Tabi ki canım yapılmayan daha bir sürü tarif varTabiki görüşler farklı olabilir nevreste ablacım. Ama ben genel anlamda da aynı tariflerin yer almaması görüşündeyim. Sonuçta yufka ve emin olun günümüzde yufkanın çeşiti 27den fazla kesinlikle.
Kusura bakmayın inanın burayı böyle tartışma alanı gibi kullanmak istemezdim. İstemedim de. Ama böyle oldu.
@evlaefe arkadaşım sen de hakkını helal et şayet yanlış cümle kelime sarfettiysem.
Böyle tatlış tatlış şeyler yazıyorsunuz 1. Olmuşçasına mutlu oluyorumbundan sonra beni gaza gelmiş, ağır kategorilerde ağır tarifler yapmaya çabalarken görürseniz, o güzel yorumlarınızdan siz suçlusunuz bilin istedim. Astoria kardeşine de çok selamlar
tesekkur ederim insaAllah yaprsin sende :)Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Börek zaten çok severim.
Çok zor seçim yaptım inanın.
Günlerdir burnumda tüten sigara böreğine oyumu verdim.zms rainbow
Herkesin ellerine ve emeğine sağlık.
Bilindik tarifler hep iddialı derken ,farklı bir tarif 1.oluyor.
ervanazlim tebrikler ,bayağı şanslıymışsın ilk katılımda alacaksın madalyayı.
Çoğumuz defalarca katılmada aldık madalyayı,çok az kişi ilk katılımda aldı
Eşin aynı hediyeyi almaktan kurtuldu ama 1.olduğun için bir hediye de O alsın
Teşekkür ederim :) dün eşime şuan öndeyim dedim 1. Olursan eee alırsın artık bana bir hediye sonuçta seni teşvik ettim diyorBilindik tarifler hep iddialı derken ,farklı bir tarif 1.oluyor.
ervanazlim tebrikler ,bayağı şanslıymışsın ilk katılımda alacaksın madalyayı.
Çoğumuz defalarca katılmada aldık madalyayı,çok az kişi ilk katılımda aldı
Eşin aynı hediyeyi almaktan kurtuldu ama 1.olduğun için bir hediye de O alsın
Belki önümüzdeki kategoriye göre ben de gelirim ,pas tuttum iyiceBu kategoriden umudu kestik artık
Önümüzdeki maçlara bakacağız
Şimdi O da haklıTeşekkür ederim :) dün eşime şuan öndeyim dedim 1. Olursan eee alırsın artık bana bir hediye sonuçta seni teşvik ettim diyoryarışmadan bahsedince çok ısrar etmeşti katılmam için...ben hediye isteyemeden o istedi yani
Ben yarışmadan bahsedince hazır yufka börekleri diye eşimin de en sevdiği böreklerden bununla katılsana dedi çok ısrar etti bende katılırım ama kaybedersem aynı hediyeden bana da alacaksın dedim :) eşim de tadını bilseler kesin birinci olursun dedi :) oğlumun şansına katıldım ama ne yalan söyleyeyim bu kadar güzel tarifler arasında 1. Olursam şans gerçekten... Haa bideŞimdi O da haklı
Teşvik eden oysa O'nun sayesinde alıyorsun madalyayı
Kaybetseydin benim yüzümden kaybediyorsun diye mi hediye alacaktı
Bu böreği mi yap dedi,yoksa sen mi bu böreğe karar verdin ?
Ben yarışmadan bahsedince hazır yufka börekleri diye eşimin de en sevdiği böreklerden bununla katılsana dedi çok ısrar etti bende katılırım ama kaybedersem aynı hediyeden bana da alacaksın dedim :) eşim de tadını bilseler kesin birinci olursun dedi :) oğlumun şansına katıldım ama ne yalan söyleyeyim bu kadar güzel tarifler arasında 1. Olursam şans gerçekten... Haa bideNevreste ablanın kararsızlık yaşarken güzel destekleyici mesajından sonra tamam dedim kesin katılıyorum iyi ki de katıldım çok güzel bir heyecan oldu benim için
Bu yarışmadan en kazançlı çıkan enişte bey oldu :) hem borek yedi hem hediye almaktan yırttı hem de senden bir hediye gelecek oh valla
Bi börek daha yaparım hediye olarak deseydin canımvalla ciddi ciddi hediye istedi dün benden halbuki ki ben isteyecektim
Kız ben senin böreğe şans vermiyordum, sen misin diyen gibi oldu bu birincilikvalla ciddi ciddi hediye istedi dün benden halbuki ki ben isteyecektim
ne yazacağımı bilemedimKız ben senin böreğe şans vermiyordum, sen misin diyen gibi oldu bu birincilik
Birde kazanmak için arkadaş çevresi gerekli diyorlar bakınız şekil1a ilk girişte kazandı
Çok Teşekkür ederimBesamel soslu borek sosyete mantisi ve patatesli kafes boregi bunlarin arasindan birinci olur diyordum bende.oylarda tahmin ettigim gibi oldu.besamel soslu cok istah kabarticiydi.keza sosyete mantisida oyle.hatta besamelle sosyeteye daha cok ihtimal veriyodum nihayetinde besamel kazandi.ellerine saglik canimervanazlim tebrik ederim
Teşekkür ederim beğenmenize sevindimOyumu görür görmez beşamel soslu kıymalı böreğe verdim.2. numaram sosyete mantısıydı.3 .numaram da kuruvasan börek.genel olarak hepsi harika ve enfes görünüyor seçim yapmak gerçekten zordu herkezin emeğine sağlık.
Sizinde ellerinize sağlık,ayrıca tebrik ederim.enfes bi börek olmuş,Teşekkür ederim beğenmenize sevindim