- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Hemso yaaaa allah seni ne etmeyeBenim konuyla alakam o kadar sıfır ki kol böreği için HANİ BÖYLE DOLAMALI OLUYOR YA İŞTE diyorum. Tarif kaybetmeye mahkumum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemso yaaaa allah seni ne etmeyeBenim konuyla alakam o kadar sıfır ki kol böreği için HANİ BÖYLE DOLAMALI OLUYOR YA İŞTE diyorum. Tarif kaybetmeye mahkumum.
Tutulmuş jenna avcılar bekliyor malumHer köşe tutulmus
Ben dümdüz bir şey aldım yine. Köşeleri kapmaya çalışmadım.Her köşe tutulmus
Deme öyle deme bende tesadüf buldum okeyi verdiBenim konuyla alakam o kadar sıfır ki kol böreği için HANİ BÖYLE DOLAMALI OLUYOR YA İŞTE diyorum. Tarif kaybetmeye mahkumum.
Aklımdan çıktı ya benim yeni konu Tarifin kırıntısı bile kalmamıştır
Neydi ki oDeme öyle deme bende tesadüf buldum okeyi verdi
Tatli olmucak dediyse kek olmazNevoşun dediğine göre baktım eskilere, makarna ya da kek olur diye düşündüm bende ama sen dedin inanmayın ters köşe yapar diye
Aman avcı vurma beniTutulmuş jenna avcılar bekliyor malum
Ahahah yasak degilmi kizim yoksa ben senden ne saklarim hiiPiki sen sormadın amma bende söylemem
Sen onu harika sunarsin yineBen dümdüz bir şey aldım yine. Köşeleri kapmaya çalışmadım.
Pikniğe gitmek çok zor yaaTatli olmucak dediyse kek olmaz
Disarda cekim yaparim dedi piknik aklima geldi borek yazdim kenara ama hazir yufka yazmadim
Sen bi şansını dene yine deAklımdan çıktı ya benim yeni konu Tarifin kırıntısı bile kalmamıştır
İnan birden mesaj kutusunda 10 mesaj oldu en alttan başladım Ama söylememIlk yazan kisiyi Nevreste nevoş söylesin, alnından opucem ben ilk yazdim diye seviniyordum
Yok artık bu kategoride tarif kalmaz olur mu:)Aklımdan çıktı ya benim yeni konu Tarifin kırıntısı bile kalmamıştır
Umudum olmasa da yazdım 2 taneSen bi şansını dene yine de
Bak sen yine bilmişsin ben makarnaya takmıştımTatli olmucak dediyse kek olmaz
Disarda cekim yaparim dedi piknik aklima geldi borek yazdim kenara ama hazir yufka yazmadim
İnan birden mesaj kutusunda 10 mesaj oldu en alttan başladım Ama söylemem
Paçanga ve avcı böreği isteyen ne çok kişi varmış
Hadi insallah canımUmudum olmasa da yazdım 2 tane
Aklima baska gelmediki benim makarna yazdim yeminle mesajaİnan birden mesaj kutusunda 10 mesaj oldu en alttan başladım Ama söylemem
Paçanga ve avcı böreği isteyen ne çok kişi varmış