• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Senin ne zaman teşhis konmuştu canım. Demene rağmen anlamamaları manidar olmuş. Egzersizlerin var yapıyo musun onları?
Aynen tedavisi yokmuş : (
Amiin inşallah Rabbim şifa versin. Tüm hastalara.
Bana sadece ağrı kesici iltihap giderici verdi. Bağışıklık baskılayıcı ilaçlar var daha onları vermeyelim malum pandemi bağışıklığın düşmesini istemeyiz dedi. Sen kullanıyo musun?
Benim ilk teşhis 2013 de sol kalça ağrısı belde ve bacakta kısıtlı hareket topuğa kadar uzanan ağrı ile oldu ...

Dediğin ilaçları bende kullandım canım hiç biseyim kalmamıştı ondan sonra tekrar hamilelik oldu hamilelik ile birlikte ağrılarım sırtıma vurmaya başladı

Ama o zaman hiç bişey vermedi doktirim emziriyorim diye ...şuan o dediğin iğne yi kullaniyorum ikinci ignemi oldum

Ama ilk ognedeki etki yok ..yine ağrı ve yanmalarim var

Artık ağrıdan ziyade ensem saç diplerine kadar omuzlardan itibaren yanıyor

Benim ilk teşhis 2013 de sol kalça ağrısı belde ve bacakta kısıtlı hareket topuğa kadar uzanan ağrı ile oldu ...

Dediğin ilaçları bende kullandım canım hiç biseyim kalmamıştı ondan sonra tekrar hamilelik oldu hamilelik ile birlikte ağrılarım sırtıma vurmaya başladı

Ama o zaman hiç bişey vermedi doktirim emziriyorim diye ...şuan o dediğin iğne yi kullaniyorum ikinci ignemi oldum

Ama ilk ognedeki etki yok ..yine ağrı ve yanmalarim var

Artık ağrıdan ziyade ensem saç diplerine kadar omuzlardan itibaren yanıyor
Acil şifa diliyorum canım.
O yanmalar bende de oluyor. Henüz hareket kısıtlılığım yok olmaz da inşallah. Kalça sırt omuz boyun diz ayak dizden aşağı yan kısımlar eklem ağrıları maalesef can sıkıcı.

Back