ya kızlar ben hep uyumak istiyorum hep yatmak istiyorum akşam işten eve gidince yemek yiyip 9 da yatıyorum sizde öylemisiniz ne zaman bitecek bu halsizlikler bulantı ve kusma cabası tabi onlar hep olduğu için söylemiyorum bile
Selam arkadaşlar;
Bulantıları olan arkadaşlarım inşaAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu, ben çok şükür atlattım, ve 3-4 gündürde iştahım bir açıldı sormayın, ama sadece tatlılarla aram hiç iyi değil... her gün bir paket çikolata yyiyen ben yüzüne bile bakamıyorum, hep ekşi,tuzllu ve acı şeyler yiyorum.... meyva ile aram çok iyi, ve bu gün çok şükür sütte içmeye başladım.... artık mide, yeme içme knusunda rahatım,
fakat bir sorunum var, benim kasıklarımda filan ağrı yok, ama üç gündür kalçamın üst kısmınsa kuyruk sokumu denen yerde müthiş bir acı var, otururken kalkamıyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum, sizde de var mı bu sorun..
Selam arkadaşlar;
Bulantıları olan arkadaşlarım inşaAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu, ben çok şükür atlattım, ve 3-4 gündürde iştahım bir açıldı sormayın, ama sadece tatlılarla aram hiç iyi değil... her gün bir paket çikolata yyiyen ben yüzüne bile bakamıyorum, hep ekşi,tuzllu ve acı şeyler yiyorum.... meyva ile aram çok iyi, ve bu gün çok şükür sütte içmeye başladım.... artık mide, yeme içme knusunda rahatım,
fakat bir sorunum var, benim kasıklarımda filan ağrı yok, ama üç gündür kalçamın üst kısmınsa kuyruk sokumu denen yerde müthiş bir acı var, otururken kalkamıyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum, sizde de var mı bu sorun..
kızlar bişey sorucam, son adet tarihimize göre mi gün saymalıyız yoksa doktorun verdiği tahmini doğum tarihine göre mi
canım valla bende bu konuda çok kararsız kaldım benim hatırladığım kadarı ile ben 19 mayısta ilk adetimi oldu o tarihten hesaplıyor doktorlarda.söyledim doktora baktı ultrasonda ama senin dedğin tarihle uymuoyr daha küçük bu dedi.ben bugün 14.haftama girdim diye hesaplıyorum doktora göre 13.haftaya girdim bende doktorun dediğini kabul edeceğim onlar bilir sonuçta.
kızlar çok sinirliyim ya bu hastalar bazen beni deli ediyo sabrediyorum ben sabrettikçe onlar üzerime geliyo katliam yapıcam bigün klinkte vallabebeğimde sinirli olacak böyle giderse
canım sakin ollll
sen ne iş yapıyosun orda?
stres direk bebeğine yansıyor sakın unutma, o yüzden insanların dediklerini duymamazlıktan gelmeye çalış
bi de yüzüne bi gülücük kondur zoraki de olsa, o öyle kalıyor gitmiyor
kızlar bişey sorucam, son adet tarihimize göre mi gün saymalıyız yoksa doktorun verdiği tahmini doğum tarihine göre mi
Merhaba arkadaşlar.Bugün ikili teste gittim haftaya alıcam sonucumu iyi çıkar inşallah.Ayrıca doktor cinsiyete de baktı ve büyük ihtimalle erkek dediBakalım zamanla değişecek mi erkek olarak kalacak mı:44:
bu sene kimi duyduysam hep erkek kız bebek 1 tane duydum benim bebişim ne olacak çok merak ediyorum kaç haftalıksın canım.
bu sene kimi duyduysam hep erkek kız bebek 1 tane duydum benim bebişim ne olacak çok merak ediyorum kaç haftalıksın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?