• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bugün 9 hafta hamile olacaktım. hergün sizi okuyorum. ama 3 mesajdan fazla yazamadım çünkü cesaret edemedim. başından beri önce az bir kanama, sonra her hafta artan hcg sonucu ve büyümeyen kese. pazartesi günü boş gebelik dedi doktor, yani bebek oluşmamış. dün kürtaj oldum.artık kesede yok. gerçekten üzücü aslında bana göre mide bulantısı güzel, kabızlık güzel.arkadaşlar bu tür sıkıntılar sadece 9 ay sürer. nolur gayret edin. şikayet etmeyin. bunlar bebeğin anneye cilvesi. allahım hepinize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebekler versin.dilerim bir an bile zorluk çekmeden bebeklerinize kavuşursunuz. hepinizi çok seviyorum

tatlım ya çok gecmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah sana böyle bır sey

bugün 9 hafta hamile olacaktım. hergün sizi okuyorum. ama 3 mesajdan fazla yazamadım çünkü cesaret edemedim. başından beri önce az bir kanama, sonra her hafta artan hcg sonucu ve büyümeyen kese. pazartesi günü boş gebelik dedi doktor, yani bebek oluşmamış. dün kürtaj oldum.artık kesede yok. gerçekten üzücü aslında bana göre mide bulantısı güzel, kabızlık güzel.arkadaşlar bu tür sıkıntılar sadece 9 ay sürer. nolur gayret edin. şikayet etmeyin. bunlar bebeğin anneye cilvesi. allahım hepinize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebekler versin.dilerim bir an bile zorluk çekmeden bebeklerinize kavuşursunuz. hepinizi çok seviyorum

canımmm çok geçmiş olsun çok doğru diosun allah korusun yokluklarını düşününce herşey ne tatlı gelir güzel bir ikaz oldu çok saoll( bebişim karnımı istediğin kadar ağrıtabilirsin:)) sende inş. en yakın zamanda burda olursun tatlım allah yardımcın olsun:42:

kızalr bişey soracam ya benim 7+3 hamileliğim hemoroid den dolayı çok acı çekiyorum bağırsak düzenleyici yoğurtlar yemeyi düşünüyordum onuda kayınvalidm bırakmadı içnde ne olduğu belli değil diye aranızda kazbızlık çekip buna bi çare bulan varsa lütfen yardım edin bana... şimdiden tşkler

canı geçmiş olsun bende de aynı sorun var aa bende kayısı bir çözülme yapmıyor yani işe yaramıyor. yeşil salata tüketiyorum akşam yemeklerinde birde tam zamanı şimdi güllaç ta öneririm sana armutta aynı şekilde daha rahat çıkmana neden oluyor. duyduğum kadarılada şeftali ve mercimek çorbası gabızlık yapıyor. 1 kaşık zeytinyağı içmekte çok iyi ama mide bulantın varsa zor içmesi. allah şifa versin inşanlah araştır netten neler iyi gelir bol su içmekte çok faydalı....

kızalr bişey soracam ya benim 7+3 hamileliğim hemoroid den dolayı çok acı çekiyorum bağırsak düzenleyici yoğurtlar yemeyi düşünüyordum onuda kayınvalidm bırakmadı içnde ne olduğu belli değil diye aranızda kazbızlık çekip buna bi çare bulan varsa lütfen yardım edin bana... şimdiden tşkler

öncelikle geçmiş olsun canım,
Mehmet Öz'un SİZ - bebeğimi beklerken kitabında probiyotik yoğurtların yenmesinde sakınca olmadığı yazıyor, kabızlık ve hemoroid için özellikle kullanın yazmış. ayrıca sıcak suya oturma kürleri yapın demiş, hemoroid tedavisi için internette ne yazıyor bir bak,ona göre inşallah bir çözüm bulursun...

beni listeden silebilirsiniz
doktora gittim bebek hala yok ve büyük ihtimalle boş gebelik dedi doktor
2 hafta beklicez hala bebek yoksa ki büyük ihtimalle olmucak küretaj olucam
zaten başından beri belliydi yok işte yok gene olmadı malesef o kadar çok istemiştimki ama .....
neyse kızlar sizinde moralinizi bozmim

inşallah hepinizin hamileliği güzel geçer ve sağlıklı bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

zaten başından beri belliydi yok işte yok gene olmadı malesef o kadar çok istemiştimki ama .....

inşallah hepinizin hamileliği güzel geçer ve sağlıklı bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

canımmmm, çok üzüldüm , ağlıyorum şuan, dikkat et kendine , bir daha ki sefere inşallah en kısa zamanda gelir o günler umarım.

ya lütfen çok üzüldüm allahım en yakın zamanda senin ve eşinin yüzünü öyle bi güldürsün ki mutluluktan çıldırın siz hakediosunuz ya bebiş görünsün tabiii (zaten görünürse kulağını çeekicem onun) mümkünse buuu hadi olmadıı (allah korusun)dolu kesenle gel bebeişimin kafası kocaman de:D allah yardımcınız olsunn dua et bu güzel zamanlarda dualarım seninleee

canım lütfen üzülme, er ya da geç olacak demek ki vakti şimdi değilmiş.. Muhakkak vardır bir sebebi, kadersiz bir yavrucuk olacağına hiç olmamış demek ki.. Vakti gelince çok mutlu sağlıklı bir bebeğin olacak buna inan lütfen.. geçmiş olsun...

Kızlar hazır tazesinin mevsimide gelmişken aşağıdaki bilgiyi dikkate alın ve tavsiyem günde 1 bardak kızılcık suyu şerbeti vs için, bende 1 aydır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yüzden kesinlikle kullanıcam. Mehmet Öz'ün kitabındaki tavsiyelerden biriydi, araştırdım şimdi doğruymuş gerçekten.

