yani sen kategorıyı soyleyeceksın mesela sütlü tatlı ve borek gibi bız onlardan ıkı tarıf sececegız bıde masa olcak dımı dogrumu anlamısım nevosEvet canım ama verdiğim kategoride seçeceksiniz
7 gün1 ay mı kalacaksın
yani sen kategorıyı soyleyeceksın mesela sütlü tatlı ve borek gibi bız onlardan ıkı tarıf sececegız bıde masa olcak dımı dogrumu anlamısım nevos
Allah razı olsunAlzaymır olmayın istiyorum
Çok zekisinyani sen kategorıyı soyleyeceksın mesela sütlü tatlı ve borek gibi bız onlardan ıkı tarıf sececegız bıde masa olcak dımı dogrumu anlamısım nevos
Dönüşte yaparsın7 gün
Ama ben çok beklemeyi ve bekletmeyi sevmem biliyorsun. Ağustos’un ilk günleri hazırlığım olur, 6’sında giriş yapacağız. 14’ünde anca döneriz. Yine koşturmam olur bir süre. Ne zaman yapacağım
Dönüşüm kesin değil canım, İzmir ve Balıkesir’e uğrama ihtimalimiz var. Oralarda da konaklayabiliriz. O yüzden anca o 1 haftalık süreçte yapmam daha muhtemel.Dönüşte yaparsın
Sen masada iyisin zaten mervişimyani sen kategorıyı soyleyeceksın mesela sütlü tatlı ve borek gibi bız onlardan ıkı tarıf sececegız bıde masa olcak dımı dogrumu anlamısım nevos
Bak bu güzel fikirmişDönüşüm kesin değil canım, İzmir ve Balıkesir’e uğrama ihtimalimiz var. Oralarda da konaklayabiliriz. O yüzden anca o 1 haftalık süreçte yapmam daha muhtemel.
Olmasa da, tarifi sana devreder, 1 ayı es geçerim canım
Ayı boş geçmem mi?Bak bu güzel fikirmiş
Hiç almasam daha kolay olmaz mıBomba tarifini bana vereceksin ya
Tarifi senin için seçeyim, direkt üstüne geçireyimBomba tarifini bana vereceksin ya
O zaman başkasına veriyorum elim,dilim dursaHiç almasam daha kolay olmaz mı
Çok sevdim ben bu işiTarifi senin için seçeyim, direkt üstüne geçireyim
Kimse alamaz
Tarifi senin için seçeyim, direkt üstüne geçireyim
Kimse alamaz
Çok sevdim ben bu işi
Elticim bana tarif ayıracak
Şaka yapmıştık
Yok canim kıyada köşede konuşuyodunuz bende duvara bardak koyup dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?