bana bunlr sadece tanı testı hata paylrı var demstı ne bıleyım ıcım sıkıldı okuduklrıma
bende test yaptırmadım. ilk bebeğimde de yaptırmamıştım. allah'a güveniyorum. insanı yaratan o. ben çevremden testlerin kötü olduğuna ve 9 ay boyu annelerin acı çekdiğini bildiğim için çok umursamıyorum. tutupta senin bebek down sendromlu derlerse ne olacak. kaç anne bu durumda çocuk aldırmayı düşünür. saçma. allah her şeyin en iyisini bilir. niyet hayır akıbet hayır diyelim.
ben de sabah gittim arkadaşlar ikili test için. ultrasona baktı normal problem görünmüyor dedi. hemşiresine de rakamlar söyledi. kan tahlilimi de yaptırdım. 1 hafta sonra alacağım. hayırlı haberler olur inşallah.
benim de ağrım sol bacağımda ve kuyruk sokumumda.ara sıra kasılmalar oluyor.
maşallah ne guzel inşallah bızımkılerde hayırlısıyla iyi çıkar.zaten ultrasonda normalse kanda normal çıkar inşallah.
ben de sabah gittim arkadaşlar ikili test için. ultrasona baktı normal problem görünmüyor dedi. hemşiresine de rakamlar söyledi. kan tahlilimi de yaptırdım. 1 hafta sonra alacağım. hayırlı haberler olur inşallah.
benim de ağrım sol bacağımda ve kuyruk sokumumda.ara sıra kasılmalar oluyor.
ben devlet hastanesinde yaptırdım canım. özel hastane belki daha erken veriyordur sonuçları
Anladım canım teskkur ederım ınsallah kan tahlılınde temz cıkar
benim özelde 1 günde çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?