beslenmeden ziyade bulantı odaklı yiyebiliyorum, genelde canım ekşi tuzlu şeyler çekiyor. aslında can çekmesi de değil de bulantımı onlar geçiriyor. ve en kötüsü su içemiyorum. günde 5 bardak bile olmuyordur
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
idrar yollarım iltihaplanacak diye çok korkuyrm, seneler önce kum taş sorunu yaşamıştm, hamilelikte olmaz inş..
bir de dün dr. a gittim, kalp atışlarını duydum yavrumun çok şükür, eşim daha net görmüş o da çok etkilendi. bir de geçenlerde bi telefon geldi, gebelik durumunuz bildirildi size en yakın sağlık ocağına gidip kaydınızı yaptırın diye, galiba özel hastaneye de gitsek sisteme gebe diye bildiriliyormuş. eşime söyledim dün doktordan sonra sağlık ocağına gittik. normalde biz yeni taşındığımız için aile hekimimiz yoktu, ve bu işler biraz uzuyormuş, formlar fotokopiler falan. ama hamile olduğum öğrenilince hemen aldılar kaydımızı, bebeğim her kapıyı açtı:) sonra bir hemşire hamilelik bilgilerimi aldı, uzun uzun konuştu benimle, kullandığım ilaçları sordu, bulantı hapımı söyledim (metpamid) kullan tehlikeli değil ama sende çarpıntı,bayılma hissi yapabilir o zaman dozu düşür dedi, doktorum bile bu etkilerinden bahsetmemişti ve gerçekten yaşadığım şeylerdi. tetanoz aşısı için ben seni arıycam 20. haftada dedi. cep numarasını verdi istediğim zaman kafama bişey takılırsa arayabileceğimi belirtti. o kadar ilgili ve cana yakındı ki çok şaşırdım. özelde bile böyle ilgi görmemiştim:) bence eviniz yakın, imkanınız varsa sizde bir sağlık ocağına uğrayın.birde dr. umun verdiği testlere baktı, bi kısmını burda ücretsiz yaptırabilirisn dedi.niye boşuna para vereyim ki en kısa zamanda tekrar gidip yaptırıcam inş. sizinle de paylaşayım istedim..