- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askom nerdesiniz ya
Anneme çay içmeye gittimYeni geldimAskom nerdesiniz ya
İyi yapmışsın aşko afiyet olsunAnneme çay içmeye gittimYeni geldim
Sağ ol aşkomİyi yapmışsın aşko afiyet olsun
Ellerine sağlıkAbe ne hamaratim bu gece yoğurdu mayaladim sütlacı yaptım yeter da
Çocuklar bir araya gelince normal fülüzümAyyy canim sorma biri anne biri anneeeee biri anne biri ıngaaaaaaa
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık
Yok aretimAretim uyudun mu Jenna16
Olsun,arada olur öyleSıcaktan olan beynimde buharlaştı
Şükür canım sen nasılsınMinikimmm nasılsın
Benim ilk teşhis 2013 de sol kalça ağrısı belde ve bacakta kısıtlı hareket topuğa kadar uzanan ağrı ile oldu ...Senin ne zaman teşhis konmuştu canım. Demene rağmen anlamamaları manidar olmuş. Egzersizlerin var yapıyo musun onları?
Aynen tedavisi yokmuş : (
Amiin inşallah Rabbim şifa versin. Tüm hastalara.
Bana sadece ağrı kesici iltihap giderici verdi. Bağışıklık baskılayıcı ilaçlar var daha onları vermeyelim malum pandemi bağışıklığın düşmesini istemeyiz dedi. Sen kullanıyo musun?
Acil şifa diliyorum canım.Benim ilk teşhis 2013 de sol kalça ağrısı belde ve bacakta kısıtlı hareket topuğa kadar uzanan ağrı ile oldu ...
Dediğin ilaçları bende kullandım canım hiç biseyim kalmamıştı ondan sonra tekrar hamilelik oldu hamilelik ile birlikte ağrılarım sırtıma vurmaya başladı
Ama o zaman hiç bişey vermedi doktirim emziriyorim diye ...şuan o dediğin iğne yi kullaniyorum ikinci ignemi oldum
Ama ilk ognedeki etki yok ..yine ağrı ve yanmalarim var
Artık ağrıdan ziyade ensem saç diplerine kadar omuzlardan itibaren yanıyor