Oh olsunBöyle söyleyince meraktan çatlıyorum
Sen şekilden kaybettin Behlül kaçarBen de Paçanga yapmıştım beni nasıl unutursun? Beni beni Bihterini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh olsunBöyle söyleyince meraktan çatlıyorum
Sen şekilden kaybettin Behlül kaçarBen de Paçanga yapmıştım beni nasıl unutursun? Beni beni Bihterini
Oh olsun
Sen şekilden kaybettin Behlül kaçar
Aynen hazır yufka ile yapılabilirNevreste gozlemede bir börek değil midir? Yazalım belki yapan olur
Bensiz yapamıyorsun değil miNevreste yok bende ne güzel bürün kk diyorum oh bee kurtulduk
Bu hanımlar yapmıyor, çok tembel çarşaf, pileli, makarna böreği var ama yapan yokAynen hazır yufka ile yapılabilir
Sensiz rahattır çok güzeldi sensiz buralarBensiz yapamıyorsun değil mi
Ben hep buradayım sessiz sessizSensiz rahattır çok güzeldi sensiz buralar
Sen yap o zamanBu hanımlar yapmıyor, çok tembel çarşaf, pileli, makarna böreği var ama yapan yok
Bu saatte yatılır mıHayırlı geceler bi yatın gari
Bence yapmayı düşünüyor da ,naza çekiyor kendiniSen yap o zaman
Israr mı etmemizi bekliyorSen niye yapmıyorsunBence yapmayı düşünüyor da ,naza çekiyor kendini
Vazgeçtim ondanA101de de var ablacım
Ne zaman yapıyorsunVazgeçtim ondan
Kategori açıldığından beri 40 tane börek geldi aklıma ,bugün aklıma yine bir börek geldi,yapılmayan ,farklı bir tarif yapmak istiyorum ama bakalım ,önce bir deneyeyim ,tadı güzel olacak mı,kendim uyduracağım biraz
BilmeeeemNe zaman yapıyorsun
1.yi kestiremiyorumBiz nasıl oy vereceğizBilmeeeem
Yapmasam da olur gerçi,doyduk böreğe bayağı var hepsi de iddialı
Gece yenimi başlıyorBu saatte yatılır mı
En çok ağzımızın suyu hangisinde çok akarsa1.yi kestiremiyorumBiz nasıl oy vereceğiz
Bilmeeeem
Yapmasam da olur gerçi,doyduk böreğe bayağı var hepsi de iddialı