- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.428
- 698
Katılanlara başarılar :)
Su bi kac gunu atlatayimda Allahin izniyle cok yogunum hafta ici yineNe zaman gelecek ben merakla bekliyorum
Banlanmadan yapsan iyi olacak:)Su bi kac gunu atlatayimda Allahin izniyle cok yogunum hafta ici yine
He ya, yeğenlerim olurlarDaha dün gördüm seni yanındakiler kardeşinmiydi
Yoo yavas gidiom nevos niye banlanim:)Banlanmadan yapsan iyi olacak:)
Hadi inşaallahYoo yavas gidiom nevos niye banlanim:)
Biz 2 yaşından beri gidiyoruz bilmiyorsun ki kim doğru kim yanlış 5 yaşında gittiğimiz dış hekimi de bu zamana kadar neredeydiniz demişti ondan öncekiler de rutin kontrol yapıp hiç birşey dememisti halbuki ://Allahim tez vakit kurtarsin .. neyseki haberiniz oldu ya gec kalinsaydi ?
eşim yaptırmaz zaten, annesine söylerOooo süper :)Yardım etsin sakın yapma deme :)Belki uzun kalır sonra zorlanırsın:)
Bu çok iyi canım:)eşim yaptırmaz zaten, annesine söyler
O da garip oluyi.. bazen biseyden rahatsizlaniyosun doktora gidiyosun ve ilk defa duyuyo gibi davraniyolarBiz 2 yaşından beri gidiyoruz bilmiyorsun ki kim doğru kim yanlış 5 yaşında gittiğimiz dış hekimi de bu zamana kadar neredeydiniz demişti ondan öncekiler de rutin kontrol yapıp hiç birşey dememisti halbuki ://
İyi diyelim iyi olsn aile boyu hastayız bu ara çok seyahat yapınca çocuklar da kaptı sifayi ://İyiyim canım çok şükürSen nasılsın nasıl gidiyor
Rabbim şifa versin canım.İyi diyelim iyi olsn aile boyu hastayız bu ara çok seyahat yapınca çocuklar da kaptı sifayi ://
Yarın da yine hastane yolu gözüküyor oğlumun kolunda tuhaf bir kabarıklık var ://
Saçma sapan şeylere üzülüyorum ya böyle seyler arada tokatliyor beni
Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://Rabbim şifa versin canım.
Kimseyi takma kafana veya büyütme olayları :)Önemli olan sağlığınız ,huzurunuz canım:)Sen bazı şeylerde kötü düşünürsen o enerji sana geri döner:)
İşte öyle düşünme biraz bu düşüncelerden kendini uzatlaştır:)Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://
Yakında çıkacaklar az kaldı biraz daha şanslarını zorlasalar eşim kökten çıkartacak onlarıİşte öyle düşünme biraz bu düşüncelerden kendini uzatlaştır:)
Yani ne yapsan değişmeyecekler:)Değişmeyen bir şey için neden bu kadar kendini yıpratıyorsun.Başka biri olsa hayatından çıkarırsın ama bunlar çıkmıyor :)
Çıkmaz canım:)1-2 yıl çıkartırsın sonra yine devam edeceksiniz:)Yakında çıkacaklar az kaldı biraz daha şanslarını zorlasalar eşim kökten çıkartacak onları
Sunumuna ve resimlerine bayıldım:)Yani çok iddialı olmuş:)Senin tarifte öyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?