- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.550
- 598
- 29
Hayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesinHayırlı akşamlar güzel gözlüm
Oriii nerdesn sen bebeğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesinHayırlı akşamlar güzel gözlüm
Hayır ben yıllardır sarmayı kimseye vermiyorumKonuyu okumamış ki![]()
İyiyiymmm fülüzzzzNassin habibiye![]()
Biliyorum yasak olduğunu ama zeytinyağlı olursa yasak da olsa onu yaparımSarma yasak canımSen benim kara listemi okumadın mı
![]()
Bana ver çok severimHayır ben yıllardır sarmayı kimseye vermiyorum![]()
İyiyiz kuzumHayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesin❤
![]()
Biliyom yahu herkes düştü bir lafaYassakkk![]()
Ama çok güzel bir kategori olur aslında ,hem oy verenler için güzel fikirler çıkarO zaman çay saati.iptal![]()
İşte konuyu açarsın ben taşırımBiliyorum yasak olduğunu ama zeytinyağlı olursa yasak da olsa onu yaparımgidip brokoli mi yapcam
![]()
Beni al çok müsaitimAvıma birini düşürsem de gazoz içsem diyorum![]()
![]()
Gene bana sataşan insanoglu eyyyy insanoglu sessizligimi korucamEğlenmiyorsan söyle![]()
Sen bilirsin ablaİşte konuyu açarsın ben taşırım![]()
Herkes kabul ederse neden olmasınAma çok güzel bir kategori olur aslında ,hem oy verenler için güzel fikirler çıkardeneyebiliriz bence ,sonuçta 1 kişi 1.olacak, tarifler güzel olmadan sadece takımla da 1.olunmaz heralde
![]()
Sen bize sazan mı diyorsun?Biliyom yahu herkes düştü bir lafa![]()
İyiyim canımm sen nasılsınHayırlı akşamlar mervişim nasılsın❤
![]()
Hep iyi olun inşallahİyiyiz kuzum
Sen
Konuş ya ne olacakGene bana sataşan insanoglu eyyyy insanoglu sessizligimi korucam![]()
Yaorım zaten yarına yapacam sus sen
Ooo baloncugum hoş geldinnn nabersin burdayım ben bıkac gundur amaaHayırlı akşamlar güzel gözlüm