Hiç bakmamAmma da ic acici bir bolum yani
He tamamDeynepnaz duymasın onun bilmediği bir bölüme açacağızEn son onu çağıracağım
Güle güle canım, sende Allaha emanet olBen gideyim benim elantrikci diyecek şimdi yapıstin mi nerede kaldın
Allah a emanet olun
Ben bakıyorum bazen çok komik konular oluyorHiç bakmam
Ben bıraktım ameliyattan sonra,sen de biraksan keskeO elindeki ni bana virsene
Haram günah bizim o topukta işimiz yok şimdiden 2 kişiyi ekarte etti bileDemek öyle yoksa niye orayı istiyor
Aynen Ayşegül tatile gidecekmişmişmişHe tamamAyşe tatile çıkabilir yani yakında
Ben sürekli değilim ki ondan canım çekiyorBen bıraktım ameliyattan sonra,sen de biraksan keske
Rica ederim, tarifiniz çok başarılı ilk fırsatta deneyeceğimOylarınız için teşekkür ederimbu sefer ikincilikle bitiriyorum yarışmayı
Görüşürüz canımBen gideyim benim elantrikci diyecek şimdi yapıstin mi nerede kaldın
Allah a emanet olun
Ben bakiyorum ara ara trendde konu basligi gorursem.Hiç bakmam
Bir an önce gidecekmistirdiAynen Ayşegül tatile gidecekmişmişmiş
Ben bile gitmem oraya konu açılınca kendi düzeltip onaylasınHaram günah bizim o topukta işimiz yok şimdiden 2 kişiyi ekarte etti bile
İnşaallah efenim çok teşekkür ederiz:)Bir an önce gidecekmistirdiHayırlı kategoriler olsun inslllh
Ya mı haber güzel geldi gidesim yok kız uyuyor herif olmasa çıkmayacağım da kahve beklyiro içerde ://Ben bile gitmem oraya konu açılınca kendi düzeltip onaylasın
Bazen tonti nin mesajlara denk gelip okuyorumBen bakiyorum ara ara trendde konu basligi gorursem.
Sende bebek ❤Ben gideyim benim elantrikci diyecek şimdi yapıstin mi nerede kaldın
Allah a emanet olun
Uyutta gelBen gideyim benim elantrikci diyecek şimdi yapıstin mi nerede kaldın
Allah a emanet olun