En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allahim tez vakit kurtarsin .. neyseki haberiniz oldu ya gec kalinsaydi ?
Biz 2 yaşından beri gidiyoruz bilmiyorsun ki kim doğru kim yanlış 5 yaşında gittiğimiz dış hekimi de bu zamana kadar neredeydiniz demişti ondan öncekiler de rutin kontrol yapıp hiç birşey dememisti halbuki ://

O da garip oluyi.. bazen biseyden rahatsizlaniyosun doktora gidiyosun ve ilk defa duyuyo gibi davraniyolar

İyiyim canım çok şükürSen nasılsın nasıl gidiyor
İyi diyelim iyi olsn aile boyu hastayız bu ara çok seyahat yapınca çocuklar da kaptı sifayi ://

Yarın da yine hastane yolu gözüküyor oğlumun kolunda tuhaf bir kabarıklık var ://

Saçma sapan şeylere üzülüyorum ya böyle seyler arada tokatliyor beni

Rabbim şifa versin canım.
Kimseyi takma kafana veya büyütme olayları :)Önemli olan sağlığınız ,huzurunuz canım:)Sen bazı şeylerde kötü düşünürsen o enerji sana geri döner:)

Rabbim şifa versin canım.
Kimseyi takma kafana veya büyütme olayları :)Önemli olan sağlığınız ,huzurunuz canım:)Sen bazı şeylerde kötü düşünürsen o enerji sana geri döner:)
Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://

Öyle oldu abla bu sefer o kadar çok andım ki bugün hepsi ile aynı ortama gitmek zorunda kaldım bu kadar rahatsızlığın üzerine o sıfatlarını görmek de işlerimi yyolundan çıkardı daha da ://
İşte öyle düşünme biraz bu düşüncelerden kendini uzatlaştır:)
Yani ne yapsan değişmeyecekler:)Değişmeyen bir şey için neden bu kadar kendini yıpratıyorsun.Başka biri olsa hayatından çıkarırsın ama bunlar çıkmıyor :)

Yakında çıkacaklar az kaldı biraz daha şanslarını zorlasalar eşim kökten çıkartacak onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…