• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır pike mi yoksa dantelli pike mi?

sağol bitanem,hepsinin yeri geliyo kullanıyosun yani ..
bende senin gibiydim ama annecim iyiki yapmsı bee :16:
seninde herşey gönlünce olsun canımmm :38::38:

Allah annelerimizden razı olsun çok emek harcıyorlar :6:
Aamiiinn sağol canım :3:

Hazır pike her zaman alınabilir evlendikten sonra da alınabilir ama anneniz kendi el emeği dantel örmüş bence onun hatırası olarak kullanmasanız bile yaptırmalısınız benim annemde kanaliçe ve dantel örmüş 25 senedir benim için saklamış bende pike takımı yaptırıp Allah kısmet ederse çocuklarıma saklamayı düşünüyorum manevi değerlere önem veren biri olarak benim düşüncem bu tabi sizin düşünceniz

Hazır pike her zaman alınabilir evlendikten sonra da alınabilir ama anneniz kendi el emeği dantel örmüş bence onun hatırası olarak kullanmasanız bile yaptırmalısınız benim annemde kanaliçe ve dantel örmüş 25 senedir benim için saklamış bende pike takımı yaptırıp Allah kısmet ederse çocuklarıma saklamayı düşünüyorum manevi değerlere önem veren biri olarak benim düşüncem bu tabi sizin düşünceniz

bu yazınız bende bi fikir uyandırdı.. çok teşekkür ederim. annemin yaptığı dantelleri pikocuya götürüp hazır dantelli piko tarzı bi şey yaptırıcam.

bu yazınız bende bi fikir uyandırdı.. çok teşekkür ederim. annemin yaptığı dantelleri pikocuya götürüp hazır dantelli piko tarzı bi şey yaptırıcam.

rica ederim bizde o şekilde yaptık abiye pike kumaşları var onları saten renkli kumaşlarla kombinleyip uç kısımlarına da dantelleri dikecekler hoş bişey olacağa benziyor simdiden sabırsızlıkla bekliyorum:)

canım bence hazır pike çünkü zaten kullanmıycağın bişey için hem onca para verip hemde evde fazlalık yapmaya gerek yok sırf gösteriş adet diye. Çok mantıksız bence ama annecinin emeği var orasıda ayrı b konu :9:

Bizde adet olduğu için özelliklede bohçalara koymak için ben diktiriyorum ama dikim haricinde taç ın evlilik setini aldım onun içerisindede pike var.Ama benim diktirdiklerimde baya hoşlar çok beğenio görenlerr bak benzerleri
Eki Görüntüle 1015628 Eki Görüntüle 1015629

senim bu pikeler çol hoşuma gitti. nizim burda hep klasik satenli pike yapıyolar o yüzden istemiyordum. ama bunlar hazır markalı gelin pikeleri gibi duruyor. ilham verdi valla..
tamamen beyaz be bu şekilde sade yaptıracam pikemi. kendinden desenli beyaz kumaşın üzerine.. etrafına değil de sadece ağzına dantel koyacaz. eyrafına beyaz organze tük diktiricem. hazırlar gibi olacak İnşaallah..
sana da teşekkür ederim bunları gösterdiğin için..

Back
X