* İdrar yolu enfeksiyonları ve böbrek taşlarına karşı doğal destek: Özellikle bayanlar sık sık sistit ve idrar yolu enfeksiyonu geçirirler. Kızılcık bu sorunların tedavisine yardımcı olur. İdrar enfeksiyonlarının çoğuna e-coli adı verilen bir bakteri neden olur. Kızılcıkta bulunan benzoik asit bakterilerin çoğalmasını engeller ve vücudumuzdan atılmasını kolaylaştırır. Kızılcık suyu, şerbeti veya kompostosu idrarımızdaki asit miktarını arttırır. Böylece böbrek taşlarının (özellikle kalsiyum taşları) tedavisinde kullanılır. Bu arada idrardaki ağır kokuları da giderir.

bol bol normal yoğur ye bide meyvelerin cok yararı oluyor ama ilk aylarda cok normal bağırsak problemleri malesef bende yaşıyorum 9.haftadayım sanki yavaş yavaş geçiyor gibi:1:

çok üzüldürm bu duruma ne denir nasıl teselli edilir bilemiyoru tek bildiğim her şerde bir hayır gizlidir belki böylesi hakında daha hayırlıdır. böylebişi başıma gelmedi ama kanaa olduğum zaman çok korkmuş ve üzülmüştüm duygularını bu nedenle bir nebze anlayabiliyorum. inşanlah en kısa zamanda o çok istediğin bebişine kavuşursun. henüz bişi netleşmemiş sanırım 2 hafta sonra netleşecek yazmışsın rabim bu mübarek günlerin hürmetine sana bir mucize versin ve bebişin inşallah görünür bu süre zafında hakında hayırlısı olsun inşanlah canım dualarım seninle çok öptüm seni..:21::21:

çok üzüldüm canım allahım kimseye yaşatmasın bunu allah sabır versin ama üzülme herşeyde bi hayır vardır elbet

canımmmm, çok üzüldüm , ağlıyorum şuan, dikkat et kendine , bir daha ki sefere inşallah en kısa zamanda gelir o günler umarım.

ya lütfen çok üzüldüm allahım en yakın zamanda senin ve eşinin yüzünü öyle bi güldürsün ki mutluluktan çıldırın siz hakediosunuz ya bebiş görünsün tabiii (zaten görünürse kulağını çeekicem onun) mümkünse buuu hadi olmadıı (allah korusun)dolu kesenle gel bebeişimin kafası kocaman de:D allah yardımcınız olsunn dua et bu güzel zamanlarda dualarım seninleee

canım lütfen üzülme, er ya da geç olacak demek ki vakti şimdi değilmiş.. Muhakkak vardır bir sebebi, kadersiz bir yavrucuk olacağına hiç olmamış demek ki.. Vakti gelince çok mutlu sağlıklı bir bebeğin olacak buna inan lütfen.. geçmiş olsun...

çok üzüldürm bu duruma ne denir nasıl teselli edilir bilemiyoru tek bildiğim her şerde bir hayır gizlidir belki böylesi hakında daha hayırlıdır. böylebişi başıma gelmedi ama kanaa olduğum zaman çok korkmuş ve üzülmüştüm duygularını bu nedenle bir nebze anlayabiliyorum. inşanlah en kısa zamanda o çok istediğin bebişine kavuşursun. henüz bişi netleşmemiş sanırım 2 hafta sonra netleşecek yazmışsın rabim bu mübarek günlerin hürmetine sana bir mucize versin ve bebişin inşallah görünür bu süre zafında hakında hayırlısı olsun inşanlah canım dualarım seninle çok öptüm seni..:21::21:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
benim nasibim değilmiş
inşallah sizler çok mutlu olursunuz

2 hafta sonra iyi bişey göreceğimi düşünmüyorum zaten ilaçlarımı bu gün itibariylr bıraktım ve kendime dikkat etmicem
dikkat ettimde ne oldu naparsan yap herşey olacağına varıyomuş

canim dur bakalim 2 hafta daha musade vermis hemen kendini bunalima sokma sen bu moralle onuda etkiliyorsun biraz daha bekleme sansin var eger olmasaydi doktor beklicez demezdi degilmi sen niye hemen pes ediyorsun dualarimiz seninle allah yardimcin olsun canim

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
benim nasibim değilmiş
inşallah sizler çok mutlu olursunuz

2 hafta sonra iyi bişey göreceğimi düşünmüyorum zaten ilaçlarımı bu gün itibariylr bıraktım ve kendime dikkat etmicem
dikkat ettimde ne oldu naparsan yap herşey olacağına varıyomuş

Allah yardımcın olsun canım, ama şimdiden kesin yokmuş gibi düşünme, hayırlısı hiç belli olmaz...:) belkide bir bakarsın geriden yetişmiş:)

canim dur bakalim 2 hafta daha musade vermis hemen kendini bunalima sokma sen bu moralle onuda etkiliyorsun biraz daha bekleme sansin var eger olmasaydi doktor beklicez demezdi degilmi sen niye hemen pes ediyorsun dualarimiz seninle allah yardimcin olsun canim

Allah yardımcın olsun canım, ama şimdiden kesin yokmuş gibi düşünme, hayırlısı hiç belli olmaz...:) belkide bir bakarsın geriden yetişmiş:)

kızlar boşuna beni umutlandırmayın lütfen %20 çok az bi olasılık
olmucana eminim

kızlar boşuna beni umutlandırmayın lütfen %20 çok az bi olasılık
olmucana eminim

hiç öyle düşünme canım, insanlar ne mucizeler yaşıyorlar :) ayrıca hiç umut olmasa zaten dr. söylerdi, bekletmezdi. kafanı ferah tutmaya çalış hayırlısıyla atlatacaksın canım.

Back