- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buldukVardır vardır,bulur sana merak etme![]()
Eşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Öyledir öyledirO mükemmel diye devam edelim jenna![]()
Inş nevoşum güzel haberlerle git gelEşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Sağ ol canım inşaallahInş nevoşum güzel haberlerle git gel![]()
TEŞEKKÜR EDERİMÖyledir öyledir![]()
Sen yaparsında güzel olmazmı hiç çicemmmGüzel bisiyler yapmam lazım çiçeem![]()
Nevoş kontrol içinmi gidiyorsun hastaneye,güzel haberlerini bekliyoruzEşim daha gelmedi umarım yetişir:)
Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımAvcı hiç ilklere girmedi paçangada 1 sefer 1. oldu canım:)
Ben çok severim,insallah hakkını verirlerGeçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün
![]()
Aynen istenmiyordu:)Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştımama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün
![]()
Yok ablam bazı sıkıntılarım var:)Sen yaparsında güzel olmazmı hiç çicemmm![]()
![]()
Nevoş kontrol içinmi gidiyorsun hastaneye,güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Kesin verecek arkadaş emin olalımBen çok severim,insallah hakkını verirler![]()
Alan hayrini görsünBen çok severim,insallah hakkını verirler![]()