Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Rizbay gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:79:

aldığım bazı fiyatları sizinle paylaşayım arkadaşalar,

CENTRAL HOSPITAL SGK 220 TL , MUAYENE 35 TL
MEDICAL PARK GÖZTEPE SGK 262 TL , MUAYENE 72 TL
ERDEM HASTANESİ SGK KARŞILAMIYOR 300 TL DIŞARIDAN PROF GELİYOR MUAYENE 30 TL
MEDICANA ÇAMLICA SGK 158 TL, MUAYENE 50 TL OPR. DR YAPIYOR
MEDIPOL SGK 180 TL,MUAYENE 45 TL OPR. DR. YAPIYOR
KAVACIK MEDISTATE SGK 200 TL, 12+10+42 TL ÖDEME AYRICA YPILIYOR
HİSAR INTERCONTINANTAL SGK YOK 351 TL, MUAYENE 200 TL PROF. DR. KILIÇ AYDINLI YAPIYOR (SÜPER BİR DR.DUR, AYRINTILI UTRASONA BU ADAMA GİTCEM BEN)
KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR SGK YOK 177 (KAN TAHLİLİ ÜCRETİ), MUAYENE 230 TL (ULTRASON FİYATI MUAYENENİN İÇİNDE, VE BU FİYAT STANDART MUAYENE ÜCRETİ)
ACIBADEM MASLAK SGK YOK 248 KAN TAHLİLİ + 850 ULTRASON ÖLÇÜMÜ , PROF YAPIYORMUŞ

canım senin kaç haftalıktı?

Benim doktorum 13 haftalık olacağım haftaya randevu verdi de...

guiter im canım benimki 12+4 ken baktı hatta doktor bey parmaklarını bile saydı bana zayıf olduğun için bebek çok net görünüyor maşallah dedi bağzı doktorlar evet senin dediğin gibi 13 haftada çağırıyor ki bebk iyice büyümüş olsun ve net ölçülsün diye 12 haftada çağırıp anne adayını uğraştırmak istemiyor 30 dakika sürdü ölçüm benimki anca sırt üstü döndü doktor dürte dürte döndüremeyince hafif öksür bakalım dedi :) bu seferde poposunu çevirdi doktora :) çok keyifliydi doktorda baya espiriliydi sonuçlarda iyi olunca çok keyifli geçti umarım sizinkilerde keyifli geçer canım dualarım sizinle..

canım yerim ben onu yaaa poposunu da yerim parmaklarını da :))
alttan mı baktı peki ultrasona
ağdaya gidicem ona göre de

valla bunlara göre safa hastanesi bedava yaptı o zaman :)) hisar intercontinantal de tanıdık doğum uzmanı var orda normal doğum bile 5000 tl safa da ise normal 250 epidural iğnesi 200 tl.
benim baktırdığımda normal utrason + 3 boyutlu vede 4 boyutlu utrasonlarıda kullandı bide utrasondan çıkardığı resimlerin haricinde cd hediye etti yaptığı takipleri kaydederek..

canım yerim ben onu yaaa poposunu da yerim parmaklarını da :))
alttan mı baktı peki ultrasona
ağdaya gidicem ona göre de

:) yok karından baktı bende erkek doktoru ve odada çatalı görünce gözlerim bi büyümedi değil uzan diyince bi oh çekmişim eşim sordu neden öyle yaptın diye dedim çatalı gördüm bide hosteskız üstüne bi örtü koyunca ahada ayvayı yedin sevcan dedim uzan diyince bi rahatladımki :))) attan bakmıyorlar kısacası hayatım karından farklı utrason teknikleriyle bakıyor ekleye bilsem buraya videosunu görürdünüz ama ekleniyormu bilemiyorum..

anlattığına göre gayet memnunda kalmışsın, öncelikli tercih listeme aldım safa hastanesinide :)

ooo video da mı verdiiii????

