- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Sagolasin canim.sicaklarla ugrasiyorum.asiri sicak buralar.sizde nasil?İyiyim canım,sen nasılsın?
Ordada gunaydin dedim ve gittim market isi vardi gidip geldim ortalik topladim simdi kahvaltiya oturdumGöremedim,diğer tarafta görünce dürteyim dedim
Nefes alamıyoruz biz de canım,bugun extra sicakSagolasin canim.sicaklarla ugrasiyorum.asiri sicak buralar.sizde nasil?
GunaydinGünaydın
Asi oldun mu canim?Nefes alamıyoruz biz de canım,bugun extra sicak
Her yerde gözüm varOrdada gunaydin dedim ve gittim market isi vardi gidip geldim ortalik topladim simdi kahvaltiya oturdum
Günaydın canım, hoşgeldinGunaydin kizlarnasilsiniz bakalim?uzun zaman oldu girmeyeli.
Nevo yeni tel aldim da geldim nihayetyeni kategori var mi belki katilirim
Evet canım,kronik hastalıklarım var diye bana erken aşı çıktı,1 ay önce 2. Dozu da oldum,bitti şükürAsi oldun mu canim?
Günaydın FilizCanGünaydın
Etiket yapmayi unutma beni küserimHer yerde gözüm varHadi afiyet olsun ,çok uzaklaşma kapmasın
Tabii ki unutmam hemşocanımEtiket yapmayi unutma beni küserim
Hosbuldum yasmincimGünaydın canım, hoşgeldin
Ben de oldum.zaten olmamak.mumkun degil zorunlu gonullu asi bizdeEvet canım,kronik hastalıklarım var diye bana erken aşı çıktı,1 ay önce 2. Dozu da oldum,bitti şükür
Gönüllü olmasa da zorunlu iyiymişHosbuldum yasmincim
Ben de oldum.zaten olmamak.mumkun degil zorunlu gonullu asi bizdeama asiri uyku yapti bana
50 yaş üstüne hemsom,ve sağlık çalışanlarına,süreç tamamlandı diyor benim EnabizJenna16 3.cü doz icin randevular baslamis almis bizim halam olcaklarmis
Heee iyi ozaman50 yaş üstüne hemsom,ve sağlık çalışanlarına,süreç tamamlandı diyor benim Enabiz
Bana kalsa olmazdim da kresden aradilar asi olmayan ailelerin cocuklarini krese alamayacaklarini soyledilerGönüllü olmasa da zorunlu iyiymişBen de bir kaç gece bebek gibi uyudum,bence güzeldi Sinovac oldum ben.