kızlar ileride oluşabilecek çatlaklar için herhangi birşey kullanan var mı?
evet en üstünde durduğum konulardan biri, bebe yağı sürüyorum her banyodan sonra.. bir de 3 aydan sonra kullanılabilen bir çatlak kremi var eczanelerde, onu alacağım
kakao yağı da diyolar ama onu henüz test etmedim
peki bu pazrdan alınan kremin adı var mı?
peki bu krem kokmuyor mu, içinde zeytinyağı falan var, bide deri onu hemen emer mi, vıcık vıcık pehlivan gibi olcaaz galiba:90:
kremi araştırdım da şimdi şöyle bir site buldum ve en iyi 5. vücut kremi seçilmiş ilginç :) Die besten Körpercremes: Testberichte & Preisvergleich
ayrıca kremin kendisinin kokusu gayet normal, zeytinyağı ise vücut tarafından hemen emiliyor ben şuanda gayet rahat kremli bacaklarımla deri koltukta oturabiliyorum :)
peki bu krem kokmuyor mu, içinde zeytinyağı falan var, bide deri onu hemen emer mi, vıcık vıcık pehlivan gibi olcaaz galiba:90:
canım biz nerden bulabiliriz acaba bu kremi??
çok güzel ya acba biz nerden bulabilirz, sizin pazara mı gelsekbirde en iyi 1. krem hangisiymiş? ben kk daki çatlak konusuyla alakalı her mesajı okudum neredeyse korkudan (müsait bi vücut yaapım var)
1. lireac
2. mustela
3. pregnacare
4. bebe yağı
5. badem yağı
6. zeytin yağı
7. kakao yağı
8. susam yağı
9. bütün bu yağlar ve e vitamini iğneleri
10. ne yaparsan yap çatlıycağı varsa çatlıycak yorumu
benim çıkardıklarım bunlar..
badem yağı - iyi geliyor diye duydum...
canım sen nerede oturuyordun ?kozmetik dükkanlarında yok mudur acaba, ben işten çıkana kadar pazarın yerinde yeller esiyor da..
bu arada evet bazıları gerçekten bu işin tamamen genetik olduğunu söylüyor, ve bizim aile hep çatlamış :18:
canım sen nerede oturuyordun ?
genetik yanı olduğuna kesinlikle bende inanıyorum ve işin ilginç yanı, bu arkadaşımın annesi kız kardeşinin çatlakları bir yana kendisindede zaten çatlak vardı.
4. levent' te..
valla benim kalçada da çatlaklar var, inşallah dediğin gibi iyi gelir denicem bende..
bir de aczanelerde satılan o pahalı krem (60 tl falanmış ufacık tüp) alıcam paraya kıyıp, göğüse de sürülüyomuş o.. göğüs uçları için..
eğer bir tezgahta görürsem alırım, sonrada senden adresini alır kargo yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?