- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.212
- 43
Çok hoşuma gider kurtulurum sendenGri olmam hoşuna gider dimi olursam da senin yüzünden olurum şu inadın yüzünden bırakmadın gitti editörlugu
Niye bırakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hoşuma gider kurtulurum sendenGri olmam hoşuna gider dimi olursam da senin yüzünden olurum şu inadın yüzünden bırakmadın gitti editörlugu
Tabi tabi kesin öyledirNazarın değdi
Kurtulamazsın benden unut bunu tolin de yoj sevgi pitircigim çok ozledimÇok hoşuma gider kurtulurum senden
Niye bırakayım
Öyle tabiki senden korkulur nazarundanTabi tabi kesin öyledir
Hiç nazarım değmezÖyle tabiki senden korkulur nazarundan
Seni ne yapsıntolin hanım bizi unuttu,hiç ilgilenmiyor
Sen geliyorsun diye gelmiyorSeni ne yapsın
Benim burda olduğumu bilse uçarak koşarak yüzerek gelirSen geliyorsun diye gelmiyor
Etiketledin bakalım gelecek miBenim burda olduğumu bilse uçarak koşarak yüzerek gelir
Söylemem , aramızda casuslar olabilirne ki ipuclar mi :)
aman neyse ya kirmizi oldum ya :) bu kirmiziligin artisi var miSöylemem , aramızda casuslar olabilir
Artısı derken ?Neye yaradığı mı?aman neyse ya kirmizi oldum ya :) bu kirmiziligin artisi var mi
s i d e l y a kendini gizlememiş altta görünüyorArtısı derken ?Neye yaradığı mı?
Daha havalı oluyorsun ,aşağıda okuyanları görüyorsun ,gerçi prolar kendini gizliyor onları göremiyosun
Sus ,uyarma da görelim kim var ,kim yoks i d e l y a kendini gizlememiş altta görünüyor
Ne arkadaşı yolda görsem selam vermem
Geç kaldınSus ,uyarma da görelim kim var ,kim yok
Prolar görüyorDurun yahu daha yeni pro oldum
Altta okuyanlarin göründüğünü bile yeni öğrendim