Hadi bakalim ne olacakkkkYarın olabilir canım:)
YaaaavvHayır tabi ki
Pırasada 3.5 falan :)Brüksel lahana 3 liraya düşmüş
Sen katılacak mısınHadi bakalim ne olacakkkk
Burda 6 liraPırasada 3.5 falan :)
Hayir demedinSize beyin jimnastiği yaptırıyorum
Bilmemki, katilmayim mi:)Sen katılacak mısın
Bölge bölge değişiyor.Eşimin çalıştığı bölge daha uygun:)Burda 6 liraantep daha ucuzmuş sanki
Katılmanı çok isterimBilmemki, katilmayim mi:)
Geçen pazar pahalıydı. Biz çok yiyoruz keşke 2.5 a düşsePırasada 3.5 falan :)
Ne olacak bilmemki bakalim henuz banlanmadik iyi idare ettim simdiye kadar:)Katılmanı çok isterim
O kadar düşmez.Bayağı uçtu fiyatlar:)3 e 5 e razı olacağız:)Geçen pazar pahalıydı. Biz çok yiyoruz keşke 2.5 a düşse
İnşaallah banlanmazsınNe olacak bilmemki bakalim henuz banlanmadik iyi idare ettim simdiye kadar:)
Ara sıcaklar diye düşündüm bir ara sokak lezzetleri diye geçmişti ama bilemiyorum konu açılınca elimiz ayağımıza dolanacak ne yapsak diye sanırımÇok güzel ipuçları veriyorum bulamıyorsunuzAma açılınca sopa yiyeceğim:)
Sen yaparsın hiç şüphem yok:)Bir sürü tarif var.Bulamazsanız ben araştırıp tarifler buldum yardımcı olacağım:)
Ara sıcaklar diye düşündüm bir ara sokak lezzetleri diye geçmişti ama bilemiyorum konu açılınca elimiz ayağımıza dolanacak ne yapsak diye sanırım
geldim
O zaman şanslısınız :)Bölge bölge değişiyor.Eşimin çalıştığı bölge daha uygun:)
İşte denk gelirse oralardan getiriyor:)Yoksa benim eve yakın olan pazar uygun değil:)Marketten alıyorum:)O zaman şanslısınız :)