En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bak ben bunca yıldır üyeyim 150 bine yakın mesajım var.Eşim buradaki 1 mesajımı dahi okumamıştır:)Yani okusa belki bende rahatsız olurum:)Yok anam seninki uzak olsun sonra biizmle sohbete başlar
Yok ya o kadar ileri gitmez heralde bazen düşünüyorum yanlışlıkla açık kalsa falan kk dan birşeyler okuyorum diye giriş yapıldığını bile anlamaz sanki çok bilgiç biri değil aslında çok zeki bir adam çok akıllı da teknolojiye aklı ermiyoe ben kadar yatkın değil

Abbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok

Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor

Abbowww pırasayı yazmak bile değerli olmalı fiyat bicilmeli bugün pazara çıktık kilo şu 7 TL imiş ben sok

Erinmek ganirtmak avkalamak ben de bunları biliyorum esimde kevgiri bilmiyor delikli kaşık diyor
Bizim burda da cok kullanilir erinmek,kevgir

Benim esim biliyo ama Allah icin 7 senedir hic bakmadi bi gun bakarsa kiyamet kopacak o kesin

Bi de gecen misafirlikte yemek yarismasina katiliyo bizimki deyince herkes nerde diye sordumecbur soylemek zorunda kaldim o da yetmedi goster dediler nickimi falan da gorduler
İnsanın aklına hemen nisankraliçesi geliyor
Nolmusdu nisankralicesine

Yaz bak

Ciddi misin:)
Türk Dil Kurumunda karşılığı:Üşenmek, tembellik etmek,gevşek davranmak..
Ellerine sağlık canım

Benim eşimde anlamaz:)

O zaman bilmesi pek hayırlı değil

7 tl mi

7 tl mi

Aynen nevobu kadar desifre olmusken nickimi degistirmek istiyorum ama ozlestim bu nickle uzuluyorum
Aynen değiştirmesen iyi olur:)
Peki arkadaşların bakarlar mı:)Yada baksınlar ne olacak gayet seviyeli muhabbet ediyorsun:)

Aynen değiştirmesen iyi olur:)
Peki arkadaşların bakarlar mı:)Yada baksınlar ne olacak gayet seviyeli muhabbet ediyorsun:)
Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belki
Ben de durdum durdum 6 sene bu sene patladim konularda

Bilemiyorum ki merak edip konularimi falan arata bilirler belki
Ben de durdum durdum 6 sene bu sene patladim konularda
Görümce konun varmış ondan mı tedirgin oldun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…