- 24 Eylül 2018
- 99.197
- 296.265
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icerde şartlar iyi herhaldeAy kaldı bu içimde çıkmıyor
Doktor bile ondan daha telaşlı ha geldi ha gelecek diye bunda tık yok.
anaaaa sen nie burdasn doğurmaya niyetn ykmuGünaydın kızlar nasilsinizzzzz????
Bebek çıkınca ne olacak biliyor, ne kadar geç,o kadar iyi diyor herhaldeanaaaa sen nie burdasn doğurmaya niyetn ykmu
İçerdemi saklayacan red![]()
Hahah sanırım öyleIcerde şartlar iyi herhalde![]()
Karar verdim baloncugum 1 yaşında doguracagimanaaaa sen nie burdasn doğurmaya niyetn ykmu
İçerdemi saklayacan red![]()
44mü?Hahah sanırım öyle
Karar verdim baloncugum 1 yaşında doguracagim
Bunun gelmesi yok, abim gibi 44haftalik doğacak sanırım![]()
Konuşmaya başladığında bu hayatta neler yaşadığımı anlatamam bebeyeBebek çıkınca ne olacak biliyor, ne kadar geç,o kadar iyi diyor herhalde![]()
44müüüüüüHahah sanırım öyle
Karar verdim baloncugum 1 yaşında doguracagim
Bunun gelmesi yok, abim gibi 44haftalik doğacak sanırım![]()
Bebeler ne dese haklıKonuşmaya başladığında bu hayatta neler yaşadığımı anlatamam bebeye
Dönüp bana o zaman neden beni doğurmak için bu kdar upraştn
Üstelik tüp bebek.. Günahım neydi derse
Apışıp kalırım![]()
Anneme en geç temmuz 1de sezeryanla alırız demisler, abimin doğumu 31 temmuz olmuş.
Kaç hafta oldu senin?44müüüüüü
Doktor bana sezeryan olacak olsa bile 39da alırım dediğinde neeeee 39 mu dedim
Benm artk dayancak gücüm kalmadı![]()
Allah korumuş bence de,sağlıkla gelsin seninki deAnneme en geç temmuz 1de sezeryanla alırız demisler, abimin doğumu 31 temmuz olmuş.
Kaynanası hastaneye götürmesini için sezeryanla alamamislar en son rahim çatlamış doğum böylelikle olmuş ama iyi ki bebek sıkışıp ölmemiş tabii. Allah korumuş.
35+1küçüğüz biz dahaKaç hafta oldu senin?
İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun. Doğum başlasın isim listemi okuyacağım hemen.Allah korumuş bence de,sağlıkla gelsin seninki de![]()
Seninki de az değilmiş canım. Sağlıkla gelsin.35+1küçüğüz biz daha![]()
Dişiyle doğacakSeninki de az değilmiş canım. Sağlıkla gelsin.
Ben en geç 38 olsun ya fazlaya gerek yok dedim 37 haftaliktan beri doğum egzersizi yapıyorum ama hiç oralı bile değil![]()
Amin,isteyen tüm arkadaşlara nasip olsunİnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun. Doğum başlasın isim listemi okuyacağım hemen.
Günaydın canım, şükür bugünümüzeGünaydın kızlar nasilsinizzzzz????