- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafecizade, haberler sende?
HoşbuldumSelam hoş geldin deynep
Deme şimdi hemen kapılır böreğin![]()
Yeşil çay mı, ıyyyyyyYeşil çay içiyorum yanında da beyaz leblebi yiyorum kilo vermem lazım fülüzzz duymasın![]()
Uzayan peynire denk gelirse reklamlardaki gibi, hiçbir böreğin şansı yok o zamanÇok oy almadı kimse istemez![]()
Aynen cennam öyle görünüyorAmin kuzumBurası da çok sıcak,Temmuz, başı daha da sıcak olacakmış
Teşekkür ederim canımOyum pizza ve paçanga böreğe hayırlı olsun![]()
2 kupa yeşil çay içtim leblebi bide başkada yemedim hala aralıklı oruçlara bakıyordum youtube'dan onu yapabilirsem denerim.Duydum bile ablacim afiyet olsun![]()
Hoş geldin mapıs nasıl geçti iyi baktılarmı sanaBen geldim uzun bir yoldan ne çileler çektim yorgunum bir çay bir börek verin hele![]()
Noldu minnoşşş
Herşey üst üstte geldi bu aralar deynepcim.HoşbuldumGeçmiş olsun, az olsun sadaka çıkarsanız, bu aralar çok aksilikler yaşıyorsunuz
Yeşil çay mı, ıyyyyyySevemedim onu ben, canım siyah çay varken
Uzayan peynire denk gelirse reklamlardaki gibi, hiçbir böreğin şansı yok o zaman![]()
Açınmam çok soğuktu oralar sıcacık çay verin süt verin bana2 kupa yeşil çay içtim leblebi bide başkada yemedim hala aralıklı oruçlara bakıyordum youtube'dan onu yapabilirsem denerim.
Hoş geldin mapıs nasıl geçti iyi baktılarmı sana
Noldu minnoşşş
Herşey üst üstte geldi bu aralar deynepcim
canım sıkılıyor eğlenecek bir şey var abla2 kupa yeşil çay içtim leblebi bide başkada yemedim hala aralıklı oruçlara bakıyordum youtube'dan onu yapabilirsem denerim.
Hoş geldin mapıs nasıl geçti iyi baktılarmı sana
Noldu minnoşşş
Herşey üst üstte geldi bu aralar deynepcim.
Poşet olaral içiyorum onuda severim ben onu,gerçiçayın yeri başkada.
İstediğin çay olsun hemen geliyorrrAçınmam çok soğuktu oralar sıcacık çay verin süt verin bana![]()
Bugün çok sakin bidecanım sıkılıyor eğlenecek bir şey var abla![]()
Oy Oy oyý mis.gibi sıcacık saolasin hanım ablacim
evet cuma hep böyle hafta sonu daha durgun tabi
Afiyet bal şeker olsun kurabiyede var yanındaOy Oy oyý mis.gibi sıcacık saolasin hanım ablacim![]()
Bide akşamları daha hareketli oluyorevet cuma hep böyle hafta sonu daha durgun tabi
Tesekkurler ohhh misssAfiyet bal şeker olsun kurabiyede var yanında
Bide akşamları daha hareketli oluyor
ben iremiyorum çok fala akşamlarıAfiyet bal şeker olsun kurabiyede var yanında
Bide akşamları daha hareketli oluyor
Seni andım zaten paylaşırken.Kafecizade, haberler sende?![]()
Şimdi bir çıktım geldim,aşırı sıcakAynen cennam öyle görünüyor![]()
Çok ya nasıl olacak böyle bunaldım kılima fayda etmiyorŞimdi bir çıktım geldim,aşırı sıcak![]()