• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Herkese çooooooooook teşekkür ederim gittim 101den börek dondurulmuş pasta ve kurabiye aldım bi de osmanlı kahvesi aldım güzelce ağırladık misafirimizi onlar da beğenerek yediler :)<3

Ucuzz etin yahnisi diye bi soz var bilmem bilirmisiniz ama 10 liraya manti 5 liraya tulumbami olur zaten sekerin kilosu 5 tl hani iscilik hani obur malzemeler.onlar hep misir suruplu sagliksiz seyler yapmayin bunu kendinize.
Cnm ben en güzel yerlerden de alabiliyorum çok şükür saol

Bize gelen bi çift var ben hazır çıkarınca sipariş veriyorlar baklavası madodan al diye....Sizinkiler kanaatkarmis begenmisler :)

Şu an bizede haberli geliyolar .ev ürünlerini nefis yapan biyerden su böreği baklava aldım.önce türk kahvesi ve lokum ardından çayla ikramlar ardından meyve bitti.Üstelik ev hanımıyım.Gelen güleryüzüme tatlı sözüme gelsin.Ben de gittiğim yere bunun için gidiyorum

1 yumurta
1.5 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 çay kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
her krep için bir yemek kaşığı sıvı yağ
içine koyacağın sebze sana kalmış ben havuç,pırasa,ıspanak,maydonoz herhangi birini kullanıyorum
bütün malzemeleri çırp kıvamını alana kadar bır bardak cıvarı su eklıyorum
ıyıcı çırptıktan sonra kızdırılmış tavada pişiriyorum
Harikasin canım sağol.:KK68:

benim misafir için en pratik menüm
fırında baharatlı patates. (patatesleri küp doğruyorum)
salçalı sosis (biber koyuyorum içine baharat yuvarlak doğruyorum sosisi)
Hazır börekler (migros,bim,a101 satılıyor çoğu yerde marka farkıyla)
amerikan salatası
şehriye salatası olabilir
çokça sey :)

Back
X