Yok canım bugün biraz bazlama,biraz gözleme yaptım:)Daha doğrusu hamuru biraz fazla yapmışım bayağı onunla uğraştım:)Ayakta olunca bayağı yorucu oldu:)Amin hepimizin canim.. neler ysptin? Okuldamiydin?
Bebiş iyi arada kıpırtıları oluyor. Yeni yeni hissediyorum :) sen nasılsın, çocuklar nasıl?Iyi aksamlar cano bebis nasil:))
İyi işte spora gitmeden spor yapmış oluyorsun:)Iyiyim ablos yoruldum, cocuklarin enerjisi hic bitmiyor. Guc dayanmiyor valla
Yok canım bugün biraz bazlama,biraz gözleme yaptım:)Daha doğrusu hamuru biraz fazla yapmışım bayağı onunla uğraştım:)Ayakta olunca bayağı yorucu oldu:)
Sağol yoksa canın mı istediellerine saglık nevoş
Dogru ayakta oluyo genelde.. ben once aciyorum seriyorum sofra bezine sonra arka arkaya pisiriyorum. Elinecsaglik, buzluga atarsin mis gobi acil durum seysi:)Yok canım bugün biraz bazlama,biraz gözleme yaptım:)Daha doğrusu hamuru biraz fazla yapmışım bayağı onunla uğraştım:)Ayakta olunca bayağı yorucu oldu:)
Valla oyle anca aksam yemeginden sonra 1 2 saat inzivaya cekilebiliyorum. ondada kucuk yegenim surekli kucagimda ahaha. Trip atiyor 2 dk ablalariyla ilgilensem. Deyzosss neden benimle ilgilenmiyorsun sennn hihhh diyo,oluyorum resmen o zamanİyi işte spora gitmeden spor yapmış oluyorsun:)
Yok canım sarıp sarmalayıp balkona koyuyorum hiçbir şey olmuyor:)2 aydır böyle yapıyorum.Yerken ısıtıyoruz çok güzel oluyor:)Dogru ayakta oluyo genelde.. ben once aciyorum seriyorum sofra bezine sonra arka arkaya pisiriyorum. Elinecsaglik, buzluga atarsin mis gobi acil durum seysi:)
Aa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:)Bebiş iyi arada kıpırtıları oluyor. Yeni yeni hissediyorum :) sen nasılsın, çocuklar nasıl?
Nasıl mutlu olmuşlardır:)Hem sana hem onlara iyi gelmiştir:)Valla oyle anca aksam yemeginden sonra 1 2 saat inzivaya cekilebiliyorum. ondada kucuk yegenim surekli kucagimda ahaha. Trip atiyor 2 dk ablalariyla ilgilensem. Deyzosss neden benimle ilgilenmiyorsun sennn hihhh diyo,oluyorum resmen o zaman
Hoşgeldin Aslı'cım nasılsınİyi akşamlar herkese
Bebeğimiz erkek olacakAa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:)
Cok iyi geldi ya vallaNasıl mutlu olmuşlardır:)Hem sana hem onlara iyi gelmiştir:)
Hayırlı akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlaaarrr
Aynen kolay değil:)Oturmak yok:)Cok iyi geldi ya valla
Ama anladim ki 3 cocuk zormus
Nasil kac gun duruyoki balkonda? Sonucta buzdolabida 3-4 derece: )Yok canım sarıp sarmalayıp balkona koyuyorum hiçbir şey olmuyor:)2 aydır böyle yapıyorum.Yerken ısıtıyoruz çok güzel oluyor:)
İyiyim Nevoşum, birazda yorgun:) Sen nasılsınHayırlı akşamlar canım nasılsın
Kesinlikle oturmak yok, oturunca rahatsiz oluyorum kesin bir seyler eksik kaldi nasil olur falan diye dusunuyorumAynen kolay değil:)Oturmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?