Canım nevrestemmmm
Şipor olsun diye gezdim durdum arkadaşlarla ...Akşam sahil de bir başka güzeldi. Artık bol bol inerim aşağı.
Sahilde yürümek bir başkadır, çok şanslısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nevrestemmmm
Şipor olsun diye gezdim durdum arkadaşlarla ...Akşam sahil de bir başka güzeldi. Artık bol bol inerim aşağı.
Niyetinde varsa sahilli bir yerde yaşaman için dua ederim canım Büyük nimet. Seneye Evva ile Antalya sahilinde yürümeyi umut ediyorum.
Sahilde yürümek bir başkadır, çok şanslısınız
Teşekkür ederim ablacım amin hepimizinKukrişim çok teşekkür ederim. Kalbin de hep sefali olsun.
Çok isterim ablam ama ailemizden uzakta yaşsmak zormuş memlekete gelince anladımAma ileride yazları tatil amsçlı neden olmasınNiyetinde varsa sahilli bir yerde yaşaman için dua ederim canım Büyük nimet. Seneye Evva ile Antalya sahilinde yürümeyi umut ediyorum.
İyiyim aşkom sen nasılsınNevreste aşkom nasılsın
Bende iyiyim şükür aşkomİyiyim aşkom sen nasılsın
Doğru tatillerde vakit geçirirsiniz siz de...Saglik olsun her şey mümkün bir şekilde.Çok isterim ablam ama ailemizden uzakta yaşsmak zormuş memlekete gelince anladımAma ileride yazları tatil amsçlı neden olmasın
Çok sağ ol
Antalya çok güzel zaten 2 defa gittimSahili muhteşem
İnşaallah ablacımDoğru tatillerde vakit geçirirsiniz siz de...Saglik olsun her şey mümkün bir şekilde.
Beni neden katmadınNiyetinde varsa sahilli bir yerde yaşaman için dua ederim canım Büyük nimet. Seneye Evva ile Antalya sahilinde yürümeyi umut ediyorum.
Habibte'm nerelerdesin seni çok özlüyorumBeni neden katmadın
Acaba nedir nedirAklıma bir fikir geldi
Ne geldi acaba abla yeni kategoriyle mi ilgiliAklıma bir fikir geldi
Acaba nedir nedir
Yeni kategori ile ilgili tabi kiNe geldi acaba abla yeni kategoriyle mi ilgili
Hayırlısı aşkoYeni kategori ile ilgili tabi ki
Alalım o zaman duygu ve düşünceleriniYeni kategori ile ilgili tabi ki
Aynen aşkom hayırlısıHayırlısı aşko
Çok rahatladımAlalım o zaman duygu ve düşüncelerini