Ben demedim ama deynep demiş olabilirBişimi didinizz
Zaten zor olan o,çekim yapmak ,sunumu ayarlamak ,yoksa hepimiz yapıyoruz yemek ,börekCidden katılmayacaktım börek olunca dayanamadım işte,birde işin resim kısmı var beyin devrelerim yandı resmen
Zaten zor olan o,çekim yapmak ,sunumu ayarlamak ,yoksa hepimiz yapıyoruz yemek ,börek
Abla yaşlandı diyorum bıraksın burası benim.olsun inatlasiyor yazdiklarimi okuyamıyor hep yanlış hep. YanlisNaptı gene nevoş hanımcık
Çok mu eskide kaldım ben yaa,önceleri Bimde falan su böreği yufkası satılırdı,yapayım diye aradım ,bulamadım bir yerde
Abla yaşlandı diyorum bıraksın burası benim.olsun inatlasiyor yazdiklarimi okuyamıyor hep yanlış hep. Yanlisömrümü çürüttü
Ben bulamadım ,acaba bizim Bimde fazla talep olmadığından mı getirmiyorlarBimde hala var satılıyor ondan..
Gözlük mü baksak, hâlâ varÇok mu eskide kaldım ben yaa,önceleri Bimde falan su böreği yufkası satılırdı,yapayım diye aradım ,bulamadım bir yerde
Ben bulamadım ,acaba bizim Bimde fazla talep olmadığından mı getirmiyorlar
Niye yardımcı oluyorsun ,yaparım da sanize rakip olurum diye korkmuyor musun?
Ablaaa bilmezmiyim gözlüklerine de numara bulamiyormus disleri de takma yatmadan suya koyarSen yaşını bilmiyon demi benden daha yaşlı olur nevoş,hatta dişleride takmadır
Ablaaa bilmezmiyim gözlüklerine de numara bulamiyormus disleri de takma yatmadan suya koyar
Bırakmıyor burayı kk editörü olacam Nevosu tanımayacam abla bir ayağı çukurda
Bırakmıyor burayı kk editörü olacam Nevosu tanımayacam abla bir ayağı çukurda
Kesinlikle toplasalim yikalim saltanatiniHırs yaptı anacım bırakmaz valla isyan çıkartmak lazım
Ablaa senden eski yaaa seninki daha modern m.ö yapmıştı nevosNevoşun dişleri onlar,takıp çıkartıyor geceleri benimkiler protez yapışmalı
Kesinlikle toplasalim yikalim saltanatini