Allah razı olsun canım minnosumşifa olsun canım benim
Allah razı olsun canım minnosum
tatlı mı tuzlu mu birde hamur işimi hocamŞimdi kesin iki tarif yapılacak yaa,yanına ekstra üç çeşit yapmak zorunlu mu isteğe bağlı mıNevreste
İsteğe bağlı canım en fazla 3 daha yapabilirsiniz diyorum:)6 adet yapmak yasak anlamında:)İstersen 4 ya da 3 çeşit yap bu sana kalmış:)Şimdi kesin iki tarif yapılacak yaa,yanına ekstra üç çeşit yapmak zorunlu mu isteğe bağlı mıNevreste
Onu bilmiyoruz şuantatlı mı tuzlu mu birde hamur işimi hocam
söylesede para bitmeden alışveriş yapsakOnu bilmiyoruz şuan
Ama sofrada beş çeşit daha çok dikkat çeker, kimse iki çeşit olan sofraya bakmaz dimi Nevoşİsteğe bağlı canım en fazla 3 daha yapabilirsiniz diyorum:)6 adet yapmak yasak anlamında:)İstersen 4 ya da 3 çeşit yap bu sana kalmış:)
1 tatlı(kategori ?)tatlı mı tuzlu mu birde hamur işimi hocam
Bilmem canım belkide yaptığın 3 tarif ve sofran çok dikkat çekecek:)Ama sofrada beş çeşit daha çok dikkat çeker, kimse iki çeşit olan sofraya ben bakmaz dimi Nevoş
Önce yaziyi okumak gerekecek yoksa ozellde işler karışır gibi minnosumsöylesede para bitmeden alışveriş yapsak
kurabiye mi kek mi1 tatlı(kategori ?)
1 tuzlu (kategori ?)
Önce kategorilerle ilgili tarifleri kapın sonra konuyu tam inceleyin:)Önce yaziyi okumak gerekecek yoksa ozellde işler karışır gibi minnosum
yazıyı okumam için etiket edin kör gibi göremiyorum sosyalimÖnce yaziyi okumak gerekecek yoksa ozellde işler karışır gibi minnosum
Bilmem canım belkide yaptığın 3 tarif ve sofran çok dikkat çekecek:)
Ben önünü kapatmak için 5 yaptım yoksa 6-7 yapan bile olurdu:)
Sütlü mü,şerbetli mi gibi gibi diyelim:)kurabiye mi kek mi
allah belamı versin tüm talıları yazıcıdan çıkarıcam 5 çayı için şuan tik edicem sonra kapacamÖnce kategorilerle ilgili tarifleri kapın sonra konuyu tam inceleyin:)
Tabi bunu burada ortak konuştuk siz farkında değilsinizIyi yapmışsın nevoş yoksa düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?