Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar ileride oluşabilecek çatlaklar için herhangi birşey kullanan var mı?

evet en üstünde durduğum konulardan biri, bebe yağı sürüyorum her banyodan sonra.. bir de 3 aydan sonra kullanılabilen bir çatlak kremi var eczanelerde, onu alacağım
kakao yağı da diyolar ama onu henüz test etmedim

canım,

benim nisan ayında doğum yapmış bir arkadaşım var, vücudunda eskiden kilo değişimlerinden dolayı diz kapağı, bel bölgesi, üst bacak iç kısımlarında çatlakları olan birisi bu arkadaşım.
onada kakao yağı önermişler, birgün pazarda dolanırken bir tezgahta kakao yağı görmüş tam onu alacakken, satıcı ona zeytinyağı içeren başka bir kremi önermiş ve demiş ki, bunu al içersine 1 şişe saf zeytinyağı ve 5 adet e vitamini ampülünü kırıp karıştır demiş, çatlama falan yaşamazsın demiş. Zaten ucuz şeyler bir deneyeyim diyerek 2. aydan itibaren kullanmaya başlamış, akşamları yatmadan önce göğüslerden başlayıp,diz kapağına kadar sürüyormuş. Birde bebe yağını banyodan çıkmadan ıslak vücuduna sürüyormuş ve sonuç sıfır çatlak, hala inanamıyor :)
bende ilk başta pazarda alınan krem sürülür mü vs diye itiraz ettim ama denemekten ne çıkar diye bugün başladım umarım benzer sonucu bende alırım.

peki bu pazrdan alınan kremin adı var mı?

alman kremi yani made in germany, üzerindeki tüm yazılar almanca, kremin ismi ise LARA BELLUCCI BODY, OLIVEN ÖL , KÖRPER CREME, içeriğindeki maddeler standart olan şeyler,parafin,zeytinyağı,glicerin vs vs.
araştırdım e vitamini deriye eslik katıyor besliyor vs vs, zeytinyağı zaten mucizevi birşey mantıklı geliyor bana şimdilik :)

peki bu krem kokmuyor mu, içinde zeytinyağı falan var, bide deri onu hemen emer mi, vıcık vıcık pehlivan gibi olcaaz galiba:90:

peki bu krem kokmuyor mu, içinde zeytinyağı falan var, bide deri onu hemen emer mi, vıcık vıcık pehlivan gibi olcaaz galiba:90:

kremi araştırdım da şimdi şöyle bir site buldum ve en iyi 5. vücut kremi seçilmiş ilginç :) Die besten Körpercremes: Testberichte & Preisvergleich

ayrıca kremin kendisinin kokusu gayet normal, zeytinyağı ise vücut tarafından hemen emiliyor ben şuanda gayet rahat kremli bacaklarımla deri koltukta oturabiliyorum :)

çok güzel ya acba biz nerden bulabilirz, sizin pazara mı gelsek birde en iyi 1. krem hangisiymiş? ben kk daki çatlak konusuyla alakalı her mesajı okudum neredeyse korkudan (müsait bi vücut yaapım var)
1. lireac
2. mustela
3. pregnacare
4. bebe yağı
5. badem yağı
6. zeytin yağı
7. kakao yağı
8. susam yağı
9. bütün bu yağlar ve e vitamini iğneleri
10. ne yaparsan yap çatlıycağı varsa çatlıycak yorumu
benim çıkardıklarım bunlar..

canım biz nerden bulabiliriz acaba bu kremi??

benim arkadaşım çekmeköyde oturuyor ve çekmeköy cumartesi pazarından almış kremi, semt pazarlarına bir bakın, daha önce ilgi alanım olmadığından pazar tezgahlarına hiç bakınmamıştım. Ben yarın erenköy pazarına gidicem, kızılcık bulmak için eğer görürsem oradada demek oluyorki birçok yerde bulunabilir birşey, haber veririm...

kozmetik dükkanlarında yok mudur acaba, ben işten çıkana kadar pazarın yerinde yeller esiyor da..

bu arada evet bazıları gerçekten bu işin tamamen genetik olduğunu söylüyor, ve bizim aile hep çatlamış :18:

bu kremi mucizevi hale getirende zaten kısmen kendi içeriği ve içersine ekstra eklediğim saf zeytinyağı ve e vitamini ampülleri bence, ki senin listende bulunan 2 madde bunlar , ayrıca bebe yağını her banyadan sonra kullınıyormuş, ama ıslak vücuda kuruya değil, ettimi listenden 3 madde e birde kremin kendisi var 5 4 şeyi bir arada yapmış oluyor :)

canım sen nerede oturuyordun ?

genetik yanı olduğuna kesinlikle bende inanıyorum ve işin ilginç yanı, bu arkadaşımın annesi kız kardeşinin çatlakları bir yana kendisindede zaten çatlak vardı.

canım sen nerede oturuyordun ?

genetik yanı olduğuna kesinlikle bende inanıyorum ve işin ilginç yanı, bu arkadaşımın annesi kız kardeşinin çatlakları bir yana kendisindede zaten çatlak vardı.

4. levent' te..

valla benim kalçada da çatlaklar var, inşallah dediğin gibi iyi gelir denicem bende..
bir de aczanelerde satılan o pahalı krem (60 tl falanmış ufacık tüp) alıcam paraya kıyıp, göğüse de sürülüyomuş o.. göğüs uçları için..

Son düzenleme:

eğer bir tezgahta görürsem alırım, sonrada senden adresini alır kargo yaparım :)

eğer bir tezgahta görürsem alırım, sonrada senden adresini alır kargo yaparım :)

saol canım benim düşünmen yeter, ben bugün doktora gidicem akşam randevum var ona da bu konuyu danışıcam bakalım o neye yönlendirirse onu yaparım..
sen hiç zahmet etme sakın şimdiden
doktorun söylediğini sizinle de yarın paylaşırım

benim bi arkadaşım da sırf bebe yağı formülüyle hiç çatlamamış..

ama ben ıslak sürülceğini bilmiyodum, bi güzel kurulanıp onu sürüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…