- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.427
- 698
Pislik yaaaa yine gözümün önüne geldi suretleri ://Çıkmaz canım:)1-2 yıl çıkartırsın sonra yine devam edeceksiniz:)
Sakin olPislik yaaaa yine gözümün önüne geldi suretleri ://
Yok abla yok eltim daha giremez benim eve mumkunti yok kaynanam için aynı şeyi söyleyemem de ://
Hayırlısı olsun, bende bayıldım ayılmaya çalışıyorumSunumuna ve resimlerine bayıldım:)Yani çok iddialı olmuş:)Senin tarifte öyle:)
İyiki eltim yokPislik yaaaa yine gözümün önüne geldi suretleri ://
Yok abla yok eltim daha giremez benim eve mumkunti yok kaynanam için aynı şeyi söyleyemem de ://
Daha giremedim şöyle tariflere ama çok güzel tüm tariflerHayırlısı olsun, bende bayıldım ayılmaya çalışıyorum
Çünkü tembelsinDaha giremedim şöyle tariflere ama çok güzel tüm tariflerNevreste duymasın imkanım olsa bile yapmayasim var
Evet goruncesi olan da ondan dert yanıyor bende o yok ama maşallah elti herşeye bedelİyiki eltim yok
Hem tembel hem marifetsiz desek buradaki hatunlar da başarılı olmasın o zaman ben ne edeyimÇünkü tembelsin
Yaparsın, yan çizme şimdiDaha giremedim şöyle tariflere ama çok güzel tüm tariflerNevreste duymasın imkanım olsa bile yapmayasim var
Bende 3 tane nur topu gibi görümce varEvet goruncesi olan da ondan dert yanıyor bende o yok ama maşallah elti herşeye bedelama gorumceyim
Benim eltimde var,görümcemde var:)İkisi ilede aram çok iyidir:)Yani çok sık görüşemiyoruz ama gittiğim zamanlar sık sık görüşürüz:)Evet goruncesi olan da ondan dert yanıyor bende o yok ama maşallah elti herşeye bedelama gorumceyim
Benim eltimde var,görümcemde var:)İkisi ilede aram çok iyidir:)Yani çok sık görüşemiyoruz ama gittiğim zamanlar sık sık görüşürüz:)Evet goruncesi olan da ondan dert yanıyor bende o yok ama maşallah elti herşeye bedelama gorumceyim
Bizde 3 gorumceyiz en kucugumuz çok fena ::///Yaparsın, yan çizme şimdi
Bende 3 tane nur topu gibi görümce var
Şık gorusemedigin için iyisindir belkiBenim eltimde var,görümcemde var:)İkisi ilede aram çok iyidir:)Yani çok sık görüşemiyoruz ama gittiğim zamanlar sık sık görüşürüz:)
Yok cidden iyiler yani aramızda sorun olacak hiçbir durum yok:)Şık gorusemedigin için iyisindir belki
Şaka yapıyorum iyi ol hep :))
Hayırlı gecelerBen kaçtım iyi akşamlar herkese :))
Bizde 3 gorumceyiz en kucugumuz çok fena ::///
İyi akşamlarBen kaçtım iyi akşamlar herkese :))
Sen zorlan diye koydukYa mobilden giriyorum sayfanin altinda tuhaf resimler cikiyor tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?