- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Hayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesin ❤Hayırlı akşamlar güzel gözlüm
Oriii nerdesn sen bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesin ❤Hayırlı akşamlar güzel gözlüm
Hayır ben yıllardır sarmayı kimseye vermiyorumKonuyu okumamış ki
İyiyiymmm fülüzzzzNassin habibiye
Biliyorum yasak olduğunu ama zeytinyağlı olursa yasak da olsa onu yaparım gidip brokoli mi yapcamSarma yasak canımSen benim kara listemi okumadın mı
Bana ver çok severimHayır ben yıllardır sarmayı kimseye vermiyorum
İyiyiz kuzumHayırlı akşamlar boncuğum nasılsın keyifler yerinde mi prensesin ❤
Biliyom yahu herkes düştü bir lafaYassakkk
Ama çok güzel bir kategori olur aslında ,hem oy verenler için güzel fikirler çıkar deneyebiliriz bence ,sonuçta 1 kişi 1.olacak, tarifler güzel olmadan sadece takımla da 1.olunmaz heraldeO zaman çay saati.iptal
İşte konuyu açarsın ben taşırımBiliyorum yasak olduğunu ama zeytinyağlı olursa yasak da olsa onu yaparım gidip brokoli mi yapcam
Beni al çok müsaitimAvıma birini düşürsem de gazoz içsem diyorum
Gene bana sataşan insanoglu eyyyy insanoglu sessizligimi korucamEğlenmiyorsan söyle
Sen bilirsin ablaİşte konuyu açarsın ben taşırım
Herkes kabul ederse neden olmasınAma çok güzel bir kategori olur aslında ,hem oy verenler için güzel fikirler çıkar deneyebiliriz bence ,sonuçta 1 kişi 1.olacak, tarifler güzel olmadan sadece takımla da 1.olunmaz heralde
Sen bize sazan mı diyorsun?Biliyom yahu herkes düştü bir lafa
İyiyim canımm sen nasılsınHayırlı akşamlar mervişim nasılsın ❤
Hep iyi olun inşallah bende iyiyim şükür boncuğum ❤İyiyiz kuzum
Sen
Konuş ya ne olacakGene bana sataşan insanoglu eyyyy insanoglu sessizligimi korucam
Yaorım zaten yarına yapacam sus sen
Ooo baloncugum hoş geldinnn nabersin burdayım ben bıkac gundur amaaHayırlı akşamlar güzel gözlüm