bilmem ki doktor tahmini dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi ama gözüm yanılmaz dedi. Birde ben 4 boyutlu renkli ultrosona girdim onunda etkisi vardır.
Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........
Merhabalar, ben bu topice yeni geldim ben de mart annesi olcam inş. bugün 10+5 im. burda cinsiyetini öğrenenler bile var maaş. hangi hastanede yaptırdınız ikili testi ne kadar tuttu ve dr. kimdi öğrenebilir miyim?
Merhabalar, ben bu topice yeni geldim ben de mart annesi olcam inş. bugün 10+5 im. burda cinsiyetini öğrenenler bile var maaş. hangi hastanede yaptırdınız ikili testi ne kadar tuttu ve dr. kimdi öğrenebilir miyim?
bu ara cinsiyet ögrenen arkadaşların hepsi geneli erkek maşallah rabbim hayırlısını versn inş saglıklı olsunlardaBen antalyada vitale hastanesinde ali fuat şengör'e yaptırdım. 75 tl tuttu. ödüllü bir doktor kendisi kanallarımıda o açmıştı operasyonla.ne bileyim güvencim tam tabiki kesin erkek diyemiyor ama ihtimalin yüksek olduğunu söylüyor. Hayırlısı ya kızda olsa asla hayır demem. çok severim kızları ama doktor erkekte yoğunlaştı
kızlar bana da doktor 2 martta doğum dedi ama şubata kayabilir.. yine de topiğimi değiştirmemmmmmmm
bu arada malkoçcum anlattığın şeyi uygulamaya çalışıcam, tam çıldırmak üzereyken kocacım aslında çok kızgınım ama dua et bebeğe geçmesin diye susuyorum diye
melek63 hg canım, ağızda tat bozukluğu görülebilen bir durum ama herkeste olmuyor.. sanırım sen şiddetli yaşıyorsun...
iclal_18 hoşgeldin sen de aramıza
bu ara cinsiyet ögrenen arkadaşların hepsi geneli erkek maşallah rabbim hayırlısını versn inş saglıklı olsunlarda
sanırım erkek patlaması olcak martta:) bende geçen hafta öğrendim ama %56 erkek dedi doktor o nasıl bi yüzdeyse:)
kızlar bana da doktor 2 martta doğum dedi ama şubata kayabilir.. yine de topiğimi değiştirmemmmmmmm
bu arada malkoçcum anlattığın şeyi uygulamaya çalışıcam, tam çıldırmak üzereyken kocacım aslında çok kızgınım ama dua et bebeğe geçmesin diye susuyorum diye
melek63 hg canım, ağızda tat bozukluğu görülebilen bir durum ama herkeste olmuyor.. sanırım sen şiddetli yaşıyorsun...
iclal_18 hoşgeldin sen de aramıza
guiter im banada 21 şubat dedi ama bende sizi bırakıp asla şubat annelerine gecemem okadar alıştımki size aile gibi olduk... dişimi sıksam da marta mı yapsam utrason 2 hafta erken hesaplıyor da diyolar ya şubatız ya mart tam aslında tarihi kestirmemizde zor sanırı :)
hımm demek onun için vermedi banada sadece demir ilacı verdi folbiol içiyordum onu bıraktım bende,sağol cnm cvbın içinbenim doktorum civanımın dediğine göre elevite 3.ay dolunca başlanırmış.. işte bayramla bir başlıcam bende.. folik asiti bırakcam artık zaten elevitin içinde de varmış folik asit..
İnşaallah sonuçlarınız güzel çıkar cnm,ultrasonda bebişler bazen geriden gelebiliyor ilerki zamanlarda bebiş tatmlar gününü merak etme sen...Herkese selam
Ben de 12 haftalık oldum ve dün ölçümlerim yapıldı normal çıktı çok şükür,kan verdim ikili test için perşembe alıcam sonuçlarını bakalım,tabi başka testler de yaptırdım doktorum istedi,glukoz,guatr,idrar falan. Onlarda çarşamba çıkıcak.Bu testleri aile hekimliğinde yaptırdım hiç para vermeden :) ölçümler için 55 TL ,ikili test için de 31 TL aldılar Avcılar hospital'da 85 TL 'ye mal oldu ya.
Cumartesi muayne olduğumda ultrason sonucu 12+4 dü.Fakat dünkü ölçümlerde 12+1 görünüyo.Neden bu farklılık anlamadım ben.
Mide bulantım devam ediyor,çok fazla oturduğumda popom ağrıyo benimde.İştahım da çok yok ama son 2 ayda 2 kilo almışım bile
Benim doktorum sadece demir hapı verdi elevite daha sonra başlayacakmışım,doktordan doktora değişiyorkızlar dr bana demir hapı ile elevit verdi demir hapını hergün bitane eleviti ise 3 günde bir tane dedi. Acaba size nasıl söylendi. farkllılık var mı ki.
Rabbim yardımcın olsun cnm ama bebişler için değer tabi...ayy ben 3 gündür bel ağrısından ölüyorum.iş yaptığımda yok yemek kokosu beni mahvettiği için anneme gidiyorum.yani yorulmuyorumda ama bel ağrım inanılmaz.
Maşallah cnm sağlıcakla kucağına al inşaallah tabi bizdeGünaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........
gunaydin kizlar ben de bugun ikili tarama yaptiracam gecen hafta baska bir dra gitmistim %60 erkek demisti bakalim bugun benim dr ne diyecek,ense kalinligina da bakmisti oylesine iyi demisti insallah hersey yolundadir,kendinize iyi bakin yine yazarim..
canımsın, aynen ben de çok alıştım..
aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok keyifli oluyor.. birbirmizi en iyi yine biz anlıyoruz hem..
Ben yuva öğretmeni olduğum için isim konusunda baya zenginim doğrusu ve inanın kızlar
isim karakteri diye birşey var. Emirler ve yiğitler çok yaramaz ve hareketli, ayşeli veya nur lu isimlerde aşırı konuşkan oluyor:)))) birde isiminde efe ve ya can ekleri bulunanlar çok hareketli oluyor.furkanlarda çok zeki oluyor.bu benim 10 yıllık gözlemim tabi:). Evlendiğim günden beri düşündüğüm iki isim var kız olursa asya erkek olursa tuna şeklinde. Karar değişebilir tabii ama son durum bunu gösteriyor.
canım yaa benide listeye eklermisin azcık kayın bende geldim yer verin ama değilmi
canım yerimiz çoooook
koca göbekliler için burası yerimiz nasıl bol olmasın :90:
asya gerçekten çok hoş isim, benim de alternatiflerim arasında
cinsiyet belli olur olmaz isim araştırmasına başlıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?