Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Eşim birkaç gün önce börek sayıklıyordu, şimdi başlığı görünce onun istediği aklıma geldi onu aldım🤪 nasiplensin yavrucak😂😂

Avcı hiç ilklere girmedi paçangada 1 sefer 1. oldu canım:)
Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştım 🙈😅 ama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün 🤩🥰

Geçen sene avcıyı ben yapmıştım, 30 tarif içinde 5.olmuştu, iyi bence gene de ,ama daha öncesinde hiç o kadar yüksek sırada değildi sanirim, hatta geçen sene ben alırken kimse sormamıştı galiba,ilk istediklerim alınmıştı, onu bayağı sonra yazmıştım 🙈😅 ama çok güzel bir börek, alan hayrını görsün 🤩🥰
Ben çok severim,insallah hakkını verirler 🥰

Aynen istenmiyordu:)
Ama senin sunum iyi olmuştu.,lk defa o kadar iyiydi:)Hadi bu yılda 1. olur belki:)

X