Sagol canuumm size de Allah kolaylik versin..Allah kolaylık versin.
Genç değil misin okuman lazımYine cok konusmussunuz oku oku bitmiyor, yetisecegim insallah bugun
Dökümanı çıkarttırmış, kotasını aşınca dakikasını 48 kuruştan konuşmuş. Şok oldukHakkaten ya o kadar fatura mi olur o neymis oleee
Ortaokul daha zor canım:)Benim kızlar 8.sınıf bu yıl öldük bittik:)Sagol canuumm size de Allah kolaylik versin..
Rütbeyi tescilli tembel yapalımTşk ederim
Neyseki 8e 3.5 sene var daha:))Ortaokul daha zor canım:)Benim kızlar 8.sınıf bu yıl öldük bittik:)
Peki kota aşınca mesaj gelmemiş miDökümanı çıkarttırmış, kotasını aşınca dakikasını 48 kuruştan konuşmuş. Şok olduk
Öyle yapacağız canımPeki ona uygun bir tarifeye geçseniz.Ne bileyim mesela bizim eşimle 1000 dk diğer operatörler için,birde grup içi vs var.
Benim eşimde çok konuşuyor.Ama sizin çok aşmış yazık günah
Aynen oğlumunda 4.5 sene:)Şimdiden hazırlanmak lazım.Bol bol kitap okumalılar:)Benim kızlar çok fazla sevmiyorlar paragraf sorularında başlarda çok zorlandılar:)Neyseki 8e 3.5 sene var daha:))
Hakkınızda hayırlısı:)Öyle yapacağız canım
Peki kota aşınca mesaj gelmemiş mi
Bana neden odun dedin ki şimdi?
Genelde geliyor.Ama farketmemiş olabilirOnu sormadım, artık gece işten geldiğinde uyanık olursam sorarım ya da yarın arayıp sorarım
Aslında demedim o konuyu çevirmek için öyle yaptı
Rütbeyi tescilli tembel yapalım
Nasip canım ya bir yerden topluyorsun bir yerlerden geri gidiyor.Her şerde bir hayır vardır:)Resmen bu ay adama çalıştım