Beğenmiyorsan hemen adresi yazıyorumSizin nazariniz degmez
Aslinda ne yalan soyliyeyim pek begenmiyodum bu gunden sonra gozumde level atladi
İyi ki dogdun diyelim o zaman
Pazartesi doğum günüm, Bana hediye yollamak istersen bu güzel
Valla mi ben de birden begendimDikkat et o takima cok pis begendim ben bunu
Tamam canım aklımda olsun:)Onu bende kullanıyorum.Birde sirkeli kireç çözücü var.Banyo ,duşakabin için kullanıyorum.Çok memnunum:)
Ola bilir nevoBeğenmiyorsan hemen adresi yazıyorum
Benimde bu tarz bir kase takımı var annemin çeyizinden:)Ama aynı tarz mı bilemedim.Porselenin kalitesi aynı görünüyor.
Aynı urun mu Nevros, banada lazım, düş başlığında da işe yarar mı?Tamam canım aklımda olsun:)Onu bende kullanıyorum.Birde sirkeli kireç çözücü var.Banyo ,duşakabin için kullanıyorum.Çok memnunum:)
sirkeli temizleyici su lekelerini çıkarıyor mu?Tamam canım aklımda olsun:)Onu bende kullanıyorum.Birde sirkeli kireç çözücü var.Banyo ,duşakabin için kullanıyorum.Çok memnunum:)
Vitrinde gidip bakmam lazım:)Ola bilir nevo
Cekyanin porseleni:)
Benimkiler de vitrindeVitrinde gidip bakmam lazım:)
Daha çok yüzey temizleyiciAynı urun mu Nevros, banada lazım, düş başlığında da işe yarar mı?
Bak bu canım:)sirkeli temizleyici su lekelerini çıkarıyor mu?
muadil olarak sirkelim diye bi şey aldım pek sevmedim onu
Benimkiler 45 yıllık falan :)Kıyamıyorum kullanmaya:)Benimkiler de vitrindehatta oglanlar iki tane kahve fincaninin kulpunu kirdilar dusurup
Bu saatte açılmasını beklemiyorsun değil miKategoriiiiiiiiiiii
fayanslardaki su lekelerini çıkarır mı acaba? bizim banyonun duvar fayansları siyahDaha çok yüzey temizleyiciDuş başlığı için cif ile ovmak iyi oluyor:)
Bak bu canım:)
Sulandırıyorsun,sıkıp bekletiyorsun daha sonra duruluyorsun tertemiz oluyor:)
Eki Görüntüle 2230482
Onu denedim, bizim dus başlığının lastikleri dışarda, hep mahvoluyotDaha çok yüzey temizleyiciDuş başlığı için cif ile ovmak iyi oluyor:)
Yok ben de kullanmiyorum vitrinden alip kirmislarBenimkiler 45 yıllık falan :)Kıyamıyorum kullanmaya:)
Ben yapacaktım soğuk mezeler de kabul etmedinCılbır yaparsın efsane olur
Dene istersen canım :)1 lt ama sulandırdığımız için bayağı gidiyor.fayanslardaki su lekelerini çıkarır mı acaba? bizim banyonun duvar fayansları siyah
Banyo icin en ideali cilit bang kirec sokucu:)fayanslardaki su lekelerini çıkarır mı acaba? bizim banyonun duvar fayansları siyah