- 20 Mart 2008
- 141.650
- 213.228
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duydum bile ablacim afiyet olsunYeşil çay içiyorum yanında da beyaz leblebi yiyorum kilo vermem lazım fülüzzz duymasın![]()
Yine yolları yakiyordurYeşil çay içiyorum yanında da beyaz leblebi yiyorum kilo vermem lazım fülüzzz duymasın![]()
Yürüyüşemü gitti geneYine yolları yakiyordur![]()
Yine yolları yakiyordur![]()
Çok sicak çokk sadece 14bin adim oda spordanYürüyüşemü gitti gene![]()
14 binmi naptın sen öylee çok fazla yahuuuÇok sicak çokk sadece 14bin adim oda spordan![]()
Dün 32bindi abla gunduz spor aksam 1bucuk saat yurüyorum taktim kafaya bacaklarim kalinlasti14 binmi naptın sen öylee çok fazla yahuuu![]()
Dikkat et zarar verirsin ayaklarına çok zorlama sakın,özellikle tendomlar zarar görmesin.Dün 32bindi abla gunduz spor aksam 1bucuk saat yurüyorum taktim kafaya bacaklarim kalinlasti
Bugunde atayim yarin azaltcam sadece yuruyus yapcam spor degil ablaDikkat et zarar verirsin ayaklarına çok zorlama sakın,özellikle tendomlar zarar görmesin.
Gene dikkat et sende adım sayıların çok fazla fülüzüm düşür braz sayıyıBugunde atayim yarin azaltcam sadece yuruyus yapcam spor degil abla![]()
Çicemmm ne habersinn aşın ne zamanIns hemsom![]()
Allah razi olsun çiçeeemm benim, çok şükür bugunumuzeGene dikkat et sende adım sayıların çok fazla fülüzüm düşür braz sayıyı
Çicemmm ne habersinn aşın ne zaman![]()
Bende iyiyim bu seferde ayaklarım şişti,fülüzcüm kortizondan kaynaklı olur dedi nettede yazıyor şişlik oluyormuş.Allah razi olsun çiçeeemm benim, çok şükür bugunumuzesen nasılsın
ağrın azaldı mı ? Çarşamba randevum kısmetse, bakalım
sosyal aşıya gidebilecek mi
![]()
Çok oy almadı kimse istemezSenden önce davranıp isteseler tarifi![]()
Teşekkür ederiz ablacımOyumu verdim hepsi birbirinden lezzetli ve güzel olmuş ellerinize sağlık olsun hanımlar![]()
yine zor oldu oy kullanmak ..
Kardeşlere oyum nevoş ve firdevs ellerinze sağlık olsun![]()
Yok hiç kimse istemezSelam hoş geldin deynep
Deme şimdi hemen kapılır böreğin![]()
Kortizon ellerde ayaklarda eklemlerde sislik yapiyomus abla cok kisiden duymustum abla doktorda demisti zaten ama bitince normale doner dikkat et kendineBende iyiyim bu seferde ayaklarım şişti,fülüzcüm kortizondan kaynaklı olur dedi nettede yazıyor şişlik oluyormuş.
Hadi bakalım az kalmış aşıya,idecek aşısını olacak öyle gelecek çicemmm![]()
![]()
Rica ederim nevoşum ne demek ellerinize sağlık olsun harikaydıTeşekkür ederiz ablacım![]()
Uğraştırıyor bide kimse almaz o zamanYok hiç kimse istemez![]()
Bugün nettende baktım sen söyleyince,oradada yazıyordu şişlik olur diye dün terlik ayağımı sıktı hatta .Kortizon ellerde ayaklarda eklemlerde sislik yapiyomus abla cok kisiden duymustum abla doktorda demisti zaten ama bitince normale doner dikkat et kendine