• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Gene dikkat et sende adım sayıların çok fazla fülüzüm düşür braz sayıyı :KK200:

Çicemmm ne habersinn aşın ne zaman :KK200:
Allah razi olsun çiçeeemm benim, çok şükür bugunumuze 🙏💜 sen nasılsın 🤗🍒 ağrın azaldı mı ? Çarşamba randevum kısmetse, bakalım 🤗 sosyal aşıya gidebilecek mi🤔

Allah razi olsun çiçeeemm benim, çok şükür bugunumuze 🙏💜 sen nasılsın 🤗🍒 ağrın azaldı mı ? Çarşamba randevum kısmetse, bakalım 🤗 sosyal aşıya gidebilecek mi🤔
Bende iyiyim bu seferde ayaklarım şişti,fülüzcüm kortizondan kaynaklı olur dedi nettede yazıyor şişlik oluyormuş.

Hadi bakalım az kalmış aşıya,idecek aşısını olacak öyle gelecek çicemmm :KK200: :KK60:

Bende iyiyim bu seferde ayaklarım şişti,fülüzcüm kortizondan kaynaklı olur dedi nettede yazıyor şişlik oluyormuş.

Hadi bakalım az kalmış aşıya,idecek aşısını olacak öyle gelecek çicemmm :KK200: :KK60:
Kortizon ellerde ayaklarda eklemlerde sislik yapiyomus abla cok kisiden duymustum abla doktorda demisti zaten ama bitince normale doner dikkat et kendine

Teşekkür ederiz ablacım😍❤️
Rica ederim nevoşum ne demek ellerinize sağlık olsun harikaydı :KK200: :KK74:
Yok hiç kimse istemez🤣
Uğraştırıyor bide kimse almaz o zaman :KK53:
Kortizon ellerde ayaklarda eklemlerde sislik yapiyomus abla cok kisiden duymustum abla doktorda demisti zaten ama bitince normale doner dikkat et kendine
Bugün nettende baktım sen söyleyince,oradada yazıyordu şişlik olur diye dün terlik ayağımı sıktı hatta .
Normalde 6 ay kadar etki süreci var bunun bakalım artık ne olacak

Back
X