Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bende kendimi dinliyorum sanırım ama elde değil zor bulunca.ben bi kalp atışlarını duysam bi herşey yolunda dese tamamdır içim rahatlıcak.düşünmicem kötü şeyler.

senin kaçıncı haftan ben dün gittim doktora keseyi gördük kalp atışları 10 gün sonra duyulur dedi bende sabırsızlanıyorum 10 gün çabucak geçse:18::18:

Siz daha doktora bile gitmediniz ki, kontrole girmediniz daha henuz. Bir sorununuz olmadıgını nereden biliyorsunuz??? Aldıgınız risk cok anlamsız. Allahtan size bu dini inancınız kadar biraz da akıl vermesini diliyorum.

nerdenmi biliyorum hamile kalmadan sadece bir ay oncesine kadar doktor takibindeydim benimle alakali yorum yapma iznini kimden aliyorsunuz sizinle bir kere bile konusmadan siz kendinize bakin ok haddinizi bilin aklimi olcmek size kalmadi seviyenizi koruyun lutfen burasi mahalle arasi degil hatirlarim

sizi kiniyorum art niyeli insanlar oldugunuz cok belli sizi allaha havale ediyorum beni rahat birakin buraya kafami bozmayagirmiyorum yorumunuza hiccccccccccccc ihtiyacim yok istemiyorum sizin yorumlarinizi hayat benim hamile olan benim siz kim olupta hangi hakla konusuyorsunuz sanirim psikolejinizde sorun var insanlarla ugrasmak zevkiniz olmus

Hamile kaldıktan sonra cok sey degisebilir. O yuzden hamile kaldıktan sonra bir suru tahlil daha yapılıyor. Siz de bence biraz sinirinize hakim olmayı ogrenin. Bu sureci umarım saglıklı bir sekilde atlatmayı basarırsınız, keza bu kadar sinirin kimseye faydası olmaz. Ayrıca herhangi bir konu ile ilgili yorum yapmak icin herkesten ozel izin alınması gerektigini bilmiyordum sagolun uyarınız icin.

Hamile kaldıktan sonra cok sey degisebilir. O yuzden hamile kaldıktan sonra bir suru tahlil daha yapılıyor. Siz de bence biraz sinirinize hakim olmayı ogrenin. Bu sureci umarım saglıklı bir sekilde atlatmayı basarırsınız, keza bu kadar sinirin kimseye faydası olmaz. Ayrıca herhangi bir konu ile ilgili yorum yapmak icin herkesten ozel izin alınması gerektigini bilmiyordum sagolun uyarınız icin.

bu sizi ilgilendirmiyor muhatabim degilsiniz sizden ogrenecek degilim hicbirseyi zira yazilarinizdan belli seviyeniz allah korusun sizin gibi insanlari cevreme bile yaklastirmam ben lutfen beni rahat birakin kendinize baska mesgale bulun ben huzurluyum mutluyumm hersey yolunda otesi varmi? sitresinizi baska yerde atin benimle ugrasarak degil evet benimle sizin gibi art niyetli insanlar yapamazlar istemiyorum bir suru insanlar var gayet hos sohbetler ediyoruz arkdasca sizin gibileri cok az herkes herkese gayet saygili ve seviyede hic bozulmuyor cok sukur uyarimida aldiniz artik gerekeni yaparsiniz sizede bu yakisir

canim cok sevindim artik biraz daha huzurlusun saniyorum bende 17 de doktoruma gidicem kismetse esim turkiyeye gelmeden genel bir kontrol olmami istedi zaten bende istiyordum cok sukur ayarlandi cok mutluyum kontrolden 4 gun sonrada turkiyedeyim ailemle birlikte gecirirm ramazanin bir bolumu bayram ve sonra benim icin harika olacak allahin izniyle tam yiyecebilecgeim zamanda turkiyedeyim hersey taze cok seviniyorum anneme siparislere basladim is dolayisiyla yada evlilikten sehir disi olan arkdaslarim insallah sizlerde gidersiniz anne ocagi baska

Siz de boylelikle o seviyeli tavrınızı belli etmiş oldunuz. Benimkisi seviye dusurmek degil gercekleri soylemek, her gercegi konusanın seviyesi dusecekse bu dunyada her okumusun her bilim adamının her yazarın seviyesinden eser kalmamıs demektir. Asıl ben sizin gibi insanlarla muhattap olmadım hayat boyu, daha da fazla kale almaya ve muhattap etmeyede niyetim yok, uzun suredirde burada yazılanları takip ediyorum mudahelede etmiyorum ama sizin bu cehaletinize de dayanamadım artık dogrusu. Kalın salıcakla.

senin kaçıncı haftan ben dün gittim doktora keseyi gördük kalp atışları 10 gün sonra duyulur dedi bende sabırsızlanıyorum 10 gün çabucak geçse:18::18:

benim bugün 6+4 bakalım inşallah herşey yolundadır.daha önce 2 düşük yaşadığım içn çok korkuyorum.keseyi gördüm 4+5te.

Arkadaşlar sakin olun ya tamanlayamdım mevzunuzu ama ne olursa olsun bebek bekleyen insanlarız ve en önemlisi mübarek ramazan ayındayız birbirinizi kırmayın,uzlaşamıyorsanız konuşmayın en iyisi..bebeklerini düşünün lütfen

iki hafta önce gittim doktora bezelye kadar bişeydi kalp atışları tam aksine gümbür gümbürdü ama,şuan 9 haftalığız 17 ağustosta tekrar gidicem ikili test yapılacak.

canim ne zamandir giriyorum buraya ilk defa basima boyle geldi nerdende sordum o soruyu sitede cok doktor varmista haberimiz yokmus neyse ben keyfime bakiyorum guzel haberleri aliyorum burdan bana yetiyor konusmak istemiyorum bende istedigimde bu zaten sahsiyetlerden burda bir suru arkdas var herkes guzel guzel konusuyoruz rahat biraksinlar hepsi bu canim

arkadaşlar selamlar öğlende bahsettiğim gibi midem çok bulanıyor doktorumla görüştüm telefonda serum takılmasını söyledi ve emedur isminde bi ilaç verdi kullanan varmıdır? ve serum taktıranınız hiç oldu mu?

Herkes kendisi için en doğrusunu bilir tabi bişey diyemem ama sanırım arkadaş kötü niyetle söylememiş anladığım kadarıyla. neyse kapansın gitsin kimse kimseyi bişey için zorlamıyor herkes özgür. bebişler en önemlisi artık kendinizi değil önce o bezelyecikleri düşünün o zaman hem daha sakin olabilirsiniz hemde daha iyi niyetli.neyse kaç haftalık bebeğin ruuhi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…