En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)
Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))

Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))
Gözlemeden değil bazlamadan bahsediyorum anladın değil mi:)

Sağol yoksa canın mı istediKayınvalidene söyle yapsın
Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar
Aa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:)
Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak
Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))

Allah yardımcısı olsun ne diyelim:)
Amin Sagolun

Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar

Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak

Amin Sagolun
Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)

Aynen rahatladım Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba karılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu
Ellerine sağlık canım nasip artıkGelsin biz karar verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…