Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))Bebeğimiz erkek olacak
1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)Nasil kac gun duruyoki balkonda? Sonucta buzdolabida 3-4 derece: )
Başımda çok iyi biliyorum:)Kesinlikle oturmak yok, oturunca rahatsiz oluyorum kesin bir seyler eksik kaldi nasil olur falan diye dusunuyorum
Allah yardımcısı olsun ne diyelim:)Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))
Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)
Aynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yaniBaşımda çok iyi biliyorum:)
Böreğini yaptın rahatladın:)İyiyim Nevoşum, birazda yorgun:) Sen nasılsın
Gözlemeden değil bazlamadan bahsediyorum anladın değil mi:)Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahAynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yani
Hoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllarHoşgeldin Aslı'cım nasılsın
Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yaparSağol yoksa canın mı istediKayınvalidene söyle yapsın
Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacakAa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:)
Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))
Amin SagolunAllah yardımcısı olsun ne diyelim:)
Aynen rahatladımBöreğini yaptın rahatladın:)
İyiyim canım çok şükür
Allah iyilik versin canımHoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllar
Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar
Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak
Amin Sagolun
Ellerine sağlık canım nasip artıkAynen rahatladımAma aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba karılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu
Aminn insallah, tum isteyenlereRabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Liste sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırımYapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)
Aynen iyi olurListe sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırım
Size de ablacım börekler gelmeye başladı sen ne zaman yapacaksın bize börek :)Allah iyilik versin canımİyiyiz canım çok şükür
Saglicakla kucagina al canim:)Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar
Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak
Amin Sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?