- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
20 den fazla katıldım altı üstü 2 tane varEe başkasımı kazanacaktı bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 den fazla katıldım altı üstü 2 tane varEe başkasımı kazanacaktı bide
Halbuki sunumların vs çok başarılı aboo benim senin yanında şansım yok tek amacım pro üyeliği beleşe getirebilmek bütün yarışmalara katılacuğuuum20 den fazla katıldım altı üstü 2 tane var
Katıl katıl elbet birinde tutturursunHalbuki sunumların vs çok başarılı aboo benim senin yanında şansım yok tek amacım pro üyeliği beleşe getirebilmek bütün yarışmalara katılacuğuuum
Şu moda yarışması olursa onada katılcam onda muhtemelen Kazen herkese pro dağıtırKatıl katıl elbet birinde tutturursun
Hayırlısı belli olmazŞu moda yarışması olursa onada katılcam onda muhtemelen Kazen herkese pro dağıtır
Bunu burdan söyledim ya vereceği varsada vermezHayırlısı belli olmaz
Şu moda yarışması olursa onada katılcam onda muhtemelen Kazen herkese pro dağıtır
Naber moruklar
Madalya vermedilermi sana zalımlar pro bile vermemişlerayy benimde birinciliğim vardı bu yarışmada
sahalara mı dönsem ne yapsam
Verdiler de eski üyeliğimdeydi oMadalya vermedilermi sana zalımlar pro bile vermemişler
Ee isteyebiliyosun pronu diye biliyorum benVerdiler de eski üyeliğimdeydi o
hadi yaa bilmiyordumEe isteyebiliyosun pronu diye biliyorum ben
Vukuatlımısın yoğsaaa
Artık biliyorsun git ve bu maçı yani pronu alhadi yaa bilmiyordum
yok yönetim izniyle üyeliğimi iptal ettirdim bunu açtım
aynen mune ye bi sorayımArtık biliyorsun git ve bu maçı yani pronu al
Eski nickin neydi bu arada gizemli kadınaynen mune ye bi sorayım
Yazdım mune ye bakalım hatta madalyamı da geri istiyorumEski nickin neydi bu arada gizemli kadın
Madalyanı zor alırsın alırsan kimliğin ortaya çıkarYazdım mune ye bakalım hatta madalyamı da geri istiyorum
söylemem gizli
aa evetMadalyanı zor alırsın alırsan kimliğin ortaya çıkar