şahane yaa

benim en son 4 boyutluda baktı, onun renkli fotoğrafını verdi sanki içime foto makinası sokup da çekmiş gibiydi çok sevdim 4 boyutlu ultrasonu
ama daha videosu yok bebişkomun

anlattığına göre gayet memnunda kalmışsın, öncelikli tercih listeme aldım safa hastanesinide :)

ben memnunum canım tavsiyede ederim diğer şubelerini bilemiyceğim tabi benim doktorum meltem uygur bide idil hanım var ama dediğim gibi ikili test için dışardan doktor çağrılıyor :) bu tarafa gelirsen banada uğra bişiler ikram ederim zati yedik busene ramazanı hastaneden 2 km aşağıda mobilya mağazasındayım sevcan diye sor herkes gösterir. azcık fazla tanınıyorum da bidahaki seçimlerde muhtarlığa adaylığımı koyacağım :)))

testin başından beri görüntülediklerinin hepsini cd ye yazdırdı normali 3 boyutluyu 4 boyutluyu al bakalım buda benden bebişe dedi doktor bey :))) daha annemlere gösteremedim ama kayın babam izledi ağzı açık kalsı bide kımıldıyor ya resimden çok farklı değişik bi tecrube :))) buraya video eklenmiyormuş malesef baktım okadar ama bişi bulamadım eklenseydi paylaşacaktım sizinle :) face yemi koysam acanba hımm bi düşünim bunu!!! eşim duysa duyurmadığın kadımı hayatım çık minareden bağır diyecek gine ama :))

241. sayfa açılmıyor bir türlü, 242 açılıyo ama 241 için sistem bakımda falan diyo varmı kaçırdığım bir yorum orada :)

rizbay sana yazmış kuzucum; kopyalıyorum aynen:

malkoc_ga kullanıcısından alıntı

ben memnunum canım tavsiyede ederim diğer şubelerini bilemiyceğim tabi benim doktorum meltem uygur bide idil hanım var ama dediğim gibi ikili test için dışardan doktor çağrılıyor :) bu tarafa gelirsen banada uğra bişiler ikram ederim zati yedik busene ramazanı hastaneden 2 km aşağıda mobilya mağazasındayım sevcan diye sor herkes gösterir. azcık fazla tanınıyorum da bidahaki seçimlerde muhtarlığa adaylığımı koyacağım :)))

ikili test yaptıran arkadaşlar.bugüne kadar hep 3-4 boyutlu ultrasonlarda mı baktınız bebeklerinize,benim elimdeki ultraason resimlerinde bebeğim hiç belli bile değil.

:)))) face e koyarsan haber ver valla merak ettim

ekle beni ozaman canım özel bi video dosyası oluşturim sadece sen gör aşikare koyarsam beyim belki istemeye bilir face adım : sevcan gerz demir 53 ordan bulamazsan benim_yesil_ilim_53@hotmail.com diye ara beni ok yada sen ver ben seni eklim ekledikten sonra video dosyasına etiketliycem seni..

canım bende face yok kardeşiminkinden falan girip bakıcaktım ama o da arkadaş ekletmez şimdi kılpaçino :)))

ikili test yaptıran arkadaşlar.bugüne kadar hep 3-4 boyutlu ultrasonlarda mı baktınız bebeklerinize,benim elimdeki ultraason resimlerinde bebeğim hiç belli bile değil.

canım bazı doktorların 4 boyutlu ultrasonu olmuyor, biraz daha pahalı lüks olduğu için sanırım.. sen bi dahaki gidişinde sor bakalım dr una 4 boyutlu ugs yok mu sizde diye

çok sağol canım bilgilendirdiğin için :)
sevcan'cım,
safa hastanesini sadece ikili test için seçmeyi düşünüyorum zaten,gelirsem uğramak isterim umarım vaktim olur :) eşimde diyordu gebeş gebeş toplanın bir raya gelin tanışın kaynaşın diye :)

anladım sadece test için istediğini :) sevinirim beklerimde inşallah buluşabiliriz allahın izniyle :)

tebrik ederim canım, ne güzel görmüşsün bebeğini, ben normal ultrason resmini bile boynuma kolye mi yapsam diye düşünürken cd si olsa ne yaparım bilmem:) bu arada rizeli misin? 53 yazınca merak ettim, ben de rizeliyim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…