- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm tmm nevoş bakmayayım o zaman hiçÇok eskiden yaptık ama onun gibi olmayacak
Ne 2 tarifi
Çay saati dedi nevos ama bilemedimNe 2 tarifi
Sen istedin ya açıklamayı sen yap2tarif yaptik daha once ama sofra yoktu misafir agarlar gibi masa kur
Ben de ne oluyor diyorumÇay saati dedi nevos ama bilemedim
Yaaa bana atmasana icerigini ben bilmiyorumkiSen istedin ya açıklamayı sen yap
Önce tarif bulmak lazım popüler2tarif yaptik daha once ama sofra yoktu misafir agarlar gibi masa kur
Iste biseyler dönüyo amaBen de ne oluyor diyorum
Iste biseyler dönüyo ama
Iste arastir elifimÖnce tarif bulmak lazım popüler
Çay yani benceŞimdi size danışmam gereken bir şey var.
Cumartesi binaca misafirlerimiz olacak, muhtemelen eşimin halasının oğlu ve ailesi bende kalacak. Yemek mi yapayım, çay yanı börek çörek mi?
Hava sıcak ve bunaltıcı olacak, ne iyi gider?
Ben olsam yemek yaparim ama cay saati olcakya borek corek yap masa kurŞimdi size danışmam gereken bir şey var.
Cumartesi binaca misafirlerimiz olacak, muhtemelen eşimin halasının oğlu ve ailesi bende kalacak. Yemek mi yapayım, çay yanı börek çörek mi?
Çay yanı yap benceŞimdi size danışmam gereken bir şey var.
Çay saati ,sofra sen dedinSenin için yapıyoruzAdamda toplarsın bizeYaaa bana atmasana icerigini ben bilmiyorumki
AretimAretim
O zamanÇay yani bence
Bence yemek yap kalacaklar çünküŞimdi size danışmam gereken bir şey var.